Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Pramenitavoda píše:
@Petr-33 maso bylo kupovane vcera v albertu
Myslela jsem si ti to. V albertu bych maso nikdy nekoupila a vím proč.
Maso kupují pouze u řezníka a nebo objednávám přes Košík. Nemám s ním jediný problém. Naopak při nákupu v Albertu či Tescu byly problémy dost časté. Ještě je spolehlivý Globus.
Jen jedinkrát se mi stalo, že bych koupila zkažené maso. Jinak nakupiji maso řezník, kauf, lidl, tesco a nikdy nic zkaženého. Co vím, že nebudu vařit do 2 dnů, jde na mrazák bez ohledu na datum spotřeby.
Většinou nakupujeme v řeznictví, ale pokud balené, tak ho buď spotřebujeme dříve, než dva dny před projitím, nebo ho dáme hned za čerstva do mrazáku. Teda a vařit ze smradlavého masa musí být chuťovka ![]()
@Pramenitavoda píše:
Tak tam roky maso nekupuju po presne techto zkusenostech.
@Pramenitavoda Maso kupuju v globusu, vyjmecne v Lidlu, v lednici nechám max do druhého dne, jinak ho dávám do mrazáku.. Albert, Tesco atd. tem nevěřím, prodávají hnusy, zkažené maso se mi povedlo koupit jednou a to v Lidlu mleté hovězí.
@Pramenitavoda jak dlouho to bylo v lednici? V lednici to do záruky prostě nevydrží. Bud vím že z toho budu vařit hned, max druhý den ráno nebo do mrazu ![]()
@Pramenitavoda píše:
Tak tam už jsem balený maso přestala kupovat dávno. ![]()
Kupuju v lidlu a dávám hned do mrazáku…
Maso kupuji jen od řezníka. Memohl se obal poškodit v tašce? Třeba se omylem propíchnul, k masu se dostal vzduch, mohlo se stát i při vyskladňování.
V Albertu už maso nekupuju, jednak mi vadí, že to mají vakuově zabaleno a není to pořádně vidět a hlavně se k tomu chovají strašně. Zvlášť teď o prázdninách silně omezili počet zaměstnanců, protože jsou zákazníci na dovolené a mají malé tržby. Zaměstnanci pak nestíhají a zboží leží na rampě na slunci dlouho. Ale stalo se mi to i v Lidlu, zkažená vepřová panenka, ale protože to bylo celkem dost peněz a neměla jsem jiné maso, dojela jsem tam a vyměnili mi jí za jinou čerstvou.
Pokud máš ještě obal, účtenku nebo jsi platila kartou, vymění ti to nebo vrátí peníze i v Albertu.
Ja tedy asi nejhorsi zkusenost mam bohuzel z kauflandu, odtud se maso kazi opravdu hodne rychle
a to do kauflandu jezdim rada
Tak Albert ma uz leta problemovy maso, takze tam opravdu nekupovat. Osobne kupuju maso u naseho lokalniho reznika, ten den jeste naporcuju a do mrazaku a mlety mi namele primo reznik z masa, ktere si na miste vyberu.