Zkažené párky

744
26.4.13 18:44

zkažené párky

Ahoj, chtěla jsem se zeptat, manžel snědl asi 3dny staré párky( už byli oslizlé a na vyhození). Večer dostal teploty. Horečky trvaly 3 dny z toho 2 dny až 38,7 stupňů. Objevily se i průjmy cca 3 krát za den. Myslíte že to mohlo být z párků?

Příspěvek upraven 26.04.13 v 18:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26.4.13 18:45

Nejspíš ano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3862
26.4.13 18:48

Nemyslim si ze by mu to mohlo zpusobit horecky. prujem mozna nebo zvraceni, ale horecky se mi nezdaji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
26.4.13 18:49

Ať mu bylo jak chce zle, nejpíš to příště sní znova :roll: jak znám mužský

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
26.4.13 18:50

@Jana.49 moje děti měli vysoké horečky při salmonele takže podle mě by to klidně mohlo být z těch párků, cca 8-12 hodin po snězení špatného jídla dostali vysoké horečky a začaly zvracet další den potom průjem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elenkazed
26.4.13 18:55

No jasně že to může být z těch párků…Jen mě napadá, proč dospělej chlap „žere“ oslizlý starý párky? =D

• Citovat
  • Upravit
138
26.4.13 18:58

Taky si myslím že to má z těch párku a pokud zvrací a má i průjem tak je i teplota…ti chlapi jsou stím jídlem… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.4.13 18:59
@elenkazed píše:
No jasně že to může být z těch párků…Jen mě napadá, proč dospělej chlap „žere“ oslizlý starý párky? =D

nechtěl to vyhazovat, vždyť je to chlap :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
26.4.13 19:07
@elenkazed píše:
No jasně že to může být z těch párků…Jen mě napadá, proč dospělej chlap „žere“ oslizlý starý párky? =D

protože je to škoda vyhodit :roll:

@Jana.49 možné to je, pokud to bude pokračovat ať si radši dojde na výtěr, aby jste to nechytli všichni.

• Citovat
  • Upravit
elenkazed
26.4.13 19:11

@K.Black Aby se to nevyhodilo, ale pak ta spotřeba toaleťáku to už nepřepočítá =D =D

• Citovat
  • Upravit
K.Black
26.4.13 19:14
@elenkazed píše:
@K.Black Aby se to nevyhodilo, ale pak ta spotřeba toaleťáku to už nepřepočítá =D =D

přesně :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
26.4.13 19:17
@K.Black píše:
přesně :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
26.4.13 19:29

Tak já mám doma výjmku, můj manžel čuchá i k právě rozdělaným párkům jestli nejsou zkažený :nevim: ale to má bohužel z domova, tchýně moc zkažený párky neřešila… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
26.4.13 19:31
@elenkazed píše:

protoze je to chlap :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
26.4.13 20:10

Starší byla na týden u tchýně (já byla po AMC) a špatně tepelně upravila rybu. Všichni kdo jí jedli tchýně, švagr, manžel a dcera horečky, průjem, krev ve stolici. Po výtěrech se na to přišlo nějaké bakterie co se uchovává na rybách.

Můj muž sežere vše co dostane myslím, že ani neví kde máme ledničku :mrgreen: Doma jako u tchýně si nesměl sám nic brát sám z lednice a jaksi se mi ho za 7 let nepodařilo převychovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí