Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já nosila velkou zavařovačku
taky sme měli obědy jak pro nějaké dělníky, nikdy sem do sebe nedovedla nasoukat jak polívku tak druhý chod a polívka v té zavařovčce vydržela, když byla horka tak se i dobře zatáhla a večer sem aspoň měla vyřešení večeři pro chlapa ![]()
Do takové té plastové krabičky se zacvakávacími klipsnami dokola a gumovým těsněním?
Stojí tak padesát korun a nevyteče to z ní. Případně do takové té kulaté krabičky s modrým víčkem z Ikey, ta taky těsní. Vyšší level je termoska na jídlo, v té ti to vydrží i teplé, ale zas je dražší na pořízení.
Hledej „dóza na potraviny s clip víčkem“.
máme doma kyblíky od jogurtů- 1kg takže v tom nosil polévku ![]()
Jo, zavařovačka mě nenapadla, to je vlastně úplně nejlepší řešení. ![]()
@Markéta80 Ale ty moc dobře netěsní, ne? Asi bych se bála je dát do batohu. ![]()
Mám takové šikovné krabičky z Ikea https://www.biano.cz/produkt/1955369 nosím v tom do práce obědy, včetně polívek a nikdy nevytekly. Mám různé velikosti.
Úplně ze všeho nejlepší je širokohrdlá chemická lahev „Duran“ se sterilizovatelným uzávěrem, ale je dost drahá. Nahradit se dá sklenicí od marmelády se šroubovacím uzávěrem ![]()
Misky Tupperware jsou vodotěsné a kvalitní. Používám roky na úplně všechno.
I na polívky a jina jídla. Sklenice by se mohla rozbít a je těžká.
Dobry den prosim v praci dostavam obed s polevkou kterou nedokazu snist do ceho se da dat aby nevytekla? Ps: jo je to blba otazka