Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
spermie vydrží živé až pět dní
dva tři dny úplně s přehledem. já jsem zářným příkladem přesně toho, na co se ptáš. jediný styk dva dny před ovulací a koukni na metřík ![]()
Taky se hlásím ke dvou dnům
za chvilku se má výsledek narodit.
tak uvádí se těch 48hodin,no já sice případ nejsem,ale otěhotněla jsem 1den po menstr.takže ani ovulace mi nebyla platná…
jeden den po menstruaci mohlo být klidně dva až čtyři dny před ovulací, pokud máš kratší cykly. já mám ovulaci 11 den cyklu, což je asi pět dní po skončení menstruace a když si odečteš čtyři dny, které spermie vydrží žít, máš tu rázem den po menstruaci ![]()
sajinda píše:
jeden den po menstruaci mohlo být klidně dva až čtyři dny před ovulací, pokud máš kratší cykly. já mám ovulaci 11 den cyklu, což je asi pět dní po skončení menstruace a když si odečteš čtyři dny, které spermie vydrží žít, máš tu rázem den po menstruaci
no já mám ovulaci tak za 14dní a menst.trvá 3dny,tak nevím,…ale hlavně že to tenkrát vyšlo… ![]()
Ahojte chtela bych se zeptat na jednu vec pred 10dny jsem mela s pritelem pohlavni styk a nestihl vytahnout penis v pustil do me spermii ale, sla jsem se vycuat neco vyteklo ale, mam strach delala jsem si test ale, ukazala se jen jedna carka a mesnstruaci jsem mela dostat 16. dekuji vam za blizkou odpoved
Jestli byl nechráněný sex 10 dní před menstruací, tak je pravděpodobnost, že byl v plodných dnech… nebo u mě aspoň by to tak bylo. kdy jsi dělala test?
Jestli to chapu dobre, tak mas 2dny zpozdeni, ale test je negativni? Pokud tam neni ani „duch“ druhe carky, odhaduju spis, ze tehotna nebudes a menstruace se spis zpozdila z nervu, co mas, jestli tehotna ne-jsi. Pockej jeste tak dva dny a udelej si test s vetsi citlivosti a uvidis. Snad to bude tak, jak si prejes! ![]()
Holky vím, že tady nikdo nezjistí jestli těhu jsem nebo ne
ale zajímalo by mě, jestli se někomu stalo že otěhu ze styku 5-6 dní před ovulací. Vím, že ty 3 dny do ovulace spermie v pohodě přežijí, ale dýl snad ne
Mimčo by nevadilo, ale bylo by jen trochu dřív než je v plánu, no ![]()
Ahoj,
chtěla jsem se zeptat, jestli je nějaká možnost otěhotnět, když jsem měla sexuální styk před tím, než jsem si vzala poslední prášek. Přemýšlím, jestli vynechat nebo brát prášky dál a jestli je možnost, že i kdybych nevynechala tak jestli bych otěhotněla. Poradí prosím někdo?
![]()
Chci se zeptat, včera jsem měla asi pohlavní styk, byla jsem opilá a nepamatuji si to.. dá se to nějak poznat? ale na kalhotech atd jsem nic neměla, děkuji za odpověd ![]()
Ahoj holky ,

prosím o radu nevíte jak dlouho přežijí spermie v pochvě ? zajímalo by mě když jsem se milovala s přítele třeba dva dny před ovulací jestli je šance ,že spermie přežijí v pochvě ty dva dny a pak teprv oplodní vajíčko . Hrizně by mě to zajímalo ,tak děkuju za vaše názory ,mějte se