Podvedla jsem partnera

Napsat příspěvek
Velikost písma:
StřeLenka
9.11.10 19:32
Mamina87 píše:
mě do snů neustále „leze“ bývalý přítel..a pak když se vzbudím,tak ho mám celý den v hlavě a myslím na něj :roll: tak ráda bych to zastavila :cert:

Kdybych k bývalému měla ještě nějaký citový vztah, tak by mi to hodně vadilo. Naštěstí o něm nemám ani sny a cit, který jsem k němu i po rozchodu cítila, přebil cit k současnému příteli. :dance:
Věřím, že to může být velmi nepříjemné.

• Citovat
  • Upravit
8911
10.11.10 20:57
andrejka87 píše:
Holky tam mě se před třemi dny zdálo že jsem spala se Sallym víte ten indiánek či co to je z doktorky Quinnové :oops: ani na to moc nekoukám jen jsem projela programy a říkám hele ten není špatnej a buch pak se mi o něm zdá…Sny jsou jen filmy v hlavě skutečnost je skutečnost nic si z toho nedělejme :wink:

No vidíš, já mám takovéto sny zase naopak ráda. Třeba když se zadaří a zdá se mi o Johny Deppovi apod. Přijde mi to takové beztrestnné… :jazyk: Ale jak na potvoru, když už by mělo dojí (či dojde) k akci, tak ti chlapi najednou mají VŽDYCKY obličej mého manžela a sen se změní na manželské milování… Si fakt nic s nikým jiným neužiju… :zed: :mrgreen: Mně to vždycky tak naštve. :oops:
(Manžela miluju, ale třeba Simon Baker, je Simon Baker (Mentalista), to není ani nevěra, to je čest! :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2473
11.11.10 08:52
Wiolla píše:
andrejka87 píše:
Holky tam mě se před třemi dny zdálo že jsem spala se Sallym víte ten indiánek či co to je z doktorky Quinnové :oops: ani na to moc nekoukám jen jsem projela programy a říkám hele ten není špatnej a buch pak se mi o něm zdá…Sny jsou jen filmy v hlavě skutečnost je skutečnost nic si z toho nedělejme :wink:
Si fakt nic s nikým jiným neužiju… :zed: :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrejka87
11.11.10 11:28
Wiolla píše:
andrejka87 píše:
No vidíš, já mám takovéto sny zase naopak ráda. Třeba když se zadaří a zdá se mi o Johny Deppovi apod. Přijde mi to takové beztrestnné… :jazyk: Ale jak na potvoru, když už by mělo dojí (či dojde) k akci, tak ti chlapi najednou mají VŽDYCKY obličej mého manžela a sen se změní na manželské milování… Si fakt nic s nikým jiným neužiju… :zed: :mrgreen: Mně to vždycky tak naštve. :oops:
(Manžela miluju, ale třeba Simon Baker, je Simon Baker (Mentalista), to není ani nevěra, to je čest! :mrgreen: )

Teda člověk se s váma nasměje :mrgreen: ,ale jak píšeš to není nevěra to je čest :)…Ať žije Simon Baker,Johny Deep a co se týká ještě mě tak i Julian McMahon(plastická chirurgie,zadek má jedna báseň :oops: :wink: )

• Citovat
  • Upravit
2473
11.11.10 15:15

taky bych chtěla mít ve snu Deppáka,holkýýýýý :oops: :oops: ale nějak se nedaří :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
22.3.11 00:53
StřeLenka píše:
Cítím se tak mizerně. :-( Nechápu, jak se to mohlo stát. Najednou se to nějak semlelo a už to začlo. Až po chvilce jsem si řekla: ,,Co to vlastně dělám?!? Proč podvádím partnera, kterého miluji a nic mi s ním neschází? "

Naštěstí jsem se po chvilce probudila, partner klidně spal vedle mě a mně pár minut trvalo, než jsem se z takového snu vzpamatovala.

Celý den to nosím v hlavě a nechápu, proč se mi to zdálo.(?) A navíc s kamarádem, spolužákem, který je gay. :nevim:

Tak jsem normální?? :zed:

no ty si vtipná… každou noc se mi zdají erotické sny a jen v malém procentu v nich figuruje partner.. většinou v nich figurují jiní muži.. mmm nebo ženy.. nikdy sem nepřemýšlela nad tím PROČ?.. Však na něco takového se nedá ani žárlit, to neovlivníme… nezdá se nám to naschvál.. ;) takže klíííd
Horší je dyž se zdá o tom jak váš drahý souloží s jinou.. toto se zdálo tomu mému a celý den byl odtažitý, než se z toho zase vyspal.. já se mu smála, i sem se mu omlouvala i dyž nebylo vůbec za co.. bylo mi ho líto.. no ale je to pako praštěný žárlivý no tak co nadělat.. :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí