Život s dětmi a s přítelem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9454
10.11.10 22:57

chlapovi to urcite chce nechat jeho cas…kdy bude moct byt s kamaradama..nebo na kole..pokud jezdi rad a hodne tak si chce asi zajezdit a ne s sebou brat dve decka jak nekdo psal…to zas chapu…ale na druhou stranu by se zapojit mel aby sis ten cas pro sebe mohla udelat taky…a podnikate neco i spolecne? treba nejaky vylety a tak? ono to vyznelo tak ze se vlastne spolu nevidite :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
10.11.10 23:29

Já ti nevím, ale když spolu bydlíte už rok, tak si myslím, že více zapojit by se mohl. Na druhou stranu píšeš, že si s dětmi hraje - tak alespoň nějaký začátek. A snaží se ti pomáhat s domácností nebo jsi na všechno sama?
Já to měla tak, že vlastní táta na nás kašlal. Nevlastní se o nás staral, učil se s námi, hrál s námi hry - prostě skvělý táta a jiného bych nechtěla.
Můj manžel - otec mých dětí, obvykle vidí děti jen večer, když jsou vykoupaní a po večeři. Takže před spaním. Jinak je od nevidím do nevidím v práci nebo u maminky. Když je doma o víkendu, obvykle je strááášně unavený a je schopný celý den strávit v posteli u televize. Občas u toho zvládne i trochu zalumpačit s dětma (polštářová válka atd…), ale toť vše…
Obvykle mám pocit, že bez něj by byl ten život mnohem jednodušší :think: :lol: :think:

Má rada zní: neřeš, jestli je to vlastní táta nebo ne. Zkus si s ním sednout a v klidu promluvit. Jezdí rád na kole? Fajn, kupte dětem kola, nebo sedačku na kolo a občas vyražte na výlet všichni. Chceš jít na kafe s kámoškou? Dej mu večer děti a jdi ven. On chodí do hospody, ty můžeš na kafe. Je to tvůj partner, domácnost máte společnou, tak určitě vezme i to, že děti máte také „společné“, když si tě vybral :wink: . Do ničeho ho netlač, ale dej mu najevo, že tě to trápí a že si taky občas potřebuješ odpočinout. Jestli mu na tobě záleží, tak to pochopí - i když některým chlapům to trvá déle. Hold mužská rasa má dlouhé vedení :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
11.11.10 14:12
ladynka1 píše:
ahoj mam opačný problém :-( mám muže a s ním synka 10m.On má ještě z prvního manž.dvě děti 10 a 7 let.Než se nám narodil Vojta tak jsem se mu a jeho ex snažila vyjít vstříc s hlídáním jelikož jsem byla na nemocenské.
Ale co se malej narodil,tak to už brali jako samozřejmost.Musela jsem ale tomu udělat konec i když z toho rozhodnutí byl muž překvapený.Prostě já mam své PRVNÍ dítko a nemohla jsem se mu věnovat tak jak bych chtěla.A také mě vadilo ,že na mě přehodili jejich starosti.(úkoly do školy,učit se atd)Tak tu máme jeho děti POUZE když je doma manžel! A mam klid.
Možná mě odsoudíte ale pro mě je přednější MÉ dítě a čas,který s nim trávim je k nezaplacení.

Vůbec se ti nedivím, zachovala bych se stejně. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1435
11.11.10 19:16
Lizbeth píše:
ladynka1 píše:
ahoj mam opačný problém :-( mám muže a s ním synka 10m.On má ještě z prvního manž.dvě děti 10 a 7 let.Než se nám narodil Vojta tak jsem se mu a jeho ex snažila vyjít vstříc s hlídáním jelikož jsem byla na nemocenské.
Ale co se malej narodil,tak to už brali jako samozřejmost.Musela jsem ale tomu udělat konec i když z toho rozhodnutí byl muž překvapený.Prostě já mam své PRVNÍ dítko a nemohla jsem se mu věnovat tak jak bych chtěla.A také mě vadilo ,že na mě přehodili jejich starosti.(úkoly do školy,učit se atd)Tak tu máme jeho děti POUZE když je doma manžel! A mam klid.
Možná mě odsoudíte ale pro mě je přednější MÉ dítě a čas,který s nim trávim je k nezaplacení.

děkuji,bylo to pro mě drsný rozhodnutí ale muselo přijít.A jsem ráda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
11.11.10 22:32

Příspěvek upraven 23.11.10 v 22:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65393
11.11.10 22:50
ladynka1 píše:
Lizbeth píše:
ladynka1 píše:
děkuji,bylo to pro mě drsný rozhodnutí ale muselo přijít.A jsem ráda :mrgreen:

Ladynko,tak tak…
máme to stejně,holkám je 6 a 12 a co mám vlastní vymodlené dítko už toho taky nedělám tolik,jako dřív.
Straám se,hrajeme si ale povinnosti přešly plynule na chlapa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1435
12.11.10 07:38
Petra Z píše:
ladynka1 píše:
Lizbeth píše:
ladynka1 píše:
děkuji,bylo to pro mě drsný rozhodnutí ale muselo přijít.A jsem ráda :mrgreen:
Ladynko,tak tak…
máme to stejně,holkám je 6 a 12 a co mám vlastní vymodlené dítko už toho taky nedělám tolik,jako dřív.
Straám se,hrajeme si ale povinnosti přešly plynule na chlapa.

tak to jsem ráda že v tom nejsem sama.Samozřejmě je mám ráda ,ale mé je mé a to miluji nadevše :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65393
12.11.10 07:41

Ladynko,taky mám holky ráda…
ale zase nemůžu jim suplovat mámu se vším všudy–kor,když ona je…no nevím,jak to napsat---prostě dle mě to není ideální máma.
Matyáška miluju taky nadevše,samo,vždyt je můj…
tak spousta věcí,co jsem dřív dělala už ted nedělám,Nejde to a někdy ani nechci :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1435
12.11.10 07:50
Petra Z píše:
Ladynko,taky mám holky ráda…
ale zase nemůžu jim suplovat mámu se vším všudy–kor,když ona je…no nevím,jak to napsat---prostě dle mě to není ideální máma.
Matyáška miluju taky nadevše,samo,vždyt je můj…
tak spousta věcí,co jsem dřív dělala už ted nedělám,Nejde to a někdy ani nechci :oops:

jéje ty mi mluvíš z duše,jako by jsi tu bydlela :-D maminka Tomáše a Veroniky je taky … s klukem na logop.nemá čas chodit a to už má kvuli řeči odklad do školy a Verča pořád něco nemá. Nejvíc mě DRTÍ když vidim jak jsou oblečený.Jednou to má ona a pak zase on.(bunda,čepice,mikina)To je věc kterou já nemůžu zkousnout a tak se mi už fakt nechce jim dělat chůvu.Někdy jim dáme od nás nějaký věci aby holka byla jako slečna ale pak se to k nám nevrátí.Naposledy Tomášovi koupila boty a opět větší než má nohu takže je šourá.Hrůza. :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí