Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Tchyně se takto ze své vůle rozvedla a když se ex za dva roky oženil, tak se mohla zbláznit vzteky. Hysterické scény na denním pořádku. Mně ta historka dala ponaučení, dobře zvážit rozcházení se. Rozcházet se, aby ten druhý trpěl mojí nepřítomností a pochopil jak mně miluje, se může vymstít.
Presne tak. Hodne lidi nedokaze pochopit, ze jsou nahraditelny.
Pokud bych v pauze byla já, spala bych s kým bych chtěla. Nejsem ve vztahu = můžu mít sex s kým chci.
Já si ale myslím, zene jaké pauzy ve vzrahu jsou blbost. Měli byste se naučit problémy ve vztahu řešit za pochodu nebo se naučit si dát ve vztahu prostor. Kdybyste se vzali, to byste se taky co chvíli rozvadeli, když byste potřebovali oraz?
Nemáš mu vůbec co odpouštět. Nebyli jste v té době spolu, a to že jste spolu i tak spali nic neznamená. Měla sis taky užívat jako on ![]()
@Anonymní píše:
@Jitulinka.1 ale my jsme měli spolu i přes to nereálně sex
@Jitulinka.1 píše:
Chlapi jsou primitivni bl.ci ktery premysli jen rozkrokem…Nemuzes po nich chtit vernost…Kdy uz tohle zenske pochopi ze chlap bez sexu nevydrzi a nejsou proste verny a jde jim hlavne o to jedno
Zato ženský, to jsou světice boží. Ty se na chlapa nepodívají jak je rok dlouhý a ve volném čase odříkávají růženec. Nebyli spolu, zakladatelka mu dala kopačky, tečka. Může si každý z nich dělat co chce. Jo, že je holka mírně psychicky labilní a neví co chce, to je její věc, kvůli tomu ten single chlap nebude do smrti v celibátu.
Já vím že mu nemám co odpouštět, ale strašně mě to zamrzlo, v tu dobu co jsme bydleli od sebe mi psal že mě miluje a takové věci a pak jsem se dozvěděla že spal s jinou… To mě na tom nejvíce zabolelo. Když mi riká že mě miluje a pak spí s jinou… To může dělat i teď a to je to co mě nejvíce trápí
@Anonymní píše:
Po dvou letech vztahu jsme se odstěhovali každý do vlastního abychom si od sebe odpočinuli … jsme to spolu ukončili s tím že to nemá budoucnost … období kdy jsme to spolu „ukončili“ … a pak jsem se dozvěděla že spal s jinou …
Jasně. Vy jste se domluvili a ukončili jste to. A teď Tě nesmírně štve, že se zachoval do puntíku přesně podle vaší domluvy.
Ano, v tom je hluboká logika.
Problémem je Tvá zašifrovaná komunikace s přítelem: něco jsi mu říkala, ale něco úplně jiného jsi od něj očekávala. To je ten typicky ženský způsob kódovaného sdělování. Tohle chlapi nedokážou pobrat.
- Evča: Kam to jdeš???
- Adam: Dneska má Pepa narozky, tak nás pozval do baru. Neříkal jsem Ti to v pátek, když jsem přišel z práce?
- Evča: (mrazivě): Ne, tos teda neříkal.
- Adam: Asi jsem Ti to zapomněl říct… Promiň. Nevadí Ti to?
- Evča: Proč bys mi to měl říkat? Ty si můžeš dělat co chceš. Tak jen jdi.
- Adam: Miláčku, jestli ti to vadí, tak já teda zůstanu doma.
- Evča: Ale ne, kdepak. Vůbec mi to nevadí. Ani trošičku. Já už jsem si zvykla, tohle je přece tenhle měsíc už potřetí!
- Adam: No … teda … fakt Ti to nebude vadit, zlato?
- Evča: Já jsem přece úplně v pohodě. Já si tady sednu … a budu koukat do zdi, nebo na telku. Tak prosím tě už běž, aby Ti něco neuteklo.
- Adam (radostně): Tak teda ahoj, zlato. Pá! (odchází)
- Evča: (brečí a mlátí pěstí do polštáře)