Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky,dneska mam fakt hrozny den,vsechno na me pada,jak nefunguji partnerstvi a hlavne to vyresit,mam ztoho depky,fakt potrebuju trochu povzbudit,abych dostala chut do zivota.
kacerval každej je strujcem svého štěstí.Nevim co víc chceš ještě slyšet?
Těžko ti někdo napíše nech se bít a bude to dobrý.Kopni ho do zadku a bude ti veselo až až
kacerval, koukám, že tady máš dost diskusí na toto téma. Přijde mi, že jsi ve vztahu dost nešťastná. Možná by stálo za to zvážit, jestli to má vůbec budoucnost.
kacerval píše:
Ahojky,dneska mam fakt hrozny den,vsechno na me pada,jak nefunguji partnerstvi a hlavne to vyresit,mam ztoho depky,fakt potrebuju trochu povzbudit,abych dostala chut do zivota.
Byla jsi dnes uz nekde venku s detmi??Aniz by byl informovanej tvuj Pepa?Doma to akorat tak na tebe vsechno pada.
Kamča.dalmatinka píše:
kacerval každej je strujcem svého štěstí.Nevim co víc chceš ještě slyšet?
Těžko ti někdo napíše nech se bít a bude to dobrý.Kopni ho do zadku a bude ti veselo až až
napsala jsem ti SZ,tak se mrkni
kacerval-nečetla jsem ostatní diskuze jen že nikam s miminkem nechodíte.Asi to doma nemáte ok,musíš si upřesnit sama co chceš…
Držím palce,jsi mladá holčina určitě se rozhodneš správně…
Kami-a kde jsi četla že zakladatelku manžel bije? ![]()
kacerval-nečetla jsem ostatní diskuze jen že nikam s miminkem nechodíte.Asi to doma nemáte ok,musíš si upřesnit sama co chceš…
Karlllicka píše:kacerval píše:Byla jsi dnes uz nekde venku s detmi??Aniz by byl informovanej tvuj Pepa?Doma to akorat tak na tebe vsechno pada.
Ne,ale mela jsem tu chvilku kamosku,tak jsem aspon na chvlku prisla na jine myslenky a vykecala se
Kami nikde to tam nečtu
Možná už mám rýmu i místo mozku
Mám strašněý zánět dutin
![]()
a jsem ráda za to co si napsala a doufám že to tak bude
![]()
Pokud né,tak si mě nepřej
![]()