Zkažené párky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5052
26.4.13 20:10

Starší byla na týden u tchýně (já byla po AMC) a špatně tepelně upravila rybu. Všichni kdo jí jedli tchýně, švagr, manžel a dcera horečky, průjem, krev ve stolici. Po výtěrech se na to přišlo nějaké bakterie co se uchovává na rybách.

Můj muž sežere vše co dostane myslím, že ani neví kde máme ledničku :mrgreen: Doma jako u tchýně si nesměl sám nic brát sám z lednice a jaksi se mi ho za 7 let nepodařilo převychovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
26.4.13 20:19
@Blanka S píše:Můj muž sežere vše co dostane myslím, že ani neví kde máme ledničku :mrgreen: Doma jako u tchýně si nesměl sám nic brát sám z lednice a jaksi se mi ho za 7 let nepodařilo převychovat.

Co to je za osobu, ta tvoje tchýně? To zní jako blbější vtip, ještě aby na ní měla zámek :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
26.4.13 20:22
@zelenaprisera píše:
Co to je za osobu, ta tvoje tchýně? To zní jako blbější vtip, ještě aby na ní měla zámek :zed:

no hele, já před pár týdny viděla na Prima Love americkou výměnu manželek, kde rodiče měli syna, kterej dělal nějakej sport, teď už přesně nevím co to bylo a kontrolovali všechno co snědl a na ledničce opravdu zámek měli, aby náhodou nedostal chutě a moc nepřibral :poblion: nechce se mi věřit, že je rodič něčeho takového schopný… :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
26.4.13 20:23

Mě zas napadá - proč máte doma 3 dny starý a oslizlý párky??? :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
26.4.13 20:25
@zelenaprisera píše:
Co to je za osobu, ta tvoje tchýně? To zní jako blbější vtip, ještě aby na ní měla zámek :zed:

on mněl/má návyky, že by to bylo na román :roll: už je celkem převychovanej :mrgreen: jen to jídlo prostě se ptá a co si můžu vzít :zed:

to můj táta sežere i jen rozmraženej špenát a pak mamce tvrdí, že se jí tentokrát moc nepoved :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
26.4.13 20:26

@Verca1989 já teda taky kontroluju co děti jedí a kolik toho jedí, nepřijde mi to až tak divné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
26.4.13 20:28

@anickadomnik zamykat dítěti lednici, aby si samo nemohlo nic vzít, to mi moc normální nepřijde…a hlavně tomu klukovi bylo minimálně 12…

Příspěvek upraven 26.04.13 v 20:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
26.4.13 20:30

@Jana.49 No pokud má salmu tak mu to vůbec, ale vůbec nezávidím a má podobný průběh jak popisuješ. Když jsem ji měla já, tak jsem spala na záchodě a kbelík byl můj nejlepší kamarad:zed:

Příspěvek upraven 26.04.13 v 20:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
26.4.13 20:31

@Verca1989 já ji zamčenou nemám a děti si z ní sami nic neberou, když něco chtějí tak mi to přijdou říct já buď dám nebo ne, jsou tak naučení od malička a nevidím to jako problém, umím si i představit situaci kdy je třeba lednici i zamykat, dokonce znám rodinu kde to dělají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
26.4.13 20:32

Manželovi je 42 a jsme spolu 7 let tak to fakt nebyl dítě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
26.4.13 20:32

Taky je u nás na ledničku STOP, hlavně pro synka, protože je schopný sežrat 4 jogurty naráz, nebo vyžrat všechen salám a sýr, a já pak čumím jako péro, že nemám co namazat ostatním dětem. Takže se ptá, jestli si může vzít.

• Citovat
  • Upravit
8151
26.4.13 20:34

@Blanka S ber to tak že někdy je lepší když se ptá než neptá švagr jednou sežral v noci základ na guláš a ráno vynadal švargový že to za moc nestálo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
744
26.4.13 20:35

@Seizdra protože se na ně zapomnělo, jak se tady píše je to chlap který, nerad něco vyhazuje. A to jsem ho varovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
26.4.13 20:37

Segra přišla kdysi domů po pivu hladová a sežrala našemu psovi konzervu a ráno mrčela at to mamka už nekupuje, že to bylo plné šlach a málo dochucené :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
26.4.13 20:44
@K.Black píše:
Taky je u nás na ledničku STOP, hlavně pro synka, protože je schopný sežrat 4 jogurty naráz, nebo vyžrat všechen salám a sýr, a já pak čumím jako péro, že nemám co namazat ostatním dětem. Takže se ptá, jestli si může vzít.

No, na to bych ti poradila mít buď jen jedno dítě nebo větší zásoby jídla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí