Ve společnosti jsem navíc.

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
37125
30.10.18 13:42

Tak tohle jsou témata ke kterým by mohl něco přispět každý alespoň trochu vzdělaný jedinec :nevim: co bys chtěla probírat ty? Si zkus najít jiné přátelé se stejnými zájmy :nevim: jako já to znám, když du třeba s chlapem a jeho přáteli, oni probírají staré známé co já neznám, auta o těch toho taky moc nevím a takove chlapské témata třeba tak se nemám s čím zapojit, ale nevadí mi třeba jenom chvíli poslouchat a pochytit něco nového :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24759
30.10.18 13:43

:mrgreen: nemám, ale mám takovou kamarádku.. máme ji rádi - je to moc milá hodná holka, ale bereme ji tak, že se prostě v ničem neorientuje … na rovinu - je to vaše chyba, prostě snad něco vás baví ? něco sledujete ? dívejte se na zprávy, čtěte novinky, mrkněte na čsfd ohledně filmů - co jsou Vaše koníčky ? čtete něco ? sport ? co zavést řeč na něco, o čem něco víte ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4071
30.10.18 13:44

Asi bych na sobě trošku zapracovala. Každý nemusí ovládat historii, ale mrknout na film, přečíst knihu a především se zajímat o politickou situaci by měl každý. Hudba je na každém…resp. každý má jiný vkus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1436
30.10.18 13:46

Tak nahoď nějaké vlastní téma :-) A tu politiku snad zvládneš, vždyť se to děje denně kolem nás a dá se o tom kecat hodiny a hodiny, jen se neboj vypálit nějaký názor :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
30.10.18 13:48
@Lucy75 píše: :mrgreen: nemám, ale mám takovou kamarádku.. máme ji rádi - je to moc milá hodná holka, ale bereme ji tak, že se prostě v ničem neorientuje … na rovinu - je to vaše chyba, prostě snad něco vás baví ? něco sledujete ? dívejte se na zprávy, čtěte novinky, mrkněte na čsfd ohledně filmů - co jsou Vaše koníčky ? čtete něco ? sport ? co zavést řeč na něco, o čem něco víte ?

Já čtu, sleduju politiku i filmy. Ale oni jsou takoví do extrému, že znají každou maličkost. Já vím, je to asi moje chyba. Mohla bych to sledovat víc. Já nejvíc sleduju právě sport a na to z nich neni ani jeden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
30.10.18 13:49
@Jar Jar píše:
Tak nahoď nějaké vlastní téma :-) A tu politiku snad zvládneš, vždyť se to děje denně kolem nás a dá se o tom kecat hodiny a hodiny, jen se neboj vypálit nějaký názor :-)

Naší politiku jo, ale oni třeba co si myslim o abenomics, což je nějaký ekonomický plán v Japonsku. No, o tom si nemyslím nic. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
30.10.18 13:52

Taky jsem si myslela, že vím hodně o 2sv., ale oni zase ty detaily, jako kolik mohl zachránit Schindler židů, kdyby byla jeho továrna od začátku na zbraně a ne nádobí. :)
Oni jsou prostě pro mě asi moc sečtělí, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24759
30.10.18 13:54

@Fairy4 jejda, já tedy mám 2vš a myslím celkem široký rozhled i úctyhodný věk a zkušenosti :mrgreen: ale o abenomics jsem v životě neslyšela a o Schindlerovi pokládám za dostatečné vidět Schindlerův seznam 8).. tak to sorry, to je nějaká extra intelektuálská parta, tož to bych se porozhlídla po jiné kámošce a partičce :mrgreen: tohle by mne ani nebavilo být někde za blbce.. ten můj první příspěvek byl o úplně diametrálně odlišné situaci - příklad : Já : tak letos holt na dovču bude muset stačit Maďarsko.. Ta kámoška : Tak neva, tam je taky moře :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: PS : a není to o tom, že oni se vlastně jakoby trumfují !! ptž takhle se obvykle fakt lidi běžně nebaví :hug:

Příspěvek upraven 30.10.18 v 13:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hegy
30.10.18 13:55

Celkem to nechápu, nemám si co říct s cizími lidmi (a i s těmi se dá mluvit tak nějak všeobecně), ale s přáteli? Tý jo…kolikrát to vše ani nestihneme, co vše si chceme říct a probrat..a není to nutně historie apod. Co v práci, co doma, co děti (tak to je bezedné téma :-), dovolená apod. Těch témat je tisíce…

• Citovat
  • Upravit
113
30.10.18 13:56
@Lucy75 píše:
@Fairy4 jejda, já tedy mám 2vš a myslím celkem široký rozhled i úctyhodný věk a zkušenosti :mrgreen: ale o abenomics jsem v životě neslyšela.. tak to sorry, to je nějaká extra intelektuálská parta, tož to bych se porozhlídla po jiné kámošce a partičce :mrgreen: tohle by mne ani nebavilo být někde za blbce.. ten můj první příspěvek byl o úplně diametrálně odlišné situaci - příklad : Já : tak letos holt na dovču bude muset stačit Maďarsko .. Ta kámoška : Tak neva, tam je taky moře :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Njn, já už mam kromě nich jen jednu kamarádku, ale to je zas opačný extrém, to je pořád jen dítě a její chlap. To je ještě horší. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hegy
30.10.18 13:59

@Fairy4
aha..teď čtu další tvůj příspěvek..tak to se omlouvám…ale tyhle témata by mě teda taky nebrali…pojď k nám, my taky jedeme ve sportu :-)

• Citovat
  • Upravit
1436
30.10.18 14:01
@Fairy4 píše:
Naší politiku jo, ale oni třeba co si myslim o abenomics, což je nějaký ekonomický plán v Japonsku. No, o tom si nemyslím nic. :)

:-) to taky slyším poprvé :-) Určitě bych se zeptala co to je a oni by vysvětlovali a já se ptala na blbosti a oni by vysvětlovali o to víc a byli by rádi, že mě to zajímá :mrgreen: a krásně bysme si pokecali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
30.10.18 14:02
@Lucy75 píše:
@Fairy4 jejda, já tedy mám 2vš a myslím celkem široký rozhled i úctyhodný věk a zkušenosti :mrgreen: ale o abenomics jsem v životě neslyšela a o Schindlerovi pokládám za dostatečné vidět Schindlerův seznam 8).. tak to sorry, to je nějaká extra intelektuálská parta, tož to bych se porozhlídla po jiné kámošce a partičce :mrgreen: tohle by mne ani nebavilo být někde za blbce.. ten můj první příspěvek byl o úplně diametrálně odlišné situaci - příklad : Já : tak letos holt na dovču bude muset stačit Maďarsko.. Ta kámoška : Tak neva, tam je taky moře :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: PS : a není to o tom,že oni se vlastně jakoby trumfují !! ptž takhle se obvykle fakt lidi běžně nebaví :hug:Příspěvek upraven 30.10.18 v 13:56

Nn, oni si spíš doplňují informace, aby si to ujasnili nebo věděli o tématu víc. Třeba která země bude brzo nejvíc postižena nízkou porodností. Tohle minule nadhodili a diskutovali mezi Japonskem, Jižní Koreou a Singapurem. Nejdřív si každý myslel, že Japonsko, ale pak počítali porodnost krát roky a vydedukovali, že to bude Singapur. :D
Takhle to zní směšně, když to po sobě čtu, ale u stolu je to stejné jako se tady bavit o jídle. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
572
30.10.18 14:04

to mi připomíná mé srazy s pár spolužáky z gymplu, vídám je cca jednou za rok a kdysi jsem předtím pročítala politické články a wikipedii, abych si osvěžila své znalosti a případně se neztrapnila. Běžně se s až tak sečtělými lidmi nescházím nebo se bavíme o jiných tématech. Takže chápu tě. Vídej se s lidmi, kteří mají stejné zájmy jako ty. Já, mám dá se říct, na každou činnost a téma jiné kamarády :) s některými řeším děti, s jinými sport, s jinými vztahy apod. O ekonomickém plánu v Japonsku se nebavím s nikým :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
30.10.18 14:04

Googlila jsem abenomics - Abenomika je novotvar, který vznikl koncem roku 2012 v Japonsku. Označuje ekonomická opatření, které japonský premiér Šinzó Abe představil jako odpověď na oslabující ekonomiku a rostoucí veřejný dluh Japonska, který dosahuje 218,9 % HDP.

No a to je naše parta. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová