Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Nam pomohlo mlicko Hipp combiotik a na prdiky sab simpex. Ono sunar nekstere deti betnuje, stejne nutrilon.
On ten Sunar prej tím, jak pění, tak může podporovat prdíky. Beba pro má bifudus, u druhýho nic jinýho už nekoupím ![]()
@princess16 píše:
ZdravímChtěla bych se zeptat. Mám doma 3 měsíční holčičku. Trápí nás prdíky(podávám infacol, ten pomuze jenom na jeden den a je to opět tam kde jsme byly-bolesti),zácpa( i 4denní absence) a bolest bříška(až nechce papat) Jsem stoho už mrzutá.
Tak bych chtěla změnit mléčko. Dávám sunar complex. a sestra mi poradila hami
Boojím se zda malá neni na sunar alergická, nebo jestli ji ucpává. Dávam dávkování podle tabulky, a zarovnane odmerky, takže sunar nemá ani silný, aby měla zácpu stoho. Poradíte mi někdo?
Kojila jsem jenom v nemo.
každému miminku sedne jiné mlíčko. Není to tím, že by jsi dávala špatný poměr odměrek, ale prostě jí asi nesedí složení Sunaru.
To Hami určitě zkuste, bývá šetrné a dobře se z něj prý kaká. Na syna teda působil už víceméně projímavě
, ale hodně maminek si ho jinak chválí. Zkuste a uvidíš. Doporučuji ale baštit minimálně dní, abyste poznali rozdíl:)
A nebo zkuste Bebu, ta je taky hodně oblíbená ![]()
Ahoj, u nás to samé, také nám pomohl Hipp Bio Combiotik. Ze začátku jsem k němu přidávala Espumisan, ten nám pomáhal, a po pár dnech už jsem ani kapičky nedávala, díky složení Hippu jsme je nepotřebovali ![]()
@kaseny88 @dani24687 @Lejaa @Iwis Mě právě nepomáhají žádne pripravky proti prdíkům- infacol, položit na bříško, ten krepik na nadímání. Položit na bříško, masáž nic.:( Když se snaží prdět, tak je červená, ručičky má vpěst a pláče..
V noci ji to nebudí, ale dříve jsem ji slyšela jak v noci prděla a tedko nic..
dneska už je to 5 dní co nekakala, a kaká i vcelku tuhé hovínka.. :-//
@princess16 píše:
ZdravímChtěla bych se zeptat. Mám doma 3 měsíční holčičku. Trápí nás prdíky(podávám infacol, ten pomuze jenom na jeden den a je to opět tam kde jsme byly-bolesti),zácpa( i 4denní absence) a bolest bříška(až nechce papat) Jsem stoho už mrzutá.
Boojím se zda malá neni na sunar alergická, nebo jestli ji ucpává. Dávam dávkování podle tabulky, a zarovnane odmerky, takže sunar nemá ani silný, aby měla zácpu stoho. Poradíte mi někdo?
nám vyhovuje sunar nutradefence/nutrasense, máme tedy HA, chutná jí a kakala a kaká po něm parádně, HIPP a Nutrilon jí nechutnal, on ten sunar je docela sladkej protio těm ostatnim, takže se asi zmlsala
Příspěvek upraven 10.03.14 v 11:24
@princess16 píše:
@kaseny88 @dani24687 @Lejaa @Iwis Mě právě nepomáhají žádne pripravky proti prdíkům- infacol, položit na bříško, ten krepik na nadímání. Položit na bříško, masáž nic.:( Když se snaží prdět, tak je červená, ručičky má vpěst a pláče..V noci ji to nebudí, ale dříve jsem ji slyšela jak v noci prděla a tedko nic..
nejhorší rada, ale účinná, vydržet, my máme od 4 měsíce klid:-))předtim jsme si taky užili:-)trochu nám pomohly biogaia
@princess16 píše:
@kaseny88 @dani24687 @Lejaa @Iwis Mě právě nepomáhají žádne pripravky proti prdíkům- infacol, položit na bříško, ten krepik na nadímání. Položit na bříško, masáž nic.:( Když se snaží prdět, tak je červená, ručičky má vpěst a pláče..V noci ji to nebudí, ale dříve jsem ji slyšela jak v noci prděla a tedko nic..
5 dní není nic hrozného. Zajeď si dneska pro to Hami, hned ho zkuste, dej tomu pár dní a uvidíš..:)
@Iwis píše:
Ahoj, u nás to samé, také nám pomohl Hipp Bio Combiotik. Ze začátku jsem k němu přidávala Espumisan, ten nám pomáhal, a po pár dnech už jsem ani kapičky nedávala, díky složení Hippu jsme je nepotřebovali
zas ten Hipp vyšel v nějakej těch testech sunarů úplně nejhůř, ale to je taky diskutabilní:-/moje doktorka nám ho taky doporučila, ale malá po něm hodně blinkala
@Lejaa píše:
5 dní není nic hrozného. Zajeď si dneska pro to Hami, hned ho zkuste, dej tomu pár dní a uvidíš..:)
5 dní nekakat na UM? Kdyby po kojení, tak neřeknu ![]()
@dani24687 píše:
5 dní nekakat na UM? Kdyby po kojení, tak neřeknu
Právě po UM se kaká hůř, alespoň takhle to mám od doktora.
Syn, než si zvykl na Nutrilon, taknám ze začátku kakal jednou za 4 dny. Pak se to ustálilo.
Zdravím
Chtěla bych se zeptat. Mám doma 3 měsíční holčičku. Trápí nás prdíky(podávám infacol, ten pomuze jenom na jeden den a je to opět tam kde jsme byly-bolesti),zácpa( i 4denní absence) a bolest bříška(až nechce papat) Jsem stoho už mrzutá.