Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobry den, potrebovala bych poradit ohledene odchodu od partnera…
@verunka21 A co potřebuješ konkrétně poradit? Musíš to více specifikovat?
@verunka21 píše:
Dobry den, potrebovala bych poradit ohledene odchodu od partnera…
no a s čím chceš poradit?
Otom ze jsem se diky jeho rodine zadluzila a chci odnej odejit…a mam, strach…mam syna, ale on neni jeho otec…pritel nechodi do prace ja delam misto nehi a uz takhle dal zit nechci…chcijit do konsiladace a zit sesynem sama bez nich ale mam strach…odejit nevim co mam delat
@verunka21 Já bych si určitě zjistila nejdříve někde ve Tvém okolí, jaké nadace by ti byli schopni poskytnout bezplatnou právní pomoc co se týče osobního bankrotu. U nás v krajském městě takovou bezplatnou pomoc poskytuje oblastní charita, která dále nasměruje tam, kam je potřeba. U nás i oblastní charita má bezplatného psychologa, myslím si, že něco takového potřebuješ, abys mohl dál nějako fungovat, promluvit si s někým o svém problému, abys věděla, že na něj nejsi sama. Vím, že to je velmi složité, ale nyní musíš myslet na sebe a svého syna, přítel Tě bude jistě citově vydírat. Musíš si stát za svým, rozhoduješ o svém a synově dalším životě, to měj vždy na paměti. Máš nějakou rodinu, která by Ti mohla být oporou?
Ja uz jsem si zjistovala ze konsolidaci si muzu zjistit I v bance a tam me taky poradej…a co se tyce rodiny moji tak ta mi nepomuze muj otec zije se sestrou od meho pritele…a moje mamka na ubytovne a poni bych stejne nic nechtela…a nejhorsi je ze pritel je doma a vic se synem vi nes ja…a odmalicka murika tato amam strachze kdyz odejdu ze syn nebude chcit odejit jsou mu sice 4 roky ale ja uz takhle dal, zit nechci…nemuzu nic jen vydelavat penize…ale praci mam kuli synovi to je jasny…ale ja potrebujurit rit ze se stehuji a odchazim ale stoho mam strach ze me zacnou vydirat a vse vycitat…a ja pak polevim a zustanu unich zas…
@verunka21 aha tak já to pochopila špatně, myslela jsem, že jsi tak zadlužená díky příteli, že chceš na sebe vyhlásit osobní bankrot. Ano konsolidaci ti udělají v bance, zaléží na tom, kolik máš na sebe dluhů a zda to i po konsolidaci finančně utáhneš. Co se týče odchodu od Tvého přítele, tak to holka, musíš vědět Ty sama, buď chceš svůj život a život syna změnit a uděláš pro to vše i za cenu, že Tě přítel a jeho rodina bude citově vydírat nebo to budeš i nadále snášet a budeš nešťastná. V tom Ti nikdo neporadí, nikdo Tě nepovede za ručičku, co máš udělat a co né. Rozchody jsou vždy těžké, ale já bych z takovéto situace v jaké jsi Ty utíkala co by mi nohy stačili. Ano, Tvůj syn říká Tvému příteli tati a to i přesto, že to není jeho biologický otec, ale co je pro Tebe nyní důležitější, aby Tvůj syn ve svém životě viděl, jak je jeho máma psychicky vyšťavená a je stále v práci a jeho táta se doma válí na gauči a žije z vypůjčených peněz, nebo aby Tvůj syn vyrůstal vedle pohodové a usměvavé mámy, a to za cenu, že budete žít pouze vy dva společně někde v klidu.
Takzemam jit do te konsiladace a utyct…ikdyz budu vedet ze me budou deptat..dobra tak dekuji za vse…jsem rada ze jste me vyslechla…mockrad dekuji…pak se ozvu jak jsem dopadla…
@verunka21 Hodně štěstí. A pokud bude nějaké „příště“ tak skutečně lepší výběr partnera.
Bacha na konsolidaci, ze tri ctyr pujcek od tri ctyr veritelu budes mit jen jednu velkou pujcku od jednoho veritele… no a kdybys pak uvazovala o osobnom bankrotu tj. oddluzeni v insolvenci, tak bys do toho nemohla jit, tam je podminka mir vic dluhu u VICE veritelu
Dobbry den..tak jsem sehnala byt a kouce je zaplacena a najem taky ale tet se bojim odejit od pritele pac to vse budu poslouchat…tak nevim zda nebude lepsi nic nerikat a proste se sebrad a uz se nevracet..poratte prosim…
@verunka21 tak to je prima ze se ti to podarilo. nic nerikat a se synem se odstehovat pryc. sceny stejne budou ale to uz budes ve svem. hodne stesti.
To bohuzel moc nepujdemalej je snima porad doma tak nevim jak to vymyslet
Škoda, že sis navařila s tím zadlužením. Některý ženský to je fakt silná káva. Teď budeš akorát makat jako pitomá a mít z toho p*d
A co tvůj syn? Není mu líp tam kde je?