Změna mléka

princess16
10.3.14 11:02

změna mléka

Zdravím :mavam: Chtěla bych se zeptat. Mám doma 3 měsíční holčičku. Trápí nás prdíky(podávám infacol, ten pomuze jenom na jeden den a je to opět tam kde jsme byly-bolesti),zácpa( i 4denní absence) a bolest bříška(až nechce papat) Jsem stoho už mrzutá. :-( Tak bych chtěla změnit mléčko. Dávám sunar complex. a sestra mi poradila hami :-) Boojím se zda malá neni na sunar alergická, nebo jestli ji ucpává. Dávam dávkování podle tabulky, a zarovnane odmerky, takže sunar nemá ani silný, aby měla zácpu stoho. Poradíte mi někdo? :nevim: Kojila jsem jenom v nemo.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
700
10.3.14 11:06

Nam pomohlo mlicko Hipp combiotik a na prdiky sab simpex. Ono sunar nekstere deti betnuje, stejne nutrilon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
10.3.14 11:08

On ten Sunar prej tím, jak pění, tak může podporovat prdíky. Beba pro má bifudus, u druhýho nic jinýho už nekoupím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
10.3.14 11:08

Pardon za chyby…mam dlouhe nehtiska :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
10.3.14 11:09
@princess16 píše:
Zdravím :mavam: Chtěla bych se zeptat. Mám doma 3 měsíční holčičku. Trápí nás prdíky(podávám infacol, ten pomuze jenom na jeden den a je to opět tam kde jsme byly-bolesti),zácpa( i 4denní absence) a bolest bříška(až nechce papat) Jsem stoho už mrzutá. :-( Tak bych chtěla změnit mléčko. Dávám sunar complex. a sestra mi poradila hami :-) Boojím se zda malá neni na sunar alergická, nebo jestli ji ucpává. Dávam dávkování podle tabulky, a zarovnane odmerky, takže sunar nemá ani silný, aby měla zácpu stoho. Poradíte mi někdo? :nevim: Kojila jsem jenom v nemo.

každému miminku sedne jiné mlíčko. Není to tím, že by jsi dávala špatný poměr odměrek, ale prostě jí asi nesedí složení Sunaru.
To Hami určitě zkuste, bývá šetrné a dobře se z něj prý kaká. Na syna teda působil už víceméně projímavě :D, ale hodně maminek si ho jinak chválí. Zkuste a uvidíš. Doporučuji ale baštit minimálně dní, abyste poznali rozdíl:)
A nebo zkuste Bebu, ta je taky hodně oblíbená :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
990
10.3.14 11:10

Ahoj, u nás to samé, také nám pomohl Hipp Bio Combiotik. Ze začátku jsem k němu přidávala Espumisan, ten nám pomáhal, a po pár dnech už jsem ani kapičky nedávala, díky složení Hippu jsme je nepotřebovali :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
princess16
10.3.14 11:14

@kaseny88 @dani24687 @Lejaa @Iwis Mě právě nepomáhají žádne pripravky proti prdíkům- infacol, položit na bříško, ten krepik na nadímání. Položit na bříško, masáž nic.:( Když se snaží prdět, tak je červená, ručičky má vpěst a pláče.. :-( V noci ji to nebudí, ale dříve jsem ji slyšela jak v noci prděla a tedko nic.. :-( dneska už je to 5 dní co nekakala, a kaká i vcelku tuhé hovínka.. :-//

• Citovat
  • Upravit
princess16
10.3.14 11:14

Zkusila jsem i rektání rourku a nic..:_(

• Citovat
  • Upravit
15404
10.3.14 11:17

@princess16 no změň mlíko určitě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7758
10.3.14 11:21
@princess16 píše:

nám vyhovuje sunar nutradefence/nutrasense, máme tedy HA, chutná jí a kakala a kaká po něm parádně, HIPP a Nutrilon jí nechutnal, on ten sunar je docela sladkej protio těm ostatnim, takže se asi zmlsala

Příspěvek upraven 10.03.14 v 11:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7758
10.3.14 11:24
@princess16 píše:
@kaseny88 @dani24687 @Lejaa @Iwis Mě právě nepomáhají žádne pripravky proti prdíkům- infacol, položit na bříško, ten krepik na nadímání. Položit na bříško, masáž nic.:( Když se snaží prdět, tak je červená, ručičky má vpěst a pláče.. :-( V noci ji to nebudí, ale dříve jsem ji slyšela jak v noci prděla a tedko nic.. :-( dneska už je to 5 dní co nekakala, a kaká i vcelku tuhé hovínka.. :-//

nejhorší rada, ale účinná, vydržet, my máme od 4 měsíce klid:-))předtim jsme si taky užili:-)trochu nám pomohly biogaia

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
10.3.14 11:25
@princess16 píše:
@kaseny88 @dani24687 @Lejaa @Iwis Mě právě nepomáhají žádne pripravky proti prdíkům- infacol, položit na bříško, ten krepik na nadímání. Položit na bříško, masáž nic.:( Když se snaží prdět, tak je červená, ručičky má vpěst a pláče.. :-( V noci ji to nebudí, ale dříve jsem ji slyšela jak v noci prděla a tedko nic.. :-( dneska už je to 5 dní co nekakala, a kaká i vcelku tuhé hovínka.. :-//

5 dní není nic hrozného. Zajeď si dneska pro to Hami, hned ho zkuste, dej tomu pár dní a uvidíš..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7758
10.3.14 11:25
@Iwis píše:
Ahoj, u nás to samé, také nám pomohl Hipp Bio Combiotik. Ze začátku jsem k němu přidávala Espumisan, ten nám pomáhal, a po pár dnech už jsem ani kapičky nedávala, díky složení Hippu jsme je nepotřebovali :-)

zas ten Hipp vyšel v nějakej těch testech sunarů úplně nejhůř, ale to je taky diskutabilní:-/moje doktorka nám ho taky doporučila, ale malá po něm hodně blinkala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
10.3.14 11:26
@Lejaa píše:
5 dní není nic hrozného. Zajeď si dneska pro to Hami, hned ho zkuste, dej tomu pár dní a uvidíš..:)

5 dní nekakat na UM? Kdyby po kojení, tak neřeknu  :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
10.3.14 11:29
@dani24687 píše:
5 dní nekakat na UM? Kdyby po kojení, tak neřeknu :think:

Právě po UM se kaká hůř, alespoň takhle to mám od doktora.
Syn, než si zvykl na Nutrilon, taknám ze začátku kakal jednou za 4 dny. Pak se to ustálilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová