Živnostník neschopenka
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Anonymní
Napsat příspěvek
Reakce:
Velikost písma:
13.2.19 17:14
@Anonymní píše:
Ahoj, prosím vás, jak to je, jsem chvíli živnostník a teď mám zápal plic, je možnost neschopenky, když si něco živnostník platí? Platím si jen zdravotní a sociální, co ještě si můžu platit, abych mohl mít neschopenky? Dekuji
nemocenské pojištění…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
13.2.19 17:18
@Anonymní píše:
Ahoj, prosím vás, jak to je, jsem chvíli živnostník a teď mám zápal plic, je možnost neschopenky, když si něco živnostník platí? Platím si jen zdravotní a sociální, co ještě si můžu platit, abych mohl mít neschopenky? Dekuji
Z tohle nic nedostaneš. Musíš si platit nemocenskou, ale abys dostala něco rozumného, musely by to být pálky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
13.2.19 17:18
nemocenské pojištění. A prvních 14 dní je zadarmo, sociálka platí až od 15. dne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
shadowbabe
13.2.19 19:23
Ano nemocenske pojisteni. Chlap je taky OSVC, fiknul si slachu na ruce, je po operaci a byl zhruba mesic doma. Dostal by ale aj tak velke prd
(nemocenske si neplati)
- Citovat
- Upravit
14.2.19 05:20
Platit si nemocenské nebo v rámci úrazového pojištění pojistit si i nemoc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit