Zítra jdu rodit

670
17.6.14 09:10

zítra jdu rodit

Ahoj holky, po několika měsících nervů mne zítra čeká porod 3. sekcí. Jsem z toho dost vynervovaná celý těhotenství - že se mi něco stane, že mi bude zle (v průběhu těh. mi začaly vadit léky na bolest, který mi předtím nic nedělaly…), že bude nějaký problém…a zítra mne to čeká. Nevím, jak se tam dohrabu, aniž bych omdlela strachy, už dnes ráno mi bylo divně od žaludku, asi z nervů…měla jste to některá podobný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6257
17.6.14 09:14

No fuj, ja si pamatuju taky na ten den pred nastupem.Ten strach je nejhorsi ale v nemocnici jsem se i stim cisarem smisila. Upoznrmila jsdm dr ze jsem mejaka rozhozena a noc jsem i mela diazepam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
17.6.14 09:16

Klidne si o nej v nemocnici rekni, byĺo mi receno ze naopak aspon me uklidni, A co jsí vybrala spinal nebo celkovou@

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1716
17.6.14 09:17

@eva333 řeknu to uuuuuuplbe blbe, ale tak ti bude zle, no? Budes v nemocnici, tam to zvladnou. Neboj, baopak to může byt taky naprosto v pohodě, nepripravuj se na nejhorší. Budes mít zítra mimco, paráda!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
17.6.14 09:20

Hlavně klid :kytka: myslím, že v nemocnici se už začneš více těšit na miminko a na stres nezbude místo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
17.6.14 09:28

@eva333 ber to pozitivne - prezila jsi cele tehotenstvi, dtaci se jednou vyspat a budes mit za sebou vsechen strach, budes mit krasny miminko a po nejakych nervech z porodu uz nevzdechnes ;)
A jinak uplne nejblbejsi rada, ktera me napada - udelas neco s tim, co te ceka? Neudelas, stejne to prijde. Takze vubec nema smysl se tim zabyvat. To si radsi pust film, natahni se v posteli, dej si k tomu neco dobryho a uzij si posledniho lehara ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17878
17.6.14 09:31

Radu nemam, jen mi tvoje diskuze pripomnela stare dobre casy emimina, kdy se rodilo on-line :lol: popreju pevne nervy, hodny a vstricny personal a spoustu radosti z miminka :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
670
17.6.14 09:42

Rozhodla jsem se pro epidurál, nechci celkovou. No nohy na stůl bych si dala ráda, ale mám tu dva malé draky 2,5 roku a rok a čtvrt:-) Nejhorší je, jak si všechno z těch předchozích porodů pamatuji, jak to probíhá, co mne čeká atp. Chtěla jsem něco na uklidnění a pak na JIPce na přispání, ale řekli mi, že nic nedávají kvůli kojení, max trochu diazepamu po porodu a večer na spaní prothazin. Je to na palici, potřebuji se trochu uklidnit, kojím vždy až 4. den, doufám, že s arařem bude zítra řeč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27266
17.6.14 09:50

@eva333 já tě chápu, v momentě, kdy mě vezli na sál - akutní sekce, tak jsem měla naprosto sobecky strach o sebe. Věděla jsem, že dítě vytáhnou do minuty, ale měla jsem strach, že se neproberu. Pak prý měly strach i sestry, protože zatím co většina žen se budí už na sále, tak já se probrala až na pokoji. Zase na druhou stranu ještě, že tak, protože jsem dle slov mého muže nebyla vůbec klidná.
Určitě to v nemocnici řekni, že se bojíš, že ti není psychicky dobře, dají tě něco na uklidnění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
17.6.14 10:02

:kytka: :kytka: :kytka: buď v klidu, dopadne to dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
17.6.14 10:09

@eva333 jéé, buď ráda, že už máš zítra mrně u sebe. Lepší jak čekání. Já jsem srab, přes sc bych umřela strachy, ovšem ta vidina toho sviště to přebije ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
910
17.6.14 10:18

Držím palce :kytka:
Hlavně neodmítej žádný prášek na uklidnění. V nemocnici jsem si hrála na hrdinku, že nic nepotřebuju, a pak jsem pročumákovala půlku noci :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí