Zkratky při vyšetření

Anonymni
5.11.03 14:12

Zkratky

Nevyznám se ve zkratkách, které se používají při vyšetřeních v těhotenstvích. Nepomohli byste mi je dát dohromady nebo existuje nějaký přehled?

Dáša

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
112
5.11.03 16:39

Zkratky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3622
1.8.11 21:02

ahojky..pokusím se oživit diskuzi..dnes jsem byla poprvé na kontrole v porodnici, jsem 38+4..doktorka mi řekla, že čípek ještě není zkrácený a otevřená jsem pro špičku prstu.
ve zprávě jsem našla zkratku F 2ppx..nevím co to znamená..dále tam mam např. čípek mediosakr.polotuhý, hlavička naléhá na VB, z CTG vysetření mam akcelerace+decelerace 0, reaktivní děloha..na ctg jsem mela asi 5 kontrakci..Tako vylezlo vždy kolem 60 i nad a nejvíc na 72..PA se mě ptala jestli cítím nějaké bolesti…tomu všemu bych i rozuměla..tak mě zajímá jestli jste měla některá stejný nález a i přes to že doktor řekl, že se porod neblíží, že nález je takový, že bych teď akutně rodit neměla, tak za jak dlouho jste porodily atd..vím, že se občas stává že mu doktor řekne, že se nic nechystá a mamina do druhýho dne porodí a naopak…

díky za odpovědi:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3622
2.8.11 21:18

tak co?? nikdo nebude reagovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2627
1.11.12 19:18

Obnovuji téma

Ahojky lidičky, mohli byste mi prosím poradit co znamená KB(ZB) jako důlek. :think: :think: Předem díky za odpověď :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí