Podvedla jsem partnera

StřeLenka
9.11.10 14:54

Podvedla jsem partnera

Cítím se tak mizerně. :-( Nechápu, jak se to mohlo stát. Najednou se to nějak semlelo a už to začlo. Až po chvilce jsem si řekla: ,,Co to vlastně dělám?!? Proč podvádím partnera, kterého miluji a nic mi s ním neschází? "

Naštěstí jsem se po chvilce probudila, partner klidně spal vedle mě a mně pár minut trvalo, než jsem se z takového snu vzpamatovala.

Celý den to nosím v hlavě a nechápu, proč se mi to zdálo.(?) A navíc s kamarádem, spolužákem, který je gay. :nevim:

Tak jsem normální?? :zed:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27259
9.11.10 14:58

StřeLenko, kdybych se měla trápit po každým takovýmhle snu… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17911
9.11.10 14:58

Takové sny mám několikrát do týdne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
9.11.10 15:00

Přesně, takových bylo a bude… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
9.11.10 15:00

:lol: :lol: :lol:
A já už jsem si říkala, že jsi pěkná hrdinka, když to tady klíďo píšeš pod svým nickem :lol:

Nevím, proč se takové sny zdají, ale občas je mám taky. Tedy já to beru jako takové noční můry, protože když se mi něco zdá, tak většinou mluvím ze spaní. By mě manžel podezíral z nevěry :think: :lol:
Naštěstí ho v noci nevzbudí ani rána z děla, takže mi zatím žádná „snová“ nevěra nepraskla :lol:
A doufám, že ani nepraskne, protože manžel je strašně žárlivý a vymyslí si cokoliv, jen aby mě přesvědčil, že ho podvádím opravdu :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
StřeLenka
9.11.10 15:01

:-D :-D Vy jste mi udělaly radost. - Jsem normálnííí hurááá. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
29730
9.11.10 15:04

Si to uzivej, tohle je pomerne bezpecny …ale jestli mas zarlivce, tak ZATLOUKAT, ZATLOUKAT, ZATLOUKAT :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
9.11.10 15:18

Z toho snu si nic nedělej, mě se takových zdá :mrgreen: ty sny nemají význam, prostě jen funguje fantazie a to i bez podmětu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.11.10 15:23

To mně se před třemi týdnem zdálo, že jsem se vyspala s kolegou zu práce a v sobotu na firemní chlastačce jsem se s sním vyspala :( je úžasný, ale oba jsme zadaní … děsí mě to a furt na to myslím :( s kolegou jsme to probrali a v pohodě :) ale s tim partnerem…

• Citovat
  • Upravit
Michaelakkk
9.11.10 15:25

Po snu se trápit?? :roll: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2921
9.11.10 16:50
tterka píše: :lol: :lol: :lol:
A já už jsem si říkala, že jsi pěkná hrdinka, když to tady klíďo píšeš pod svým nickem :lol:

Presne tak :D Kdybych se mela trapit pri kazdym takovym snu,tak nic jinyho ani nedelam :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
StřeLenka
9.11.10 16:56
Anonymní píše:
To mně se před třemi týdnem zdálo, že jsem se vyspala s kolegou zu práce a v sobotu na firemní chlastačce jsem se s sním vyspala :( je úžasný, ale oba jsme zadaní … děsí mě to a furt na to myslím :( s kolegou jsme to probrali a v pohodě :) ale s tim partnerem…

Já mám jistotu, že se mi sen nevyplní, už jen z důvodu, že je gay. (Ani mě to nemrzí.)
Vím, že se říká- nikdy neříkej nikdy, ale já doufám a i pevně věřím, že se mi to opravdu nikdy nestane.
I když.. Stát se může všechno…

• Citovat
  • Upravit
StřeLenka
9.11.10 16:57
Michaelakkk píše:
Po snu se trápit?? :roll: :mrgreen:
¨

Spíš jsem byla šokovaná, co si to ta moje hlava vymyslela. :wink:

• Citovat
  • Upravit
andrejka87
9.11.10 17:02

Holky tam mě se před třemi dny zdálo že jsem spala se Sallym víte ten indiánek či co to je z doktorky Quinnové :oops: ani na to moc nekoukám jen jsem projela programy a říkám hele ten není špatnej a buch pak se mi o něm zdá…Sny jsou jen filmy v hlavě skutečnost je skutečnost nic si z toho nedělejme :wink:

• Citovat
  • Upravit
12978
9.11.10 17:21

Mě se zdají jedině takové sny :mrgreen: :mrgreen: ( tedy pokud jde o sex)…
už jsem si říkala, že ti ta zamilovanost dlouho nevydržela a tys nás takhle napálila :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí