Zkušenost z agenturou Efektfilms?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Lukas9320
4.7.12 10:16

Gia - nejsem natvrdlej, jsem spíše totálně tvrdohlavý a věřím, že třeba ty další prachy chtít nebudou, nejdu dělat modelku, chci na casting, křoví do filmu apod.
Vyloženěm měli v brigádě napsané studenský film a tys šla na modelku, nebo ne?

Co se tak čertíš, jsem holt natvrdlý chlap a děkuju, že mě připomínáš, že jsem hloupý :(
To potěší.

DObře, dobře promyslím to asi tam nepůjdu.
A zítra obejdu ty ověřené, kde fotí zadarmo a nic dalčího nechtějí.

• Citovat
  • Upravit
Lukas9329
20.7.12 20:02

Ahoj tak už mám nějaké registrace u ověřených firem a čekám zda něco bude a zkusím se jim připomenout, ale našel jsem toto, opět tomu moc něvěřím, ale kdybys znala - znaly má se jednat o reklamu o pozadí, kde budou lidi jakési křoví
a má to být tutovka, pokud si tě vyberou po kontaktování jedná se o:

Michaela Foglová

Žamberk, Českých bratří

Londýnská 11 Praha2 místo pracoviště.

Díky

• Citovat
  • Upravit
SlečnaGG
25.7.12 17:10

Ahoj všem,
nedávno mi psali z Efect films, že mají pro mě reklamu za dost velké peníze, a chtějí za book 4000Kč, že si další 4000Kč (book prý stojí 8000Kč) strhnou z té reklamy na zahran. operátora. Dostal někdo takovou nabídku? A jak jste event. dopadli? Díky

• Citovat
  • Upravit
kosmánek
25.7.12 18:00

Tak mě nabídli pro dceru focení pro italskou společnost a book měl stát 14000 a oni prý zaplatí polovinu a já tu druhou. Když jsem odvětila že sumu dohromady nedám a že se mi nezdá tento přístup když ještě žádný kšeft neproběhl tak se stahovali. Navrhla jsem že jim tu polovinu zaplatím z prvního kšeftu a nato odpověděli, že to nepřichází v úvahu, že na to nemají, kdyby to chtěl každý tak by nevyšli. Oponovala jsem, že nemám nikde žádnou záruku, že nenaletím žádné reference onich jsem nenašla, dobrá agentura to tak dělá atd. a nelíbilo se jim to. Z focení tedy sešlo asi po 14 dnech se ozvali znova na reklamu na nějaký deodorant a vše se opakovalo a od té doby se neozvali. Nevím, ale vidím to černě.

• Citovat
  • Upravit
qia
99
26.7.12 10:44

Vždyt píšu, že je to podvod!! jen chtějí penize a pak Vám napísou že vas nakonec nevybrali!! Jsem ve spojení s tou italskou agenturou pres kterou se vydavaji, zejsou pro ne ty reklamy a oni vubec o tom nevedi! takže už to řeší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Slečna GG
26.7.12 11:03

Efekt films - v žádném případě.

Díky moc. V nejbližších tam mám jít dát 4000Kč a 4000Kč si prý strhnou z reklamy. Dostanu prý garantovanou smlouvu!!,že tyto peníze tzn.23000Kč dostanu.Na té registr. smlouvě je nějaká pokuta 25000Kč při nedodržení závazku, jako udělání booku..atd.Mají Vše velmi dobře ošetřené, doufám, že nebudou chtít nakonec 25000Kč, to bychom proti nim šli, že??
Díky za odpověd.

• Citovat
  • Upravit
Slečna GG
27.7.12 11:59

Prosba o smlouvu

Dobrý den,
tu smlouvu, co jsme podepsali za těch 250Kč, tam je napsáno, že pokud nenafotíme book, dáme pokutu 25000Kč!!Je potřeba, abychom to asi urychleně řešili. Jelikož jsem smlouvu půjčila kamarádovi, máte někdo prosím smlouvu s Effect films(své údaje si začerněte).Dá se to odborníkovi. Vím, že psát email není dobré, tak nevím, jak se zkontaktovat. Napište prosím.

• Citovat
  • Upravit
Jiří Maria Sieber
27.7.12 15:52

Efekt films - další Martin Vaněk?

Tak se nám tady rozjela další agentura, jako by Martinu Vaňkovi z oka vypadla. Říkají si Efekt films a sídlí Praha, Václavské Náměstí 835/15. Kontakt +420 774 129 982, stránky mají ubohé www.efektfilms.com/index.htm E-mail: efektfilms@centrum.cz Provozovatel agentury je prý společnost Zebra Z s. r.o. IČ 25642201. Majitelé společnosti jsou Mgr. Pavel Mařan, Náměstí Svobody 18, Železnice. Alexandr Koval a Olga Koval, Sadovaja 3/53, Minsk, Běloruská republika, Vinod S. Sakhrani, 10 Souvenir Building, 1-st Pasta Lane, Colaba, Bombay, Indická republika. Takže docela mezinárodní firma. V každém případě začali stejně jako všichni vychcánkové. Chytají lidi na inzeráty v METRU, slibují hory doly a když jim dáte 250 Kč, tak vám do týdne zavolají, že jste byli vybráni na zahraniční reklamu za desetitisíce, ale nejdříve si musíte nechat od nich nafotit book za 8.000 Kč. Ve smlouvě však mají pokutu 25.000 Kč, když nebudete spolupracovat a book si nenafotíte. To už jsem mnohokrát slyšel a četl u mnoha podvodných agentur, takže si dejte pozor. Mluvil jsem dnes s nimi, tvrdili, že agenturu provozují od roku 2002, ale nikde o nich nikdo neslyšel. Prý nyní natáčí tři reklamy a filmy a samé keci. :cert:

• Citovat
  • Upravit
Jiří Maria Sieber
31.7.12 14:59

EFEKT FILMS

Takže se našel jeden odvážlivec a poslal mi svojí smlouvu s EFEKT FILMS. Její kopii jsem dal k nahlédnutí k umístění agentury v databázi na www.castingoveagentury.cz, v odkaze fotografie sídla agentury. Nepochopím, jak může někdo rozumný takovou smlouvu podepsat. Je v ní uvedeno, že se zavazuje, že si vyrobí fotobook nebo videobook, podle sazebníku agentury. To je dobrý, ten sazebník může být velmi drahý a pokud to neudělá, zavazuje se zaplatit pokutu 25.000 Kč. Je už charakteristické, že ten kdo psal tuto smlouvu moc neznal český pravopis, je v ní spousta pravopisných chyb, dokonce i Kč je tam jako kč. Ta smlouva je upovídaná, ale jádro je tam stejné, jako ve smlouvách které dával lidem Martin Vaněk a jeho nohsledi. Hlavně ta pasáž, že o činnosti agentury nesmíte sdělit žádné informace státní instituci a orgánu. To už tady také několikrát bylo. Ta smlouva kterou mám je zajímavá také tím, že v záhlaví i na razítku je uvedeno pouze EFEKT FILMS, telefon a IČ 73805157. S kým tedy byla uzavřena smlouva? EFEKT FILMS právnicky neexistuje. S telefonním číslem se smlouva neuzavírá, takže jedině snad to IČ. Pokud to budeme považovat za zkratku identifikačního čísla, pak toto patří Haně Kargbo, Kaplická 218/3, 14000 Praha - Podolí, která má od 7.3.2012 živnost na fotografické služby. Tak to je skvělé, když si fotografka vytvoří agenturu ve které si smluvně zaváže lidi, že se nechají draze vyfotit. Zeptal jsem se tedy zase v agentuře, kdo jí tedy provozuje a bylo mi řečeno, že Hana Kargbo agenturu vlastnila, ale Zebra Z s. r.o. jí od ní odkoupila. Připadá mi to jako absolutní nesmysl a jde jen o to vytáhnout z důvěřivých lidí peníze. :cert:

• Citovat
  • Upravit
zpravyprima
6.8.12 10:08

Dobrý den všichni,
připravujeme o agentuře efektfilms reportáž. Na jejich praktiky už upozornil Nadační fonr proti korupci a castingové agentury na http://www.castingoveagentury.cz/index01.php?…. Pokud máte někdo zkušenosti s touto agenturou, prosím, ozvěte se na 728 526 938.

Zajímá mě především, jestli někomu zakázku skutečně dohodili nebo jestli někoho takového znáte.

Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Jiří Maria Sieber
9.8.12 13:22

Policie hledá poškozené agenturou EFEKT FILMS

Policie začala prošetřovat praktiky agentury EFEKT FILMS. Pokud jste agentuře zaplatili a cítíte se její prací poškozeni, obraťte se na Policii Ř, pí. Marečková, tel. 974857506, nebo kontaktujte emailem Obvodní ředitelství PČR Praha I - ohkpI@mvcr.cz předmět EFEKT FILMS. :potlesk:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze