Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Anieee Gynekolog se díval dovnitř při běžné prohlídce a viděl to tam ty výrůstky. Ano, z toho mám zánět. Dostala jsem tablety, ale nepomohly.
@Kissminka píše:
@Sofieee Také by mě zajímalo zakladatelko jak jsi dopadla. Co ti k tomu řekl lékař.
Tak holky, dopadla jsem tak ze jsem dostala čípky, a žlutý výtok je fuc ale výtok porad stále je, asi jsem divná ale od doby co jsem dostala poprvé mesicky mám bílý výtok..:-
@Sofieee píše:
Tak holky, dopadla jsem tak ze jsem dostala čípky, a žlutý výtok je fuc ale výtok porad stále je, asi jsem divná ale od doby co jsem dostala poprvé mesicky mám bílý výtok..:-
Tak já jsem na to dostala nějaké vaginální čípky. Teď mám už druhé měsíčky po porodu, tak uvidím, jak mi skončí, snad už to bude dobré. Bílý výtok myslím, že by neměl vadit…
A mužů se zeptat po jaké době jste mens. dostaly? Já mám dva měsíce po porodu a furt nic- ne že by mi to vadilo
Celou dobu kojím.
A mužů se zeptat po jaké době jste mens. dostaly? Já mám dva měsíce po porodu a furt nic- ne že by mi to vadilo
Celou dobu kojím.
@Anieee Menstruaci jsem dostala hned po šestinedělí ale mě zastavovali laktaci. U prvního syna jsem menst. dostala po půl roce, jakmile jsem začla přikrmovat.
Tak to by bylo móóc fajn mít ještě takovou pauzičku
Snad mě to pak neroztrhne ![]()
Ahoj, zkouším obnovit tuhle diskusi než založím novou…jsem dva měsíce po porodu, na kontrole po šestinedělí u doktora ok, respektive, to jsem měla zrovna ještě očistky krvavé. Pak jsem už dostala menstruaci a teď mám každý den slabý (fakt hodně slabý) žlutý výtok, nezapáchá, nic mě nesvědí..je možné, že se ještě tělo fakt čistí nebo to mám řešit? nechce se mi teď nikam chodit, jsem ke všemu ještě doma s chřipkou a tak jsem ráda, že zvládám se starat o mimčo…díky, jestli máte někdo nějakou zkušenost…omluva za anonym - ale je to takové choulostivější téma ![]()
Zavolej dr. a zeptej se jestli je to ještě v normě nebo by bylo na místě dojít na prohlídku.
Mám skoro půl roku po porodu, očistky jen v šestinedělí…a poslední týdny mě taky trápí hodně silný výtok…prostě hleny a to dost (přitom rýmu nemám, nechlazená nejsem, nic mě nebolí). Když si nedám intimku, je toho tolik že to vypadá na pyžamu jako bych se počůrala :-/ nejdřív jsem taky spojovala výtok s ovulačním hlenem, ale pak ho bylo tolik a neustávalo to, že to nebude ono…u dr jsem byla a vše ok. po porodu žádný problém, ani šití, nic. Tak nevím…jestli se tak blázní hormony nebo co
zmizelo to některé samo? za jak dlouho?
Ja mam po porodu taky skoro pul roku a stale jeste zluty vytok, ktery obcas slabne, obcas krvaceni. doktor rikal, z e se to telo proste cisti, ze je to fakt zasah 9 mesicu, tak asi to tak bude. Ale ja si nechavala zavadet telisko, proto obcas to krvaceni.
Anonymni odpoved:-)