Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kacerval nedivím se, že na tebe všechno padá. Četla jsem i tvoje předchozí smutné diskuze, snad si konečně uvědomuješ, že takhle se žít nedá. Jen přežívat. Když mu dáš poslední šanci, bude možná měsíc sekat latinu, ale dřív nebo později začne zas. Lidi se nedokážou změnit, jen na čas kontrolovat svoje chování, podle nutnosti. Doufám kvůli tobě, že se dokážeš „osvobodit“. Hodně štěstí
ono se asi těžko dospívá když se vlastně u karceval nic nezměnilo.Prožívá život jako v 16ti.Musí doma poslouchat,podřizuje se a nikam nesmí.Jediné co se změnilo jsou ty děti a to bych si troufla tipnout že ty byli stvořeni proto že mladá holka pak tak těžko neuteče
.
je tu nekdo?Byli jsme pryc a tu byla babicka,pokud nekdo ma zajem,tak si muzem pokecat
Míša8808 píše:
Kacerval nedivím se, že na tebe všechno padá. Četla jsem i tvoje předchozí smutné diskuze, snad si konečně uvědomuješ, že takhle se žít nedá. Jen přežívat. Když mu dáš poslední šanci, bude možná měsíc sekat latinu, ale dřív nebo později začne zas. Lidi se nedokážou změnit, jen na čas kontrolovat svoje chování, podle nutnosti. Doufám kvůli tobě, že se dokážeš „osvobodit“. Hodně štěstí
děkuji moc
Já bych ti taky popřála hodně štěstí. To co popisuješ není život, ale přežívání..
A neboj, najdeš si jinýho lepšího. A nebo i kdyby jsi měla být sama, bude to pořád lepší ![]()
pikola píše:
Já bych ti taky popřála hodně štěstí. To co popisuješ není život, ale přežívání..A neboj, najdeš si jinýho lepšího. A nebo i kdyby jsi měla být sama, bude to pořád lepší
asi mas pravdu,uz si nechci nechat srat na hlavu,nemam na to silu,diky nemu je ze me troska zacnu konat