Živnostník neschopenka

Anonymní
13.2.19 17:12

Živnostník neschopenka

Ahoj, prosím vás, jak to je, jsem chvíli živnostník a teď mám zápal plic, je možnost neschopenky, když si něco živnostník platí? Platím si jen zdravotní a sociální, co ještě si můžu platit, abych mohl mít neschopenky? Dekuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29350
13.2.19 17:14
@Anonymní píše:
Ahoj, prosím vás, jak to je, jsem chvíli živnostník a teď mám zápal plic, je možnost neschopenky, když si něco živnostník platí? Platím si jen zdravotní a sociální, co ještě si můžu platit, abych mohl mít neschopenky? Dekuji

nemocenské pojištění…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
13.2.19 17:18
@Anonymní píše:
Ahoj, prosím vás, jak to je, jsem chvíli živnostník a teď mám zápal plic, je možnost neschopenky, když si něco živnostník platí? Platím si jen zdravotní a sociální, co ještě si můžu platit, abych mohl mít neschopenky? Dekuji

Z tohle nic nedostaneš. Musíš si platit nemocenskou, ale abys dostala něco rozumného, musely by to být pálky.

https://www.cssz.cz/…12_03_25.htm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7951
13.2.19 17:18

nemocenské pojištění. A prvních 14 dní je zadarmo, sociálka platí až od 15. dne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
13.2.19 19:23

Ano nemocenske pojisteni. Chlap je taky OSVC, fiknul si slachu na ruce, je po operaci a byl zhruba mesic doma. Dostal by ale aj tak velke prd :lol: (nemocenske si neplati)

• Citovat
  • Upravit
1222
14.2.19 05:20

Platit si nemocenské nebo v rámci úrazového pojištění pojistit si i nemoc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat