Život s Afričanem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23.8.16 22:09

Ja som vydata za slusneho a velmi dobreho cernocha z Nigerie. Uz sme spolu dvadsat rokov. Je to najlepsi chlap na celom svete. Vazi si ma, doma pomaha, upratuje, aj navari, stara sa o nase deti velmi dobre. Je dobry krestan, ma vysoku moralku. Jeho rodicia a surodenci su vsetko dobri ludia. Nasi rodicia si strasne rozumeju. Lubime sa velmi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
14.10.16 10:32

Život s Afričanem

Já mám zkušenost 3 roky, byl z Nigerie, ale jeho skoro velká část rodiny žije v Londýně, kdžy jsem s ním žila 3 roky, nervama jsem zhubla z mích 82 kilo na 50 kilo, za to mu můžu vděčit že jsme zhubla ato bez diet, stačili jen ty nervy, první rok to mě ještě neuhodil, nedovolil si, stále nějaká telefonní čísla později oběvená na různé ženy, pak tajné ůteky z domova, například když jsem byla v práci do večera, doma zhasnuto a tma, tacxíkem jsme ho našla na diskotekách ve společnosti jiných afričanů, tam s nimy seděli kurvy stále, on dokázala všechno okecat, že to byli kamarádky těch co tam s nimy byl atd, prostě kecal a kecal, našla jsem mu krabici kde byl s různými ženami focen z různých částí zemí, žil v různých státech, jedna do konce přijela nečekaně za ním, měl byt na hoře nade mnou ale ten pronajímal svému kamarádovi z afriky, který si tam ovšem tahal kurvy, tam jsem zjistila taky že tam schovávál i tu co za ním přijela od někud prý z bordelu z Rakouska, kde se tam i seznámily, když jsme s ním chtěla zkončit plakal že mě miluje, jezdila jsem sním za jeho rodinou do Londýna, všichni se rádi smějí a tancují, žijí ze dne na den, nezajimá je co bude zítra, utrácejí peníze za oblečení parfémy a potrpí si na hodinky s diamanty a drahé televize a repro sestavy, jinak všude špína doma a bordel,,,ženy mi na to že mě začal být i doma zamykat, když jsme od něj chtěla po dvo letech utect, zČAL ŽÁRLIT A kolikrát mě i zbil jeho agresivita se stupnovala, přesně jako z Filmu bilá masajka na konci agresivita ze začátku byl něžný, a pozorný až moc nepřirozeně..otěhotněla jsem, na konec se my podařilo lstí utect k rodičům a okmažitě tajně do nemocnice na potrat, měli to být dvojčata, měla jsem strach s ním mít dítě, co by bylo, koho bych si pak našla k dětem kdyby jsme zkončili a nejvíce co vím, afričané unášejí své děti od matek, neměla jsme už sílu vystavovat tomu své děti co by se narodili, a také žít ve stresu kde je s jakou kurvou akdý příjde domů a zbije mě před očima dětí a nebo i možná časem i je, africké ženy jeho rodiny my řekli že si časem na to zvyknu…utekla jsem od něj na konec ůplně, když zjistil že jsem potratila, musela jsem volat několikrát policii před ním, málem i rozbil dveře, naštěstí u mě neměl doma adresu, několikrát jsem se stěhovala a utekla do zahraničí, pak se situace uklidnila, on už našel jinou obět, tedy víc, každýá mu dala dítě a s každou co si ji vzal se rozvedl ted je po třetí ženatý tentokrát si vzal africkou holku, mají taky děti, ta jedna utekla před ním do Holandska kontaktovali jsme se spolu zažila horší věci jak já ale jinak jak přes kopírák, druhá o te nic nevím ale tu prý využil jen kvůli papírům, jsem ráda že je to za mnou, když jsme ho po asi 10 letech potkala, seděli jsme v parku nečekaně se tam objevil, pokecali jsme jako starý známí, on má už jiný život, nic jsem už necítila k němu ani lásku ani už nenávist to časem vyprchalo, africké ženy jsou doma, starají se samy o děti a nebo i pracují, muž chodí domů jen se najít a jen se vyspat nebo když chce sex, jinak tráví veškerý čas bud s kamarády svýnmi, nebo s kurvama, ještě na víc afričané berou pozor drogy, já sice mého nenačapala ale vím že jeho kámoši někteří brali i těžké drogi

ale vím že mám ráda africkou kuchyn a pokud je tu žena co má afričana, a doma má mouku Garri na fufu a nebo ty smradlavé ořechy co se strouhají do omáčky budu ráda když se ozvete koupím tyto produkty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
14.10.16 11:06

Ahoj,
je těžké soudit, vždycky to je o lidech. Já jsem s přítelem z Nigérie již přes tři roky, za pár dní se nám narodí první miminko, trochu neplánovaně, ale časem chystáme určitě i svatbu. Ty tři roky jsme spolu skoro každý den, skoro celou dobu spolu bydlíme. V životě na mě nevztáhl ruku, jestli zvýšil hlas, tak jenom párkrát a ne bez důvodu. Hádky jsou všude :) to spíš já jsem ta uječená hysterka :D jinak i s mámou si pořád říkáme, že to je úplně jedno, odkud je, jakou má barvu, pořád je to chlap, co po sobě nechá válet ponožky, nevšimne si prachu, ale na druhou stranu by se pro rodinu rozkrájel a snaží se, aby jsme měli všechno, co potřebujeme :)
Obavy z budoucnosti mám samozřejmě také, bojím se o naše dítě, ale spíš je to můj životní postoj, vždycky mít záložní plán na nejhorší případy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.4.26 22:48

Prosba o radu

Miluji Afričana. Jak se setkat? Chtěl by přijet a pracovat v ČR, ale náš konzulát napsal, že od roku 2023 nevydává pracovní karty a povolení k práci u nás. Co můžeme dělat? Má někdo radu? Budu moc vděčná za každou radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5444
3.4.26 22:59
@Andrea4899 píše: Více

Za láskou až za hrob může být prozaický důvod - chce se dostat do Schengenu. Jak jste se seznámili? Z jaké je země?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5140
3.4.26 23:03

Z jaké země?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25046
4.4.26 07:09

Chce se dostat do Evropy. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
4.4.26 07:49

Otázka na úvod. Setkali jste se už někdy? Podle dotazu asi ne. A to ho miluješ? Já bych na tuto lásku přes internet byl opatrný, sám s tím mám špatné zkušenosti. Nejsem odborník, podle mě přijet může, jako turista. S tou prací, kdo by mohl poradit více, než konzulát? Ale nezdá se mi, že by to bylo nějak definitivně zakázané. :think: Poptat se umělé inteligence? :)

Já bych zatím, ať nejprve přijede na dovolenou, ať se poznáte, potom bych začal řešil to další.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40780
4.4.26 08:04

Vy jste se ještě neviděli? Nebo to je love story z dovolené?

Byla bych opatrná, aby mu nešlo hlavně o peníze a jak se dostat z Afriky.
Takže at přijede jako turista a udělá si tu obrázek, kde by chtěl pracovat a jak by si to představoval do budoucna.
Bude záležet, jaké má vzdělání, jestli by měl snahu naučit se česky atd.

Pokud je bez vzdělání, skončil by v montovně na dvanáctky a to by se neslučovalo s ležérním životním africkým stylem, na který je nejspíš zvyklý, aby pak nebyl rozčarovaný :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56756
4.4.26 08:11

Máme skladníky z Ghany. Oba si vzali Cesky a pro rodinu by se roztrhli. Oba pracuji, nepiji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8968
4.4.26 08:37

Kolegyně měla Nigerijce. Žili spolu ve Skotsku. Taky to nevydrželo. O dvě děti se stará sama a žije stále tam…a to prý byl křesťan. Svatbu měli u nás v kostele :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25046
4.4.26 08:42

No a nebo může jet ona za ním, když je to taková láska. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22781
4.4.26 09:36
@lucad77 píše: Více

Taky jsem pro. On přijede jako turista a už neodejde, bude tu páchat trestnou činnost, aby se užívil…takových už tady je, netřeba dalšího. Pokud zakladatelka nutně chce být samozivitelka s malým černouškem, tak to zvládnou i v jeho zemi během její dovolené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.4.26 11:45

Píšeme si denně víc než rok. Opakovaně jsme se viděli na videohovorech. Posíláme si fotky a videa. Nebudeme mít společné děti, protože já už mám dospělé děti. Vím, že je podvodů dnes mnoho, ale koukám, že víra v pravou lásku už taky nějak vymizela. Co je špatného na tom, že bychom chtěli společně žít? Pracovně to nejde. Pozvání je jen na 3 měsíce. Potřebuji radu! Má ukončené středoškolské vzdělání a tři roky vysoké školy obor informatika. Bohužel mu chybí poslední rok, aby tam dostal titul bakalář. Stejně nevím, zda by jeho titul u nás uznali.

Příspěvek upraven 04.04.26 v 11:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5140
4.4.26 11:54

Nenapsala jsi to podstatné. Z jaké země je. Každá země má jiné podmínky, co se udělení povolení k pobytu týče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí