Život EKO matky..

1259
13.3.19 13:36

Hele y sis neco vybrala a nenechas si to vymluvit…proc by to tak mel mit manzel?? Je de.bil co nema praco na svuj nazor? Nebude ekobio tak ho hodis pred palubu? Ale u tebe je to cajk. Tvuj nazor je nade vse na svete ze? Zij si jak chces,nenut ostatni.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
14
13.3.19 13:37

Mě by zajímalo, co to je EKO VEGAN matka…jakože co si mám pod tím představit?

• načítám...
14376
13.3.19 13:37

Absolutně nic nemám proti tomu, když se k tomu člověk rozhodne, ale nikdy bych k tomu nenutila rodinu, okolí a už vůbec ne děti, které jsou ve vývinu. O tom, jestli chtějí takovým stylem života žít by měly samy rozhodnout v dospělosti.

• načítám...
41196
13.3.19 13:38
@Petruse 69 píše:
Dobrý den,
zhruba před 10 lety jsem se rozhodla dát se na cestu eko vegan matky. Od manžela nulová podpora, ze strany rodiny jakbysmet. Teď se snažím tímto směrem směřovat i své děti i manžela. Odmítají…Sestra se mi to snaží vymluvit a tvrdí, že dítě potřebuje vše! Já zastávám názor, že se dá vše nahradit a to i manžel jestli nezačne spolupracovat!Někdo kdo se dal stejným směrem?

od toho bych se asi odrazila -) a dost možná se vám všem uleví. Ty si budeš moct najít někoho podobného ražení a jeho přestane někdo cpát do škatulky eko vegan a všichni budete spokojení ;)

• načítám...
Janli
13.3.19 13:39

Ne, já totiž respektuju právo každého na jeho vlastní životní postoje. Ano, vše se dá nahradit. I manželka a matka, co se chová jako ekogestapačka.

• Upravit
73
13.3.19 13:42

@Aduš8 no jasně další chytrá…

• načítám...
59396
13.3.19 13:43

@Petruse 69 :mrgreen: to že Tobě to vyhovuje je fajn ale ostatní nech žít ;) . Jak by Tě bylo kdyby Tě oni nutili jíst maso, vejce, pít mléko? Bylo by to fajn?

• načítám...
73

@Khalesi ano můj názor je důležitý

• načítám...
14

A ještě, zakladatelko, pokud chceš být respektována, pak musíš respektovat i ostatní, kteří mají jiný světonázor. Přijde mi, že zastánci různých alternativ bývají extrémně netolerantní :think:

• načítám...
14376

@Petruse 69 ne, narozdíl od fanatika, jako jsi ty, jsem tolerantní a nikoho nenutím do něčeho, co nechce.

• načítám...
Lalelale
@Petruse 69 píše:
Dobrý den,
zhruba před 10 lety jsem se rozhodla dát se na cestu eko vegan matky. Od manžela nulová podpora, ze strany rodiny jakbysmet. Teď se snažím tímto směrem směřovat i své děti i manžela. Odmítají…Sestra se mi to snaží vymluvit a tvrdí, že dítě potřebuje vše! Já zastávám názor, že se dá vše nahradit a to i manžel jestli nezačne spolupracovat!Někdo kdo se dal stejným směrem?

Aby ses nedivila, až manžel nahradí tebe ;)

• Upravit
73

@Elineczka žijete v pravěku?!

• načítám...
73
13.3.19 13:44

@Lalelale Tak to si nedovolí :)

• načítám...
27281

@Petruse 69
Víš, to je problém u vás „fanatiků“ - to je stejné jako s Jehovistama, Islamistama a tak prostě. Žiju tak já - vy budete taky, protože je to nejlepší a já vás o tom hodlám přesvědčit. Nebudu tolerovat, že máte jiný názor, jelikož je špatný. :roll:

Ty si žij jak chceš, budiž ti to přáno, ale buď tak hodná… nech ostatní mít vlastní názor. :roll:

Jeden můj známý, vegan… bavili jsme se o tom, má čtyřleté a šesti leté dítě a fakt mě pobavil. Prý : „Já ale dětem absolutně nebráním v tom aby jedli co chtějí. Můžou jíst maso když chtějí.“

Jasně - ony si ty děti samy nakupují a vaří, že jo :roll:

• načítám...
Lalelale

Oh ted vidim nick, holky je to proflaknuta trollice, mrknete na jine diskuze, co zalozila :D

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML

• (4.9) + 41 recenzí

Dudlík Space 0–6m