Život bez antidepresiv
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
život bez antidepresiv
Ahojje tu někdo,kdo bral dlouhodobě antidepresiva a přesto se necítil úplně ok?Beru je 4 roky a stejně mi nijak dobře není.Trpím nespavostí,úzkostmi,následně depresemi,ale jsem obecně hrozně přecitlivělá,ale taková jsem prostě já,jiná nebudu.Teď beru 3.týdnem nová AD a stejně mi dobře není.Chtěla bych po domluvě s lékařkou je zkusit vysadit a zkusit to úplně bez nich.Je tu někdo,kdo bral dlouhodobě AD a zvládnul to nakonec bez nich a zvládá dál?Děkuju moc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj,
sama s AD nemám osobní zkušenost, ale pokud uvažuješ o úplném vysazení, možná bych se zkusila obrátit na dobrého homeopata. Někteří mají velkou úspěšnost s léčbou lidí na AD, přičemž dobrý homeopat Tě určitě odkáže i na konzultaci s lékařem, zda je skutečně rozumné AD vysadit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, jestli to myslíš tak, že máš pocit, že ti vůbec nepomáhají, tak jsem to řešila vysazením. Já je brala skrz nátlaky v práci (zákeřnou kolegyni) a následný vyhazov. Celkově jsem měla pocit, že jen tak nějak přežívám, cítila jsem pořád obrovskou únavu a na rozdíl od tebe bych tedy spala a klidně i prospala týden. Jsem taky spíše citlivá a úskoky okolí mě dostávají doteď. Mně k tomu přinutilo i to, že jsem se chtěli pokusit o miminko, podařilo se, miminko je na světě, jsem šťastná, ale takovou nějakou životní rezignací trpím pořád. Jeden den jsem šťastná a další den se topím ve smutku. Nicméně zvládám to a tyto stavy přičítám tomu, že se do této doby moc nehodím. Nicméně, kdyby mi AD pomáhaly, tak bych se k nim pravděpodobně vrátila, protože občas bych potřebovala moc neřešit.
- Citovat
- Upravit
Elke,děkuju moc,to není vůbec špatný nápad,jen vůbec netuším,jak najít dobrého homeopata,o žádném v blízkém okolí nevím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Anonymko,děkuju moc i tobě a přeju,ať je ti dobře.Mám někdy stejný pocit jako ty,že se sem nějak moc nehodím.Ale uvěřila jsem v Boha a to mi dost pomáhá,ale s tou psychikou stejně hodně bojuju.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já mám s antidepresivy zkušenost 9 let. Být tebou, rozhodně je nevysazuju. Některá antidepresiva můžou zabrat až za 6týdnů. Pak bych zkusila jiná nebo bych vyměnila psychiatra - přeci jen najít správná antidepresiva je docela umění.
Ale rozhodně souhlasím s Elke - ve spolupráci s homeopatem (ale jen velmi dobrým) je možné se antidepresiv úplně zbavit (může to ale trvat i dva roky a více).
- Citovat
- Upravit
Já brala 4 roky. První dva roky 2 tabletky denně, další rok 1 tabletku a pak 1 tabletku obden. Pak jsem vysadila, byla jsem totiž těhotná. Proběhlo to v pohodě ![]()
Takže zkus postupně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Anonymko,moc děkuju.Jsem z malého města a moc možností tu bohužel není,ale strašně ráda bych toho homeopata zkusila,ale kde ho najít?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ale jak píše anonymní nade mnou, 3 týdny je ještě brzy na nějaké závěry.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bohužel dobrých homeopatů je málo. Většinou se za nima sjíždějí lidi z celé republiky. Znám dobrou homeopatku v Praze, jinak znám spoustu lidí, co ve svém okolí taky hledají - a je to bída.
Nicméně z vlastní zkušenosti můžu říct, že to opravdu funguje. Je to ale běh na dlouhou trať, na to je třeba se připravit.
Anonymní s 9ti letou zkušeností s AD
- Citovat
- Upravit
carola píše:
Elke,jsem ze západních Čech,Karlovarský kraj.
Zkusím se poptat kamarádky homeopatky, má dost známých ze školy a ví, kdo stojí za doporučení
- načítám...
- Citovat
- Zmínit