Jsem na eMimino docela krátce, ale i tak mě zajímá pár věcí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
14376
31.10.18 20:28

Každá jsme jiná, nikdo tě nenutí ty komentáře číst. Když si ženská nějakým takovým peklem projde, tak to prostě napíše a neznamená to, že by to té dotyčné přála. Právě asi proto, že jsi tu dost krátce,tak trollení neřešíš, ale někdy je to do očí bijící.. A promiň, já když se na něco ptám, tak chci dostat adekvátní odpověď a ne si nechat mazat med kolem huby… Takže asi záleží na člověku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26574
31.10.18 20:32

Přečti si pravidla diskuzního fóra, kde příspíváš, to by měl být začátek. To tě poučí o použití anonymu a o duplicitních přezdívkách.
Co se týká trolla, tak ne každému hned dojde, že ho krmí, takže se nediv, že ten, kdo to tak vidí, to napíše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
921
31.10.18 20:32

@Aduš8 diky moc za odpoved…psala jsem, ze citlive reakce v uvahu neberu (kdyz to nekdo zazil a poda to v klidu), ale nektere mi prijdou fakt moc… podle me sdelovat nastavajici matce, ze muze potratit se proste nehodi (pokud se na to vylozene nepta) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
921
31.10.18 20:36

@jenny.fields no to ja vim, ale pro kazdeho muze byt citlive neco jineho nez pro druhe :nevim: trolla svym zpusobem beru, ale stejne to poznat nejde asi ne? Diky za odpoved :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
31.10.18 20:36
@Yopii píše:
Ahoj, vim, ze za tohle jsi to asi schytam, ale budiz :D
Jsem na emimino docela kratce, ale i tak me zajima par veci, takze budu rada za vysvetleni.
1. Pise tady hodne zdenervovanych nastavajicich matek - boji se kde ceho… casto ctu reakce od dam (kolikrat matek), ktere mi hlava nebere… konkretne se jedna o vylicovani potratu a jejich „predpovidani“ (nejde videt hned srdicko, vacek na spatnem miste apod.). Zajima me proc? Tazatelky se sice ptaji, ale stejne jim stopro odpoved nedame, nejsme vedmy a vesmes se chcou zakladatelky uklidnit, aby to cekani na vysledek prezily :nevim: i kdyby se to nejhorsi stalo, tim, ze jim to budeme rikat predem jim neulehcime, jen je drtime jeste vic. Nebavim se o normalnich citlivych odpovedich, ktere tuhle moznost pripousteji, ale konci povzbuzenim.
2. Casto se tu nekdo napada kvuli anonymu… proc? :nevim: ucet vam prece moc infa neda ( presne jmeno a adresa atd.)… moznost anonymu tu je a plati pro kazdeho
O tom, ze se kazdy obvinuje, ze je troll nemluve :zed: tohle stejne nezjistime ne? Nebo ano? :nevim:
Diky vsem za cas;)

Nač ten sebemrskačský titulek? To si děláš legraci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
921
31.10.18 20:38

@Burj Chalifa no nevedela jsem, jak to mam nadepsat a pocitam i s neprijemnymi ohlasy - omlouvam se, asi hodne lidi tu vleze, protoze si bude myslet, ze jde o neco zazivnejsiho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
31.10.18 20:38
@Yopii píše:
@jenny.fields no to ja vim, ale pro kazdeho muze byt citlive neco jineho nez pro druhe :nevim: trolla svym zpusobem beru, ale stejne to poznat nejde asi ne? Diky za odpoved :kytka:

Promin, ale pokud to trochu sleduješ, tak je tady dotaz typu: Kde jsou teď vánoční trhy a podobné a je to anonym. BUdeme pochybovat o tom, že zcela neprávem?
Co se týká trolla, tak poznat to mnohdy jde. Možná jsi dneska zaznamena diskuzi o masturbování 6 leté dcery od nicku něco jako Masturbátor a podobně. A takových je tu x do týdne.

Nejsi tady dlouho, já jsem tu skoro 10 let, za tu dobu poznáš, co je kravina a co ne dejme tomu v 80-90% .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1308
31.10.18 20:40

Tak např. ohledně velikosti a umístění váčku jak zde zmiňuješ… mě pomalu rostlo hcg. Také jsem se tu ptala na zkušenosti a ne, po nikom jsem nechtěla aby mi věštil z koule. Je pouze uklidňující slyšet pozitivní názory. Ono to nastávající mamku uklidní a není třeba ve stresu. Ať to nakonec dopadne jak to dopadne.. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
31.10.18 20:41
@Yopii píše:
@Burj Chalifa no nevedela jsem, jak to mam nadepsat a pocitam i s neprijemnymi ohlasy - omlouvam se, asi hodne lidi tu vleze, protoze si bude myslet, ze jde o neco zazivnejsiho

Tedy bulvární titulek.No nevadí, už tak je tu laťka nízko posazena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
@Yopii píše:
@jenny.fields no to ja vim, ale pro kazdeho muze byt citlive neco jineho nez pro druhe :nevim: trolla svym zpusobem beru, ale stejne to poznat nejde asi ne? Diky za odpoved :kytka:

No, tady sis asi sama odpověděla. To co pro jednoho může být citlivé, druhý bere jako úplně normální. Takže to, že jedna odpoví, že může potratit neznamená, že je necitlivá. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
921

@jenny.fields aha, tak to je prehnane i pro me, to mas recht (ty vanocni trhy atd.) Ja na tu kritiku narazila i u celkem citlivych temat… jinak u tech trollu jsem hold naivka koukam :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
921
31.10.18 20:46
@Jessica4 píše:
Tak např. ohledně velikosti a umístění váčku jak zde zmiňuješ… mě pomalu rostlo hcg. Také jsem se tu ptala na zkušenosti a ne, po nikom jsem nechtěla aby mi věštil z koule. Je pouze uklidňující slyšet pozitivní názory. Ono to nastávající mamku uklidní a není třeba ve stresu. Ať to nakonec dopadne jak to dopadne.. 8)

Proto se na to ptam :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
31.10.18 23:32

A bod třetí: můžu být/jsem těhotná?to je teprve vopruz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
1.11.18 00:37

1. k čemu je planý utěšování, který pak skončí zklamáním? Ptají se na zkušenosti, tak se jim jich dostane. S některými skutečnostmi je dobré se smířit co nejdříve. A navíc některé situace vyžadují lékařský zásah a možná i díky nepřikrášleným informacím se dotyčná dostane k lékaři včas.
2. ne všechny jsme tu pod anonymním nickem. Máme tu svoje fotografie, rodina a kamarádi znají naše nicky. Proto jsou tu pro citlivé informace anonymy. Ale pokud pod anonymem někdo pokládá stupidní otázky nebo uráží, tak holt dostane čočku.

• Citovat
  • Upravit
21680
1.11.18 16:35

@Yopii Takze jestli jsem to dobre pochopila, tak bys chtela, aby byly odpovedi vzdycky utesujici, ze nic spatneho se urcite nestane a ve vsem pozitivni.
Takhle to ale prece nefunguje :nevim: samozrejme je na miste, utesit vystresovanou tehotnou ci maminku, ale mazat med kolem pusy? Vetsina odpovida podle vlastnich zkusenosti. A vsude se najdou rypalove, s tim uz do toho jdes, pokud pises na internet.
Je tu prostredi prijemne, najdes tu podporu, nekdy je potreba nahled nezavisle osoby - otevre ti to oci. A myslim, ze tech pozitivnich reakci je tu porad vetsina ;)

Anonym typu, jaky kocarek do mesta? Opravdu nepochopim :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová