Životní krok

9
20.5.17 13:37

Zivotni krok

Dobry den, potrebovala bych poradit ohledene odchodu od partnera…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9500
20.5.17 13:46

@verunka21 A co potřebuješ konkrétně poradit? Musíš to více specifikovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
20.5.17 13:46

A v čem konkrétně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
20.5.17 13:49
@verunka21 píše:
Dobry den, potrebovala bych poradit ohledene odchodu od partnera…

no a s čím chceš poradit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
20.5.17 13:49

Otom ze jsem se diky jeho rodine zadluzila a chci odnej odejit…a mam, strach…mam syna, ale on neni jeho otec…pritel nechodi do prace ja delam misto nehi a uz takhle dal zit nechci…chcijit do konsiladace a zit sesynem sama bez nich ale mam strach…odejit nevim co mam delat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9500
20.5.17 14:09

@verunka21 Já bych si určitě zjistila nejdříve někde ve Tvém okolí, jaké nadace by ti byli schopni poskytnout bezplatnou právní pomoc co se týče osobního bankrotu. U nás v krajském městě takovou bezplatnou pomoc poskytuje oblastní charita, která dále nasměruje tam, kam je potřeba. U nás i oblastní charita má bezplatného psychologa, myslím si, že něco takového potřebuješ, abys mohl dál nějako fungovat, promluvit si s někým o svém problému, abys věděla, že na něj nejsi sama. Vím, že to je velmi složité, ale nyní musíš myslet na sebe a svého syna, přítel Tě bude jistě citově vydírat. Musíš si stát za svým, rozhoduješ o svém a synově dalším životě, to měj vždy na paměti. Máš nějakou rodinu, která by Ti mohla být oporou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
20.5.17 14:18

Ja uz jsem si zjistovala ze konsolidaci si muzu zjistit I v bance a tam me taky poradej…a co se tyce rodiny moji tak ta mi nepomuze muj otec zije se sestrou od meho pritele…a moje mamka na ubytovne a poni bych stejne nic nechtela…a nejhorsi je ze pritel je doma a vic se synem vi nes ja…a odmalicka murika tato amam strachze kdyz odejdu ze syn nebude chcit odejit jsou mu sice 4 roky ale ja uz takhle dal, zit nechci…nemuzu nic jen vydelavat penize…ale praci mam kuli synovi to je jasny…ale ja potrebujurit rit ze se stehuji a odchazim ale stoho mam strach ze me zacnou vydirat a vse vycitat…a ja pak polevim a zustanu unich zas…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9500
20.5.17 14:29

@verunka21 aha tak já to pochopila špatně, myslela jsem, že jsi tak zadlužená díky příteli, že chceš na sebe vyhlásit osobní bankrot. Ano konsolidaci ti udělají v bance, zaléží na tom, kolik máš na sebe dluhů a zda to i po konsolidaci finančně utáhneš. Co se týče odchodu od Tvého přítele, tak to holka, musíš vědět Ty sama, buď chceš svůj život a život syna změnit a uděláš pro to vše i za cenu, že Tě přítel a jeho rodina bude citově vydírat nebo to budeš i nadále snášet a budeš nešťastná. V tom Ti nikdo neporadí, nikdo Tě nepovede za ručičku, co máš udělat a co né. Rozchody jsou vždy těžké, ale já bych z takovéto situace v jaké jsi Ty utíkala co by mi nohy stačili. Ano, Tvůj syn říká Tvému příteli tati a to i přesto, že to není jeho biologický otec, ale co je pro Tebe nyní důležitější, aby Tvůj syn ve svém životě viděl, jak je jeho máma psychicky vyšťavená a je stále v práci a jeho táta se doma válí na gauči a žije z vypůjčených peněz, nebo aby Tvůj syn vyrůstal vedle pohodové a usměvavé mámy, a to za cenu, že budete žít pouze vy dva společně někde v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
20.5.17 14:51

Takzemam jit do te konsiladace a utyct…ikdyz budu vedet ze me budou deptat..dobra tak dekuji za vse…jsem rada ze jste me vyslechla…mockrad dekuji…pak se ozvu jak jsem dopadla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9500
20.5.17 15:24

@verunka21 Hodně štěstí. A pokud bude nějaké „příště“ tak skutečně lepší výběr partnera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
20.5.17 15:44

Bacha na konsolidaci, ze tri ctyr pujcek od tri ctyr veritelu budes mit jen jednu velkou pujcku od jednoho veritele… no a kdybys pak uvazovala o osobnom bankrotu tj. oddluzeni v insolvenci, tak bys do toho nemohla jit, tam je podminka mir vic dluhu u VICE veritelu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
7.6.17 16:25

Dobbry den..tak jsem sehnala byt a kouce je zaplacena a najem taky ale tet se bojim odejit od pritele pac to vse budu poslouchat…tak nevim zda nebude lepsi nic nerikat a proste se sebrad a uz se nevracet..poratte prosim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9500
7.6.17 16:30

@verunka21 tak to je prima ze se ti to podarilo. nic nerikat a se synem se odstehovat pryc. sceny stejne budou ale to uz budes ve svem. hodne stesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
7.6.17 16:37

To bohuzel moc nepujdemalej je snima porad doma tak nevim jak to vymyslet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
7.6.17 16:48

...

Škoda, že sis navařila s tím zadlužením. Některý ženský to je fakt silná káva. Teď budeš akorát makat jako pitomá a mít z toho p*d :pocitac: A co tvůj syn? Není mu líp tam kde je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí