Život v Anglii

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1375
17.7.15 08:24

Rozmysli si co chces studovat na UNI. Zajdi namistni College a ptej se po courses ktere te pripravi na prijimacky na UNI na tvuj obor. Tady plati jedna vec. Nez te pustej na odbornejkurzna College, musi te znat znejakyho nizsiho Levelu, musis prokazat ze maszajem, musis zacit od „nuly“ jak jsme udelala ten Esol pak me rovnou bez niceho vzali na Level 2 Nursing ted me bez niceho vzali na Level 3 nursing a je tu velka sance ze se nedostanu hned na poprve na UNI protoze na Nursing techteji videt minimalne 2 roky po sobe na prijimackach a pak uz to mas fajn. Casto lidi musi udelat jeste jeden rok nejakeho pripravneho course nez je UNI accept.
Ty GSCE jsou fajn ale je to moc ucena a stejne to zabere dost casu amozna jsou placeny?? to nevim…ale lepsi je naskocit do nejakyho kurzu kterej te bude uz pripravovat na tu urcitou UNI…ja siale rikam, ze pokud budu na college 3 roky a pak jdurovnou na UNI vUK tak je to mazec a stoji to za to. v CRbych se na UNI ani nedosplhala…a kdyz tak je to hrozne stresujici. tady to ted vypada ze nez mi bude 30 tak budu registrovana nurse a muzu jitdal na doktora. Ted jsem jen jeden rok pred UNI a verim, ze jsem pripravena ji projit. GSCE te nepripravy na dalsi studia. Tam sijen udelas Level nutnej pro dalsi studia ale co vim od studentu tak se tam uplne nenaucis skills co budes potrebovat dal.ale to je jen muj nazor a to co jsme vypozorovala. Jinak my z EU mame vetsinu college courses zdarma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1375
17.7.15 08:26

Ja neplatila zatim ani korunu na College. A mam Level 2 v Nursing.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1375
17.7.15 08:33

Jinak kdyz jsi full time student tak nemusis platit council tax - ma to nejake podminky ale me to automaticky stopli. Skola je cca jen 3-4 dny v tydnu. vetsinou zacina skola mezi 9 -10 a konci kolem 15. Takze mas dost casu na praci i na skolu. Ja chodim do skoly, do prace a mam deti. A na to bych se v CR nikdy nezmohla. Muzu ti kdyztak poslatna ukazku nejaky projekty co jsem delali. Kdyztak se ozvi pokud budes mit vaznej zajem. Ja v CR 4kar5 kar na skolu kaslnicko.ale tady me to bavi, hrozne te motivujou, pomahaj a neni to tezky, nemusis domasprtat, nemusis nic.jen obcassednes na compana4hodky a napises projekt - essey, reporta mas klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
17.7.15 08:43

Ty kraso tak to je super. :) Me jde o to, ze když si udelam kurz AAT- ucto, tak jaky kurz angličtiny mam mít aby me vzali do prace. Ale asi bych zacla ti ESOL, aby me naučili psát a pak jiny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1375
17.7.15 10:00

@mistress :palec: uvidis no. a mas nejakej papir na ucto zCR?? trebavyucak, maturu nebo nejakej certifikat?? muzes prokazat experience? muze ti nekdo dat references ze umis ucto?? tady kurz nebo certificate bez experience and references neni nic platnej. muzes mit stesti ze te nekde vezmou na zaklade AAT ale muzes taky pohoret na tech references… :think: ja si budovala klientelu na Pedicuru 2roky, ted mam references, experience a nekolik klentu a jako vedlejsak kzamestnani dobry…a to jsem mela 9 let praxi v EU a stejen totrvalo cele 2 roky nez se vybudovala klientela. :zed: nakonec nejvic klientu mam za posledni pul rok, kdyz uz vim jak ma vypadat peofi inzerat, jak se maj rozesilat nabidky - stay legal. jak presne formulovat do offeres a to bez skoly bych jeste ted nedokazala.tady maji na vseurcit pravidla jak to ma vypadat a jak naopak ne a dokud se naneucis jejich styl „jak se prodat“ tak to muze trvat nez prijde uspech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
17.7.15 17:58

Na uni chci studovat logistiku ve které mam dva roky praxe. Ucto jsem mela na střední a sva roky na vejsce. Ale nemůžu na colleges najít kurz v logistice :( Co jsem našla tak to bylo něco on-line :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová