Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mám dotaz - neznáte v okolí Brna nějakou vědmu, která se zabývá změnou karmy, čištěním, čakrama? Stala se mi podivná věc, mám strach, že jsem se v minulém životě dopustila zla a strašně mě to ničí a táhne k zemi. Na celé karmě je pro mě těžký si připustit, že jsem zlo. Ta věc, která se mi stala a kterou jsem tedy asi v minulém životě udělala se mi příčí.
Mohu svou karmu obrátit nějak? Chtěla bych si o tom s někým promluvit, chci, aby to zlo skončilo. Chci karmu odčinit ne utrpením, ale dobrem, třeba vykonat pro lidi, kterým jsem v minulosti ublížila dobro, než abych sama trpěla. Bůh by přece měl odpouštět a já si sebou už nechci vést tu hroznou karmickou zátěž. Jak tomu mohu zamezit? Díky za všechny rady.
@Sju.Zzz píše:
Mám dotaz - neznáte v okolí Brna nějakou vědmu, která se zabývá změnou karmy, čištěním, čakrama? Stala se mi podivná věc, mám strach, že jsem se v minulém životě dopustila zla a strašně mě to ničí a táhne k zemi. Na celé karmě je pro mě těžký si připustit, že jsem zlo. Ta věc, která se mi stala a kterou jsem tedy asi v minulém životě udělala se mi příčí.Mohu svou karmu obrátit nějak? Chtěla bych si o tom s někým promluvit, chci, aby to zlo skončilo. Chci karmu odčinit ne utrpením, ale dobrem, třeba vykonat pro lidi, kterým jsem v minulosti ublížila dobro, než abych sama trpěla. Bůh by přece měl odpouštět a já si sebou už nechci vést tu hroznou karmickou zátěž. Jak tomu mohu zamezit? Díky za všechny rady.
Nejlépe pročistí Šaratica.
@Sju.Zzz svůj osud máš ve svých rukou. Ty rozhoduješ, na kterou stranu se přidáš. Jestli potřebuješ vědmu ok, ale ty jsi dost silná na to pomoct si sama. Modli se a pracuj. Mohl by ti pomoct rituál udělaný při úplňku a novoluní, jestli chceš tak popíšu do sz.
@Sju.Zzz Super kartářka je v Rohatci…zas tak strašně daleko od Brna to není a stojí to za to. Byla jsem tam v březnu s mamkou a už se nám spousta věcí splnila. Zjistí ti i minulé životy a řekne ti, jestli ses narodila, abys něco napravila nebo jakým chybám z minulosti se máš vyhnout
![]()
@Manhattan
Můžu poprosit kontakt na paní do SZ. Zajímá mě to. Díky ![]()
Neznám. Ale doporučila bych ti knížky o vnitřním stínu, např:
určitě najdeš v knihkupectví na toto téma.
Dále rodinné konstelace, to mám ale kontakt na paní jen v Praze.
Můžeš udělat mnoho, ale s něčím jsi na tento svět přišla, něco jsi si před příchodem naplánovala a osud tě povede tak, aby jsi svůj úkol mohla co nejlépe splnit.
Ještě mě zarazila tvá věta, že je pro tebe těžké si připustit, že jsi zlo. Nejsi, nikdo není. Uvnitř každého je čistá láska, úkolem každé duše je spojit se se svou pravou podstatou. Držím palce!
Ahojky, můžu prosím poprosit o kontakt na paní kartářku z Rohatce?? Děkuji moc ![]()
Zmiňuješ, že by Bůh přeci měl odpouštět. Tak se vy*er na nějaké šarlatánky, začni žít jako zbožný člověk dle přikázání a uvidíš. Možná ti to pomůže, možná ne. Ale udělá to z tebe lepšího člověka
pro všechny (nejen) ženy - nesmilnit, nelhat, nekrást… zkrátka nedělat hříchy. No nebyl by ten svět hezčí? Když k tomu přidáš i Komenského desatero do života, musí to být odpuštěno ![]()