Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
andrejka87 píše:
Holky tam mě se před třemi dny zdálo že jsem spala se Sallym víte ten indiánek či co to je z doktorky Quinnovéani na to moc nekoukám jen jsem projela programy a říkám hele ten není špatnej a buch pak se mi o něm zdá…Sny jsou jen filmy v hlavě skutečnost je skutečnost nic si z toho nedělejme
No vidíš, já mám takovéto sny zase naopak ráda. Třeba když se zadaří a zdá se mi o Johny Deppovi apod. Přijde mi to takové beztrestnné…
Ale jak na potvoru, když už by mělo dojí (či dojde) k akci, tak ti chlapi najednou mají VŽDYCKY obličej mého manžela a sen se změní na manželské milování… Si fakt nic s nikým jiným neužiju…
Mně to vždycky tak naštve. ![]()
(Manžela miluju, ale třeba Simon Baker, je Simon Baker (Mentalista), to není ani nevěra, to je čest!
)
Wiolla píše:andrejka87 píše:Si fakt nic s nikým jiným neužiju…
Holky tam mě se před třemi dny zdálo že jsem spala se Sallym víte ten indiánek či co to je z doktorky Quinnovéani na to moc nekoukám jen jsem projela programy a říkám hele ten není špatnej a buch pak se mi o něm zdá…Sny jsou jen filmy v hlavě skutečnost je skutečnost nic si z toho nedělejme
![]()
Wiolla píše:andrejka87 píše:No vidíš, já mám takovéto sny zase naopak ráda. Třeba když se zadaří a zdá se mi o Johny Deppovi apod. Přijde mi to takové beztrestnné…
Ale jak na potvoru, když už by mělo dojí (či dojde) k akci, tak ti chlapi najednou mají VŽDYCKY obličej mého manžela a sen se změní na manželské milování… Si fakt nic s nikým jiným neužiju…
![]()
Mně to vždycky tak naštve.
(Manžela miluju, ale třeba Simon Baker, je Simon Baker (Mentalista), to není ani nevěra, to je čest!)
Teda člověk se s váma nasměje
,ale jak píšeš to není nevěra to je čest
…Ať žije Simon Baker,Johny Deep a co se týká ještě mě tak i Julian McMahon(plastická chirurgie,zadek má jedna báseň
)
taky bych chtěla mít ve snu Deppáka,holkýýýýý
ale nějak se nedaří
![]()
StřeLenka píše:
Cítím se tak mizerně.Nechápu, jak se to mohlo stát. Najednou se to nějak semlelo a už to začlo. Až po chvilce jsem si řekla: ,,Co to vlastně dělám?!? Proč podvádím partnera, kterého miluji a nic mi s ním neschází? "
Naštěstí jsem se po chvilce probudila, partner klidně spal vedle mě a mně pár minut trvalo, než jsem se z takového snu vzpamatovala.
Celý den to nosím v hlavě a nechápu, proč se mi to zdálo.(?) A navíc s kamarádem, spolužákem, který je gay.
Tak jsem normální??
no ty si vtipná… každou noc se mi zdají erotické sny a jen v malém procentu v nich figuruje partner.. většinou v nich figurují jiní muži.. mmm nebo ženy.. nikdy sem nepřemýšlela nad tím PROČ?.. Však na něco takového se nedá ani žárlit, to neovlivníme… nezdá se nám to naschvál..
takže klíííd
Horší je dyž se zdá o tom jak váš drahý souloží s jinou.. toto se zdálo tomu mému a celý den byl odtažitý, než se z toho zase vyspal.. já se mu smála, i sem se mu omlouvala i dyž nebylo vůbec za co.. bylo mi ho líto.. no ale je to pako praštěný žárlivý no tak co nadělat..
![]()
Kdybych k bývalému měla ještě nějaký citový vztah, tak by mi to hodně vadilo. Naštěstí o něm nemám ani sny a cit, který jsem k němu i po rozchodu cítila, přebil cit k současnému příteli.
Věřím, že to může být velmi nepříjemné.