Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já bych ti to přála pod podmínkou, že si vybereš týden, kdy zrovna probíhá menstruace. Abys to jako fakt zažil pořádně.
Ohol se, ohoď se, omaluj se a vyraž. Sice nic nezjistíš, ale chvilku ti bude možná dobře. Nikdy mě nenapadlo chtít se cítit jako muž. Jsem ráda za to, jak to je.
Já bych ti přála zažít porod.
Takové úvahy by tě pak rychle přešly
![]()
@Russet píše:
Ohol se, ohoď se, omaluj se a vyraž. Sice nic nezjistíš, ale chvilku ti bude možná dobře. Nikdy mě nenapadlo chtít se cítit jako muž. Jsem ráda za to, jak to je.
@Karleon píše:
Já bych ti to přála pod podmínkou, že si vybereš týden, kdy zrovna probíhá menstruace. Abys to jako fakt zažil pořádně.
Zkus mrknout na tenhle film https://www.csfd.cz/…zel/prehled/
@Yasminn píše:
Já bych ti přála zažít porod.Takové úvahy by tě pak rychle přešly
![]()
Tak ten bych si nikdy nenechala vzít.
@Emimin7 píše:
Změnit pohlaví jde operací.
A začal by ses s prsama cítit jako žena? Podle mě je to v člověku od začátku. Tuší, že je něco špatně ![]()
@Karleon píše:
Tak ten bych si nikdy nenechala vzít.
Já jsem i proto ráda ženou. Protože chlap netuší, jak moc to prožívá žena, když nosí v břiše miminko. Lze si domýšlet, ale realita je ještě krásnější ![]()
@Russet píše:
A začal by ses s prsama cítit jako žena? Podle mě je to v člověku od začátku. Tuší, že je něco špatně
Krome operace berou takovi lide na tohle i hormony, ty uz mysleni mozna zmeni.
@Emimin7 píše:
Krome operace berou takovi lide na tohle i hormony, ty uz mysleni mozna zmeni.
Jedna známá tento zákrok podstoupila. Viděla jsem ji v dospívání a pak po letech po operaci. Už tenkrát byla prostě jiná, divná klátící se holka. Teď jako muž mi přijde ok. Hormony jen dokonají dílo. Ale mozek už dávno myslí jinak.
Už jsem tu psal něco podobného a asi vás nenapadá nějaký způsob že?
chtěl bych vyzkoušet být třeba týden ženou abych věděl co mají těžké či lehké a porovnat, ale asi žádný způsob neexistuje že?