Ve společnosti jsem navíc.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
113
30.10.18 14:04

Googlila jsem abenomics - Abenomika je novotvar, který vznikl koncem roku 2012 v Japonsku. Označuje ekonomická opatření, které japonský premiér Šinzó Abe představil jako odpověď na oslabující ekonomiku a rostoucí veřejný dluh Japonska, který dosahuje 218,9 % HDP.

No a to je naše parta. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12900
30.10.18 14:08

Zkusila bych si najít jiné kamarády, tito jsou asi fajn, ale na mě by byli moc intelektuálně zaměření.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hegy
30.10.18 14:08
@Fairy4 píše:
Googlila jsem abenomics - Abenomika je novotvar, který vznikl koncem roku 2012 v Japonsku. Označuje ekonomická opatření, které japonský premiér Šinzó Abe představil jako odpověď na oslabující ekonomiku a rostoucí veřejný dluh Japonska, který dosahuje 218,9 % HDP.No a to je naše parta. :)

Nenééé…:-) kolik vám je, omlouvám se, ale já bych se asi umlátila smíchy..naše banda je úplně na jiné vlně no.. ;)

• Citovat
  • Upravit
113
30.10.18 14:10

Taky bych chtěla jiné kamarády, ale zase teď mám břicho a našla bych asi jen to samé. A bavit se o dětech nebo vztazích se mi moc nechce. Chtěla bych svoje dvojče :D ,mít nějaký přehled o všem, ale ne zas takhle moc. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
30.10.18 14:12
@Hegy píše:
Nenééé…:-) kolik vám je, omlouvám se, ale já bych se asi umlátila smíchy..naše banda je úplně na jiné vlně no.. ;)

Všechni kolem třiceti. Já k nim přišla skrze přítele. Své kamarády jsem právě neměla, protože jak jsem jezdila na školu daleko, tak se školou vlastně skončili i kamarádi, protože jsou z daleka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1132
30.10.18 14:17

@Fairy4

No a když Tě baví sport, navštěvuješ nějaký sportovní oddíl? Když jsme s kamarádama na pivku, chodí tam po tréninku i party sportovců. Mezi nima by ses cítila určitě lépe :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24800
30.10.18 14:22

@elena.78 přesně tak ! sorry jako , ale tahle popsaná partička se asi hledala tak dlouho, až se našla :mrgreen: my teda s kámoškama i přes svá IQ stejně většinou řešíme své vztahy, děti, co se stalo , co ony na to, jak to vidí ony, co naši známí a další kámoši :mrgreen: 8) co nového v našem městě (jak společensky, tak politicky, tak lidsky), kdo s kým :mrgreen: ježííš, tak si jdu pokecat, pobavit se.. vážně nepotřebuji řešit ekonomickou situaci Japonska nebo porodnost v Singapuru a na rovinu by mne to ani nezajímalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
30.10.18 14:23
@elena.78 píše:
@Fairy4No a když Tě baví sport, navštěvuješ nějaký sportovní oddíl? Když jsme s kamarádama na pivku, chodí tam po tréninku i party sportovců. Mezi nima by ses cítila určitě lépe :)

To je docela dobrý nápad. Sice sport teď hlavně jen sleduju, když nepočítám své cvičení, ale vždycky mě bavil tenis a ping pong, prostě pinkání, tak možná jedno z toho bych zkusila. I když teď mám břicho, takže až později. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
30.10.18 14:31
@Lucy75 píše:
@elena.78 přesně tak ! sorry jako , ale tahle popsaná partička se asi hledala tak dlouho, až se našla :mrgreen: my teda s kámoškama i přes svá IQ stejně většinou řešíme své vztahy, děti, co se stalo , co ony na to, jak to vidí ony, co naši známí a další kámoši :mrgreen: 8) co nového v našem městě (jak společensky, tak politicky, tak lidsky), kdo s kým :mrgreen: ježííš, tak si jdu pokecat, pobavit se.. vážně nepotřebuji řešit ekonomickou situaci Japonska nebo porodnost v Singapuru a na rovinu by mne to ani nezajímalo

Tak pro ně to je jako zábava a koníček dohromady. Třeba přítel před spaním ještě kouká na mobilu na všelijaké statistiky a bez porodnosti v Singapuru neusne. :D Minule se mi ještě tolik nechtělo spát, tak jsem se zeptala, na co kouká. Prý za kolik dní dorazil Trockij do Moskvy po Leninově smrti. Podle něj to hodně ovlivnilo jeho šanci na vládu. Po tomhle vysvětlení se mi už chtělo spát. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
30.10.18 14:39

@Fairy4 Tak zrovna Trockij pozdním příjezdem na Leninův pohřeb ztratil šanci převzít jeho post. Stalin mu totiž poslal telegram s falešným datem pohřbu, a proto se tento psychopat dostal do čela Sovětského svazu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9180
30.10.18 14:46
@Fairy4 píše:
Tak pro ně to je jako zábava a koníček dohromady. Třeba přítel před spaním ještě kouká na mobilu na všelijaké statistiky a bez porodnosti v Singapuru neusne. :D Minule se mi ještě tolik nechtělo spát, tak jsem se zeptala, na co kouká. Prý za kolik dní dorazil Trockij do Moskvy po Leninově smrti. Podle něj to hodně ovlivnilo jeho šanci na vládu. Po tomhle vysvětlení se mi už chtělo spát. :mrgreen:

a s přítelem si máš o čem povídat ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
30.10.18 14:52

Tak já třeba nevím, ale třeba taková parta lidi by mě taky nesedla..
A už vidím tady ty rýpavé komentáře :mrgreen: Ne myslím to tak, že takové téma by mi stačilo sem tam, ale prostě mi s přáteli většinou probíráme, rodiny, zážitky, když jsou děti, tak co ve škole, co v práci, atd.. A to jsou lidi např. co mají vysokou školu, takže žádní nějací…
Rozeberm film, a nebo třeba když někdo četl knihu, tak řekne, ale že bysme seděli a mluvili o historii a filozofii, tak to ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
30.10.18 14:54
@amazon píše:
a s přítelem si máš o čem povídat ?

To jo, my jsme spolu hodně a tak rozeberem vše možné, co se dělo, jaký jsme oba měli den, naše společné zážitky, i blbosti o jídle, počasí, prostě se normálně bavíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
30.10.18 17:12

@Fairy4
jednoduše - nemáš všeobecné vzdělání, patrně ani obecný přehled.Oni ano, jsou vzdělanější, takže mají mnoho inteligentních témat.Je to jiná vzdělanostní kategorie,no.Budeš si muset hledat jinou skupinu, kde se budou probírat jen témata nenáročná. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
30.10.18 17:15

@Hegy
co doma,v práci a děti zrovna tuto skupinu zajímat nebude, to jsou - dámy prominou - slepičí témata.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová