Život EKO matky..

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
41209
13.3.19 14:08
@Tom-Jerry píše:
Tady už jen léky nepomůžou,to je na polstrovaný pokojík bez kliky zevnitř a zamřížované okno. :mrgreen:

jsem věčný optimista ;) dobře vybraná medikace a každodenní pohovor s odborníkem by to ještě mohly zachránit ;) snad…doufám :mrgreen: nebo by měla přijít maminka a pořádně dítku naplácat, ať už vypne pc a jde se taky trochu učit :mrgreen:

• načítám...
33022
13.3.19 14:08
@Keyllah píše:
jsem věčný optimista ;) dobře vybraná medikace a každodenní pohovor s odborníkem by to ještě mohly zachránit ;) snad…doufám :mrgreen: nebo by měla přijít maminka a pořádně dítku naplácat, ať už vypne pc a jde se taky trochu učit :mrgreen:

odpojit internet a bude pokoj :mrgreen:

• načítám...
35798
13.3.19 14:09
@debra.morgan píše:
tojo, ale pobavit se chvilu můžem ne? 8)

Já nic neříkám. Rychle než přijdou :mrgreen:

• načítám...
41209
13.3.19 14:10
@Tom-Jerry píše:
odpojit internet a bude pokoj :mrgreen:

to je pro dost puberťáku až skoro smrtící trest :mrgreen: ale tady by se to hodilo, neříkám, že ne ;) :mrgreen:

• načítám...
116182
13.3.19 14:10
@debra.morgan píše:
@aiwwa mnam, to bych si klidne dala taky, myslis, ze k tomu potrebuji byt emocne nevyrovnana stejne jako petruse? nebo se muzu jit najist i tak :think: :lol: prece jen, obed už byl, do vecere daleko a jako sváča takova žranice neprojde… :lol:

já myslím, že si klidně můžeš dát svačinku :pankac:

• načítám...
25126
13.3.19 14:11

Zeptala bych se tě zakladatelko na jedinou věc: Letěla jsi někdy v životě letadlem? Pokud ano, můžeš svou ekologii hrdě hodit do koše

• načítám...
24992
13.3.19 14:12
@aiwwa píše:
já myslím, že si klidně můžeš dát svačinku :pankac:

díky :kytka: ale kde vzit a nekrást? jdu zkouknout damejidlo jestli by mi neco nedovezli 8) ;)

• načítám...
21311
13.3.19 14:12

@debra.morgan musíš si to jen správně pojmenovat - ne svaca, ale třeba: potrebné doplnění energie, nutné pro zachování správných životních funkcí

• načítám...
6307
13.3.19 14:17

jsem asi stará škola, ale myslela jsem si, že ty ekobio nechodí ani na internet :think:

• načítám...
jezzz
13.3.19 14:26

@admin Je nutné nechávat tady takovét diskuze? :?

• Upravit
10867
13.3.19 14:28

Kazdeho vec, ale nemuzes prece do neceho nikoho nutit :nevim:

• načítám...
6869
13.3.19 14:30

@Petruse 69 zatím jsem na první stránce. Už dlouho přemýšlím když má vegan psa čím ho krmí?

Jinak od mamky z práce paní se taky takhle rozhodla a manžel prchnul. Tolik k tomu to si nedovolí. jdu to dočíst

• načítám...
5696
13.3.19 14:32

Aha, to je ta s Singapurem a manželovou milenkou. A teď ho ještě chce odnaučit jíst maso. No tak to už se ničemu nedivím. Ani té milence. :mrgreen:

• načítám...
TRG
5467
13.3.19 14:33

Holky, je to fakt troll? Není to exkluzivní povaha? Já si to rozklikla, že si třeba hýbnu žlučí a konečně porodím (moje miminko nechápe, že už je čas, a to navzdory tomu, že ho i paní doktorka žďuchla zevnitř prstem při Hamiltonu). Nezdá se mi, že by prostý troll byl ochotný trávit čas i posíláním SZ. Ale ani se mi nezdá, že by se nějaká osoba upřímně byla ochotná titulovat „eko vegan matka“. Jsem zmatená.

Jinak teda podpora ze strany manžela by - v duchu místních příspěvků - skutečně mohla vypadat tak, že vypne internet, zatrhne dovolené apod. Nic moc, to by zakladatelka asi nechtěla ani ve srandě. ;)

• načítám...
73
13.3.19 16:28

@MartinaIrena jistě, letěla a uvědomuji si to. Bohužel z pracovních důvodu jsem kvůli tomu čas od času nucena.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML

• (4.9) + 41 recenzí

Dudlík Space 0–6m