Život bez hormonů

Anonymní
14.12.16 02:33

Život bez hormonů

Ahoj potřebuji poradit nebo spíše povzbudit a uklidnit. Zjistila jsem ze HA ani tělíska pro me nejsou vhodná. A prosím ty z vás, které používáte treba kondom za vaše zkušenosti-myslím tím s nežádoucím otěhotněním :) miminko už opravdu další neplánuji a z případného početí mám strach. Dokonce jsem se přistihla, ze se trosku radši sexu vyhýbám. Prosím o uklidnění, ze i bez hormonů to muže byt OK.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5808
14.12.16 03:10

Kondomy v pohodě, definitivní řešení je problém proč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
14.12.16 03:33

Ja uz dva roky pouzivam lLadycomp protoze jsem se taktez rozhodla pro zivot bez hormonu a jsem nadsena… pocatecni investice se opravdu vyplati ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6024
14.12.16 05:32

Mam nehormonalni telisko, manzel pujde na vasektomii bereme to jako nejjednodussi reseni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
14.12.16 07:34

Fungujeme na kondomech uz roky, dite mame jedno, planovane. Ale trvalo nam 10 mesicu, takze suprplodni nejsme ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
543
14.12.16 07:58

Prerusovana souloz a měření bazalní teploty mi taktéž funguje spolehlivě už cca 5 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1291
14.12.16 08:08

Co sterilizace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
14.12.16 08:12

Pesar - ty moderní jsou velmi spolehlivé a pohodnlné, během plodných dní se případně chránit ještě kondomem.

Na plodné dny v tomto případě není třeba dělat opičárny s měřením teploty ve vagině a pozorováním hustoty slizu, stačí nějaká jednoduchá aplikace do telefonu.

http://www.pesarshop.cz/pesar-femcap/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2319
14.12.16 09:10

Používala jsem dlouhodobě Pharmatex globule a byla jsem si nimo velmi spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10244
14.12.16 09:48

Ze zdravotních důvodů u partnerky (jiných, než u tebe) jedeme přes čepičku už dva roky a v poho. Neříkám, že je to pro chlapa nějakej požitek, ale dá se to i přeměnit ve výhodu, protože se dělaj různý vrobkované atd. a nakonec mě stejně strhne vášeň, že vnímám jen tělo partnerky a tělo mé…
Samozřejmě to chce dodržovat bezkontaktnost penisu s vagínou při předehře, po sundání a před dalším stykem důkladnou sprchu (což je snad i bez používání kondomů samozřejmost).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2880
14.12.16 09:49

@lucka_mac tak zrovna Pharmatex je chemie, kterou bych mozna používala jeste min radsi nez HA (nehledě na smrad a vytékáni).Jsem za Ladycomp, pesary nekomu vypadávají (viz zdejší diskuze) nebo sterilizace-pro sex bys mela klid a připadne dite by slo jeste pres IVF, takze to neni uplne konečná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí