Zlepší se spánek brzy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6632
28.5.26 22:32

Jako matka uřvance a nespáče ti rozumím.
Starší dcera mi spávala přesně po 20m. Nestíhala jsem se ani najíst.
Mladší mi spala přes den delší intervaly, ale noci byly totálně katastrofální.

A takhle: jo, může to být spurt, bříško, nebo jen nespáč…

Já bych brala pozitivně, že ti neřve v kočárku. Já s první dcerou nemohla vyjít ven do jejich 2 let. A další věc : spánek 2-3h u miminka je boží! To jsem fakt neznala ani u jedné.

To co je teď, může být za týden zase úplně jinak. Zvládneš to a vše si postupně sedne :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85882
29.5.26 04:20
@Adel0701 píše: Více

Ale je malinky, jste nazacatku. U nas i bylo tak, ze jsem nakojila a v te dobe spal na me. Holt byl doma neporadek. S prvnim ditetem i se druhym. To spal na me a hrala jsem u toho hru se sourozencem. Ty miminka chteji byt u tebe, nejake polozeni do postylky to vubec nefungovalo. V 6 tydnech bych domacnost neresila a jeste si s nim usnula taky (dospala bych noc).
Jakoze muzes byt rada, ze spi v nositku, vytahnes a probudi se, to tak byva. Sedni na gauc a dospi se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7738
29.5.26 07:20
@Adel0701 píše: Více

ono se to právě často mění kolem toho 6tého týdne. Pak prý kolem třetího měsíce. Je to prostě různé a bude se to stále měnit než se to ustáli. Kamarádce se dcera budila do tří let.. a ze dne na den nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32155
29.5.26 07:42

@Adel0701 :hug:, ale neporadim. U nas starsi deti spaly dobre od cca 2r, nejmladsi spala relativne dobre jako mimino (taky malo, ale aspon v kuse), ale vybrala si to pro zmenu od 3 do 5r. :nevim: S prvorozenou jsem proste spala v sede na gauci, to byl jediny zpusob, jak se trochu vyspat, kdyz zaknucela, dala jsem prso a pospavala dal. Ona se nedala polozit, jinak okamzite rev. V leze mi kojit neslo. Tak jsem se proste snazila najit co nejschudnejsi zpusob, jak to prezit :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.5.26 07:53

Každé miminko je jiné a potřebuje něco jiného, musíš se uklidnit a naladit na miminko…nikdo nemáme věšteckou kouli na Tvoje dítě, nevím, co čekáš jiného…vůbec nevím, proč ho cpeš flaškou, když můžeš kojit, čím více budeš přikládat, tím více budeš mít mléka a spokojenější miminko…když si ho naučíš na flašku, nebude mít potřebu se snažit u prsa…jsem s druhorozenou vždy ležela, když potřebovala a spíme spolu skoro 3 roky, nemám potřebu ji někde strkat do postýlky, navíc se teprve nedávno odstavila…starší je taky hodně kontaktní dítko, ta je s námi v 6,5 letech také a jen občas u sebe v pokoji, spíš chce být se ségrou :-)

• Citovat
  • Upravit
94
29.5.26 19:44

Pardon, ale neptala jsem se na váš názor na flašku. Mléka mam až moc, laktaci podporovat doopravdy nepotřebuji, dítě má radši prso a po flašce se vzdy těší na prso, ale zaroven zvládá flašku skvěle - takže ne, neodvykne si na prso, u prsa je spokojenější, ale kupodivu, když jsem dvě hodiny na zkoušce na VŠ, tak ho nemůžu kojit a laktaci mam dobrou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
29.5.26 19:45

@KKK85 to jsem právě taky slysela :palec: proto me zajimalo, zda ma někdo zkušenost, ze se to okolo toho 3. Mesice srovnalo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
29.5.26 19:47

@Markéta188 dekujuu :srdce: no bohužel mi poslední tři dny naprosto vyřvává v kočárku a odmítá v něm byt :lol: takze nova negativní změna… takže uz ho budu tahat v nosítku asi uplne všude :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
29.5.26 19:48

@Snopy123 rikam si to stejne… nejlepsi vec, co jsem kdy udelala byl správný výběr manžela a otce mého dítěte :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
8.9.26 13:25

Zkuste Radepur baby. Syn byl take nespavec a tohle pomohlo, netvrdim, ze je to zazracny zpusob a dite bude spat celou noc, ale u nas to syna zklidnilo a spaval dele..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí