Ve společnosti jsem navíc.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2155
30.10.18 17:20

@Burj Chalifa To se náhodou dá krásně kombinovat. Já s kolegyní jsem schopny přejít od hledání jeslí pro moje dítě k (ne)výhodnosti různých evropských systémů sociální podpory rodičovství. Nebo od výběru knihovny (jako kusu nábytku) k románům z období řísmké říše, které nejlépe zachycují obodbí krize republikya k příčinám té krize obecně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
30.10.18 17:53

@selia

tak to je ideálně nastaveno, kamarádka je vzdělaná, dá se s ní bavit doslova o všem.Pokud by nebyla, zbyde jen téma těch jeslí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19789
30.10.18 18:00

Snad nikoho neurazím, když napíšu, že jsem si vzpomněl na film Světáci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2155
30.10.18 18:45

@Burj Chalifa Bohužel kolegyně, zrovna mi před týdnem odešla do zahraničí :(. Je fakt, že mnoho takových příležitostí nemám. Ale existují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
30.10.18 19:10

@Burj Chalifa not ot nevím, já se setkala, že právě děti, žeší víc chlapi..
Třeba už , dkyž je sport, tak každý se vychvaluje, že ten cohdí na karate, a co tam dělají a ten zase, že chodí např, na hokej
Zase já si myslím, že takové téma je spíš lidštější jak řešit třeba Babiše a Zemana :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
30.10.18 19:14
@Janasas píše:
@Burj Chalifa not ot nevím, já se setkala, že právě děti, žeší víc chlapi..
Třeba už , dkyž je sport, tak každý se vychvaluje, že ten cohdí na karate, a co tam dělají a ten zase, že chodí např, na hokej
Zase já si myslím, že takové téma je spíš lidštější jak řešit třeba Babiše a Zemana :mrgreen:

proč ne, sedí-li u stolu politolog. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
30.10.18 19:17

@Burj Chalifa ta já nevím, kolikrát ty, já tak často u stolu s politiky nesedím :mrgreen: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
30.10.18 19:29
@Janasas píše:
@Burj Chalifa ta já nevím, kolikrát ty, já tak často u stolu s politiky nesedím :mrgreen: :)

já neříkala s politiky, ale s politology ;) To je rozdíl, víš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
30.10.18 19:31

@Burj Chalifa a neni to jedno, melou to samé :nevim: jsem ráda, že s takovýma lidma se nestýkám… Neřeknu aktuální témata, ale většinou tyto debgaty, mají lidi co rozumují a stejně o tom moc neví :) pokud mluvíme o obyčejných lidech.. Politici snad tomu rozumí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenloth
30.10.18 19:34

@Fairy4 Co já bych za takovou partu lidí dala. :,( I když já jsem spíš přes přírodní vědy, ale třeba by se tam taky někdo chytal.

• Citovat
  • Upravit
25897
30.10.18 19:35

@Fairy4 Ze svého problému bys mohla udělat přednost. Aspoň se něco nového dozvíš. Já opravdu inteligentní a vzdělané lidi poslouchám velice ráda. Největší intelektuální zážitek za poslední roky bylo poslouchat přednášku Martina Hilského o Romeovi a Julii. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.10.18 19:55

Ex měl zálibu v jednom jazyce, kterým mluví velice málo lidí. Chodil na setkání rodilých mluvčích, byl totálně posedlý jejich kulturou… Pro něj byla nejlepší večerní zábava jít na jejich setkání a bavit se v tom jazyce o plánovaných folklorních akcích. Já jim nerozuměla ani zbla, folklorní akce mě občas baví, ale ne jako jediné životní téma.
Jednou jsem šla dobrovolně s ním, neb nám zdechnul záchod. Hned první otázka, co mě tam přivádí..už ani nevím, co jsem si vymyslela :mrgreen: .

• Citovat
  • Upravit
36504
30.10.18 19:55
@divine woman píše:
@Fairy4 Ze svého problému bys mohla udělat přednost. Aspoň se něco nového dozvíš. Já opravdu inteligentní a vzdělané lidi poslouchám velice ráda. Největší intelektuální zážitek za poslední roky bylo poslouchat přednášku Martina Hilského o Romeovi a Julii. :palec:
:palec: :potlesk: Pan Hilský je pojem.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
30.10.18 19:58
@Janasas píše:
@Burj Chalifa a neni to jedno, melou to samé :nevim: jsem ráda, že s takovýma lidma se nestýkám… Neřeknu aktuální témata, ale většinou tyto debgaty, mají lidi co rozumují a stejně o tom moc neví :) pokud mluvíme o obyčejných lidech.. Politici snad tomu rozumí :mrgreen:

Neví, protože se nezajímají.Pro politiky je ideální volič je ten, co se o politiku nezajímá.Pak jim prodá svůj hlas za koblihu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
30.10.18 20:11
@Burj Chalifa píše: :palec: :potlesk: Pan Hilský je pojem.

A navíc přednáška naživo, je úžasný :palec: V životě jsem slyšela jen málo takto chytrých lidí. :mavam: Když někdo něco opravdu umí a umí o tom mluvit, je to paráda. Třeba taková Dana Drábová a to nejsem technický typ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová