Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Tom-Jerry píše:
Tady už jen léky nepomůžou,to je na polstrovaný pokojík bez kliky zevnitř a zamřížované okno.
jsem věčný optimista
dobře vybraná medikace a každodenní pohovor s odborníkem by to ještě mohly zachránit
snad…doufám
nebo by měla přijít maminka a pořádně dítku naplácat, ať už vypne pc a jde se taky trochu učit ![]()
@Keyllah píše:
jsem věčný optimistadobře vybraná medikace a každodenní pohovor s odborníkem by to ještě mohly zachránit
snad…doufám
nebo by měla přijít maminka a pořádně dítku naplácat, ať už vypne pc a jde se taky trochu učit
odpojit internet a bude pokoj ![]()
@debra.morgan píše:
tojo, ale pobavit se chvilu můžem ne?
Já nic neříkám. Rychle než přijdou ![]()
@Tom-Jerry píše:
odpojit internet a bude pokoj
to je pro dost puberťáku až skoro smrtící trest
ale tady by se to hodilo, neříkám, že ne
![]()
@debra.morgan píše:
@aiwwa mnam, to bych si klidne dala taky, myslis, ze k tomu potrebuji byt emocne nevyrovnana stejne jako petruse? nebo se muzu jit najist i tak![]()
prece jen, obed už byl, do vecere daleko a jako sváča takova žranice neprojde…
já myslím, že si klidně můžeš dát svačinku ![]()
Zeptala bych se tě zakladatelko na jedinou věc: Letěla jsi někdy v životě letadlem? Pokud ano, můžeš svou ekologii hrdě hodit do koše
@aiwwa píše:
já myslím, že si klidně můžeš dát svačinku
díky
ale kde vzit a nekrást? jdu zkouknout damejidlo jestli by mi neco nedovezli
![]()
@debra.morgan musíš si to jen správně pojmenovat - ne svaca, ale třeba: potrebné doplnění energie, nutné pro zachování správných životních funkcí
jsem asi stará škola, ale myslela jsem si, že ty ekobio nechodí ani na internet ![]()
@Petruse 69 zatím jsem na první stránce. Už dlouho přemýšlím když má vegan psa čím ho krmí?
Jinak od mamky z práce paní se taky takhle rozhodla a manžel prchnul. Tolik k tomu to si nedovolí. jdu to dočíst
Aha, to je ta s Singapurem a manželovou milenkou. A teď ho ještě chce odnaučit jíst maso. No tak to už se ničemu nedivím. Ani té milence. ![]()
Holky, je to fakt troll? Není to exkluzivní povaha? Já si to rozklikla, že si třeba hýbnu žlučí a konečně porodím (moje miminko nechápe, že už je čas, a to navzdory tomu, že ho i paní doktorka žďuchla zevnitř prstem při Hamiltonu). Nezdá se mi, že by prostý troll byl ochotný trávit čas i posíláním SZ. Ale ani se mi nezdá, že by se nějaká osoba upřímně byla ochotná titulovat „eko vegan matka“. Jsem zmatená.
Jinak teda podpora ze strany manžela by - v duchu místních příspěvků - skutečně mohla vypadat tak, že vypne internet, zatrhne dovolené apod. Nic moc, to by zakladatelka asi nechtěla ani ve srandě. ![]()
@MartinaIrena jistě, letěla a uvědomuji si to. Bohužel z pracovních důvodu jsem kvůli tomu čas od času nucena.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat