Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj, mám takovou špatnou zkušenost ohledně nákupu na aboutyou. Balíček dorazil nekompletní. Musela jsem vyplnit čestné prohlášení. Po týdnu kdy bylo psáno, jak to předávají na finanční oddělení, tak bez odezvy. Píšu tedy urgenci. Po x dnech se dozvím, že mi peníze nedají, že za ně je vše ok. Samozřejmě lhůta pro reklamaci u přepravce vypršela, jen kvůli tomu, že oni nereagovali a měli to u zadku. Do teď peníze ani zboží nemám. V emailech jsou arogantní a posílají pouze šablony.
Má někdo podobnou zkušenost?
U mě zatím vše s AU ok. Až na to, že dvakrát mi přišlo poškozený zboží, i s popisem jsem to vrátila a oni mi napsali, že jsem jim vrátila poškozený zboží, ale vzhledem k tomu, že jsem stála zákaznice, tak to nebudou řešit 😀 Až teda na to, že už to poškozený přišlo a dokonce jsem jim to psala. A jejich reakce, bůhví jakož mi nedělají službu, že za to nemusím zaplatit 😀
Ja mam problem a dorucovanim pres Zasilkovnu, maji tam to zadani vydejniho mista tak blbe udelany, ze se to pak tvari jak kdyz je to moje adresa, jednou mi to sami zrusili, ze nedorucitelne a ted mi to presmerovali, ale to doufam uz dojde. A doufam teda ze to bude co jsem chtela
@MyselfAndMe taky dobrý.. Mě nechtějí poskytnout ani váhu balíčku, abych to teda srovnala s váhou u dopravce. Šílený jednání. Já tam mám objednávky za X tisíc a teď mi nepřišlo zboží v hodnotě přes 2k a problém
@tini to se už hodně lidem stalo že jim to pak stornovali a nejlíp když bylo zboží v akci a pak už jim ale tu cenu nedali stejnou