Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Jee stredecni trolíík
tu si sednu, tu bude sranda než to tu admini zavřou a ji smažou ![]()
ekobioantivaxkojofilky - moje oblibene
tak pojd jeste se s nama o neco chytreho poděl @Petruse 69 ![]()
@Petruse 69 píše:
@Lalelale jste nahlsena
nefňukej, takovej je život
ostatní si nesednou na zadek, protože ty si to přeješ. Žij, jak sama uznáš za vhodné a ostatním dopřej to stejné ![]()
@debra.morgan adminky jsem již kontaktovala! Mám ověřenou identitu! ![]()
nevim co přesně vše si pod tímto názvem představit, ale taky jsme ekologická, mám bezchemickou domácnost a jím a stravuji se zdravě, pokud mohu vedu k tomu i dceru, ale nic nehrotím, pokud táta uvaří něco jinak, neřeším..stejně tak manžela, on má rád i nezdravá jídla, jeidně na čem jsme se domluvili bylo, že jsou jí teprve 3, tak uměrně k tomu ji stravovat , nebrat ji do fast foodu, nenabízet ji nic jako chipsy, ty si manžel občas dá, nedávat ji sladká pití, občas když je s ním a koupí ji nějakou sladkost taky neřeším, ale naštěstí je v tomto rozumný a sám ji nechce v takto malém věku učit na sladkosti, ale sem tam ji koupí nějakou čokoládu nebo medvídky..ono to chce kompromis víš..nemůžeš někoho nutit, aby se na povel změnil, když sám nechce..
v čem si představuješ tu podporu od něj? jako jestli mají řeči jak žiješ a stravuješ se, tak chápu, že tě to štve, ale jestli se jen brání tomu, že jim to ty vnucuješ.. ![]()
@Petruse 69 píše:
@Lalelale![]()
![]()
je ti špatně?
to asi z toho jídla, co jíš, možná by to chtělo změnu? ![]()
@Petruse 69 píše:
@debra.morgan adminky jsem již kontaktovala! Mám ověřenou identitu!
neboj, my taky, tak uvidime kdo pujde z kola ven
chces se vsadit
?
@debra.morgan píše:
Jee stredecni trolííktu si sednu, tu bude sranda než to tu admini zavřou a ji smažou
![]()
ekobioantivaxkojofilky - moje oblibene
tak pojd jeste se s nama o neco chytreho poděl @Petruse 69
Jojo čekám na poradu a další diskuze chrni
jesteze je Petruše tak aktivní
Příspěvek upraven 13.03.19 v 13:58
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Tichošlápek omg i sz, to mají někteří opravdu prázdný život. I v případě, že to je nějaké děcko