Syn (1 rok) se neumí plazit

3.1.23 16:46

Zkouším vše

Zdravím, mam dotaz je to špatné když syn ma za tyden 1 rok a neumí se blazit ani chodit po čtyřech, každý den si snim hraju ukazuju různé hračky aby se pokusil se k tomu sam poplazit. Je chyba ve mě že dělám něco špatně nebo ma někdo taky takovou zkušenost. Děkuji za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36080
3.1.23 16:48
@Natálieh123 píše:
Zdravím, mam dotaz je to špatné když syn ma za tyden 1 rok a neumí se blazit ani chodit po čtyřech, každý den si snim hraju ukazuju různé hračky aby se pokusil se k tomu sam poplazit. Je chyba ve mě že dělám něco špatně nebo ma někdo taky takovou zkušenost. Děkuji za rady

Ano, měla jsi být už dávno na kontrole na fyziu a chodit na rehabilitace. Pediatr to neřeši?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59404
3.1.23 16:51

A co dětská? Tam chodíte na kontroly tak Vás někam už poslala? nebo čeká na roční prohlídku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.1.23 16:55

@JancaS84 už několikrát jsem ji to říkala že malí se vůbec nesnaží že to zkouším jak můžu pry to přijde samo. Ale už jsem skoro vyčerpaná, už nevim ani jak ho zabavit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.1.23 16:56

@Markéta80 roční prohlídku ma 17.1
9.1 mu bude rok takže nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36080
3.1.23 16:59
@Natálieh123 píše:
@JancaS84 už několikrát jsem ji to říkala že malí se vůbec nesnaží že to zkouším jak můžu pry to přijde samo. Ale už jsem skoro vyčerpaná, už nevim ani jak ho zabavit

Objednej se někam na konzultaci k fyzioterapeutovi. Může mít slabý břišní nebo zádový svaly apod. Pediatr to má teda dost na háku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59404
3.1.23 17:00

@Natálieh123 to je dané co má umět v jakém měsíci a pokud to nezvládne někdo dá ještě měsíc a pak posílá na rehabilitace, tam ukážou jak s dítětem cvičit. určitě trvat na doporučení nebo tam zkus zavolat rovnou že doktorka stále čeká. Tam může být jakýkoliv problém a lepší projít vyšetřením než čekat. pak to vše bude trvat mnohem déle :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.1.23 17:23

@Markéta80 děkuji všem za radu je to moje prvnía bojím se jestli jsem někde neudělala chybu já. Hnet zitra budú volat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2404
3.1.23 17:55

@Natálieh123 rozhodne rict pediatricce. Syn v 10 mesicich se jen tocil na bricho a zpet nic vic a diky vojtovce behem 14 dnu pokrok, ale doktor nas tam poslal a dcera ta se plazila jen v roce, zadny sed nic takze jsme sli taky na rehabka a vojtovka a k tomu na neurologii, spis se divim ze vas tam doktorka neposle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.1.23 18:03

@terisek21 syn se sam posadí, otočí na bříško a zpět na nohy se chce stavět a chodit s tim že ho držím, jak mile posadim na zem nebo na bříško začne řvát a klidně i hodinu zkouším balónky házet od něho ma je straně rad a ráčí bude řvát nez by si pro to došel, nechávám ho i hodinu na koberci s hračkami jestli se hne a proste nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.1.23 22:11

Ahoj!
Toto řešit na fyzioterapii, kde jste pravděpodobně již dávno měli nacválat a děťátku s motorickým rozvojem pomoci, pokud bude třeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tosidelassrandu
6.1.23 19:57
@Natálieh123 píše:
@Markéta80 děkuji všem za radu je to moje prvnía bojím se jestli jsem někde neudělala chybu já. Hnet zitra budú volat.

Samozřejmě jsi udělala chybu. Dávno to máš řešit s fyzio.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure