Život s Afričanem

4
29.11.14 15:35

Život s Afričanem

Ahoj všichni, máte někdo zkušenosti s rodinným životem s Afričanem? Ať už v ČR nebo v Africe? Známe se už delší dobu, působí na mě velmi mile a pravdomluvně. V ČR pracuje i studuje zároveň. Začali jsme uvažovat o dítěti a tudíž i svatbě. Spousta lidí mě od toho odrazuje. Chce svatbu v Africe, ale jsou tam jiné zákony. Já bych chtěla svatbu v ČR, na což ho zatím nemohu přemluvit, a proto jsem z toho začala mít trochu strach. Lidé mi říkají, že je spousta případů, kdy si pak Afričan své děti odvezl a že já s tím nebudu moct nic dělat. On mi říká, že chce žít jak v ČR, tak v Africe. Bojím se, že kdybych žít v Africe později nechtěla, a on ano, kdyby nám vztah později neklapal, už bychom měli děti, tak že bych s tím potom nemohla nic dělat. Komu by potom děti připadly? Měl by na ně větší nárok? Možná je otázka moc předběžná a řeknete, že pokud se bojím, nemám do toho jít, ale uvažuji raději pesimisticky a nad všemi možnostmi,,co by, kdyby''.. Děkuji za vaše názory a zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4734
29.11.14 15:37

@Sarah13 nešla bych. Zůstala bych v Čr. Mela bych strach

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
29.11.14 15:38

@Sarah13 jiná mentalita - pro ně jsou děti majetkem otce, tudíž je klidně odveze a nazdar. Nešla bych do toho, ani kdyby byl ze zlata.. mám známou, co o dítě přišla :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1336
29.11.14 15:38

Nešla bych do toho!!Staci mi pár případů jen s Evropany uz tam mnohdy nemáš dovolání..natožpak někde v Africe!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
29.11.14 15:39

Ja bych do toho nesla; myslim, ze kulturni rozdily se projevi driv nebo pozdeji. Jakeho je vyznani?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
29.11.14 15:41

No, přečti si Bílá masajka. Za mě teda ne.

Příspěvek upraven 29.11.14 v 15:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
29.11.14 15:41

@Gorlami je to křesťan

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30445
29.11.14 15:43

Bojíš se už teď! Věř svému instinktu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
29.11.14 15:44
@Sarah13 píše:
@Gorlami je to křesťan

jo, z Afriky.. to není jak křesťan z evropy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora

@Sarah13
Nenapsala jsi konkrétní zemi, ale to chápu, třeba to nechceš sdělit. Předpokládám ale, že myslíš subsaharský stát. Mohu říct jen jedno jediné a to, že ne. Mám bohaté pracovní zkušenosti, a ač mám mnohé ty lidi ráda a vážím si jich, na vztah bych to neviděla.

• Citovat
  • Upravit
yse
994

Už jen to tvrzení, že budete žít jak v ČR tak v Africe je dost podezřelý. Takový jako, teď ti slíbím co budeš chtít a pak už budeš poslouchat jako hodinky, protože ti nic jiného nezbude. Přeji ti hodně štěstí při rozhodování…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mrs.gendy
29.11.14 15:45

A jaka cast afriky. Jak dlouho se znate? Nabozenstvi? Kolik mel pred tebou vztahu at uz s evropankou nebo od nej ze zeme? Co jeho rodina? Jak ziji?

• Citovat
  • Upravit
10905
29.11.14 15:46

Afrika je velká, ono bude taky rozdíl, když budeš žít s Maďarem nebo s Norem, ač jsou oba Evropani.
Kvůli právním otázkám kolem dětí bych zkusila kontaktovat českou ambasádu v příslušné zemi.
Osobní zkušenost nemám, ale poučena blogy Manželky (http://manzelka.wordpress.com/) se ptám: znáš se s jeho rodinou? (Pokud ne, tak to nemyslí vážně.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10650
29.11.14 15:49

Není Afrika jako Afrika…která země konkrétně?
Už jsi tam s ním byla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6538
29.11.14 15:49

@Sarah13 instinkt tě nezklame! Mám dvě děti, které miluji nade všechno na světě, ty to budeš mít stejně a představ si, že bys o ně bojovala nebo je v horším případě ztratila. Samozřejmě boje o dítě mohou být i mezi dvěma českými rodiči, ale tam plat jedny zákony a nehraje roli ta šílená vzdálenost. Je to tak jiná mentalita, že bych se bála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí