Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Zdravím, chtěla bych se zeptat máte někdo zkušenost s autosedačkou Nania Scandia 0-13kg? Nikde jsem žádné recenze nebo zkušenosti neobjevila a tak by mě zajímalo, jestli má cenu tuhle autosedačku pořizovat nebpo je lepšé poohlédnout se po jiné, popř. po jaké. Moc díky za rady ![]()
Já mám pocit, že Nania propadla v nějakých testech. Nevím přesně která, ale je mi to z nějakých výsledků povědomé
@Klarisska3 už když vidím tu cenu, tak by to pro mě bylo varování… My půjdeme do Romer baby safe. Fajn jsou i maxi cosi nebo cybex
@Klarisska3 projeď místní poradnu o autosedačkách. Je tam hodně typů, jaké vajíčko zvolit. Záleží na více věcech.
Nema, z teto kategorie je nejlepsi cybex aton, maxi cosi a römer
Osobně bych se sedačky za takovou cenu bála ![]()
My teď kupovali Maxi Cosi Pebble. Jinak jsou dobré Römer, Cybex, Maxi Cosi, BeSafe, Chicco, Kiddy, Recaro…
Pokud ti jde o cenu, tak koukni na rozbaleno.cz, tam jsou nové sedačky s porušeným obalem za velice slušné ceny (mají celou záruku). Podobné akce jsou občas i na Mall.cz
@Klarisska3 mmchdm, pokud Ti jde o cenu, mrkni na Chicco Syntesis, já se ptala ve zdejší poradně a sedačka vyhovuje bez problémů, testy prošla taky dobře, stojí 2000,–
Ono je krásné, že Romerky jsou best of, ovšem ta cena je drsná - navíc já zjistila, že se mi nevejde do auta
takže jsem musela taky vybírat jinou.. Ale nějaký noname za pár kaček, to bych fakt nebrala..
Nešla bych do ní, z vajíček bych volila mezi maxi cosi cabriofix, cybex aton nebo romer baby safe
Tak o cenu mi ani tak moc nejde ale tahle se mi libila ale prace taky sem ji moc nedavala proto se ptam =) vic hlav vic vi
na sedacky chicco a kiddy jsme koukali ale ty ostatni znacky jsem zatim nikde snad ani neobjevila ale to kdyz mrknu po netu tak je urcite objevim. Na tuhle jsem narazila taky jen nahodou zalibila se mi ale ta cena n ![]()