Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@884135 píše: Více
Hlavně oni mají těch ženských rozdělaných třeba dvacet, takže vždycky je nějaká ve fázi, že sype prachy a ostatní si k tomu namotává. Několik měsíců ji vypisovat jak ji miluje, jak se mu po ní stýská, jak s ní chce být, ale zrovna to nejde, protože je lékař, voják, obchodník, student…posílat srdíčka, pusinky, to ho nic nestojí a ve výhledu má statisíce až miliony, co ty naivní zamilované ženské pošlou, pak Afričan zmizí z povrchu internetového a už ho nikdo nedohledá, protože celá jeho identita je vymyšlená.
@mado píše: Více
ono to tady už bylo tak před rokem dobře rozepsané, on to nepíše jeden černoušek, to je vždy celá skupina lidí, mají to dobře ošéfované, v podstatě je to jejich „práce“
@jkra bohužel tyhle love-romance podvody už pomalu ustupují a teď letí hodně investiční podvody, krypto, vzdálené přístupy, kurýři si jezdí pro peníze i platební karty ![]()
ale i tak milostné podvody pořád jedou, jsou zaměřené hlavně na starší opuštěné či citově vyprahlé ženy… viděli jsme xy těch případů, od desítek tisíc až po miliony, kdy se musely prodávat domy, byty, jít do insolvence apod… to vše ve jménu krásných tmavých očí a sladkých řečí o lásce nadosmrti… co na tom, že to psal překladačem dalším x nešťastnicím…
achjo…
minulý týden jsem tři hodiny strávila s mladou ženou, která zas pro změnu nalítla otci pěti dětí v exekucích (ani aloše neplatil), došla mu na ně exe i zpětně za 600tisíc a ona mu to půjčila
teď se diví, že miláček nevrací… a to ho znala osobně… což ještě člověk jakžtakž pochopí… virtuálně je to ale už napůl na zbavení svéprávnosti.
@Lucy75 píše: Více
Tak aspoň děti se mají chvíli dobře, pokud to předal dětem. Jasný, že nic nevrátí, z čeho taky, max, že by si půjčil zase od nějaké jiné.
To nechci popřít, mluvím jen ze své zkušenosti. Tam teda ti podvodníci (ženy, co se do mě údajně zamilovaly), asi po dvou týdnech vyrukovaly s láskou, po měsíci s žádostí o peníze. Nikdy jsem si snad nepsal s podvodníkem déle, než cca měsíc a něco.
Jak píše Lucy, nabídky investování jsou taky časté, ale to je celkem otrava, tam vám nikdo ani neřekne „mám tě rád“.
Jsou studení jak psí čumáci.
Mně přišlo vtipný, já jsem si takhle psal s jednou osobou, už jsem měl bohatou praxi, takže říkám si, to bude zase nějaký zájem o investice. A jednou jsme se domluvili na videohovoru, tak jsme ho taky udělali. A na videu jsem viděl paní, celkem hezká, ne, že ne, ale zaujalo mě to pozadí jako v televizním studiu, tak kdo z vás, normálních lidí, to doma má, že… ![]()
@Lucy75 teď nedávno zaslala jedna chytrá paní své lásce z Afriky z firemního účtu 5,2 milionů korun
.
Teď už jedou spíš falešní bankéři a policisté.
@Bytsamsebou píše: Více
To je furt na jedno brdo a lidi jsou neponaučitelný - falešní policisté, bankéři, vnuci, lékaři na misi, zamilovaní Afričané…jako kdyby se o tom pořád nepsalo, nemluvilo v televizi, nevarovalo. Lidi jsou s prominutím neponaučitelní dementi, dobře jim tak. O seniorech nemluvě. Už nelituji.
přesně, já mám stejný názor - dobře jim tak, když dobrovolně posílají své peníze do pr.dele, tak ať posílají, já bych je také nezachraňovala,
varování bylo už všude dost a komu to nepomohlo, ať si to užije
@stinga píše: Více
Ad senioři - falešnýho instalatéra by domů už nepustili - doufám, ovšem naletí na kdejakou blbost a levárnu. Kdyby se o tom pořád nemluvilo, ale marný. Roky se na to pořád upozorňuje, všude. Televize, noviny…ještě jdou s cizím chlápkem do bankomatu nebo statisíce předají někomu, kdo přijel taxíkem. Tak holt babka přijde o celoživotní úspory. To je ta omílaná lež o moudrosti stáří. Je v tom spíše naivita a chamtivost.
Příspěvek upraven 04.04.26 v 20:19
ano, ta chamtivost tam u těch seniorů dělá hodně, oni v té vidině, že cosi dostanou zadarmo, jsou naprosto zaslepení a kvůli tomu rozdají vše, co mají
souhlasím… taky si všichni v práci myslíme: Kdo chce kam, chuj s ním - akorát to nemůžem říct nahlas.. líto nám jich není už dávno. Do toho se prostě už nedá nijak emočně angažovat. Každý svého štěstí strůjce. Totéž zdejší tazatelka-pokud je tedy pravá.
Hlavně dámy v dnešní době je technika tak daleko že v reálném čase lze ve videohovoru kompletně změnit identitu. Tady ukázka:
Napadlo Tě, že v tom třeba může vězět nějaká nemoc? Že ti lidé nejsou schopni rozumně uvažovat? Většina seniorů má děti, potažmo vnoucata. Myslím, že to není u seniorů otázka chamtivosti, ale kaliciho se rozumu., ne však u všech. No, a teď na scénu přicházejí jejich děti, nebo vnoucata… Říkat, ze si to senioři zaslouži, je krajně nevhodne. ![]()