Změna mléka u 2,5měsíčního mimča

256
9.3.14 20:30

Změna mléka u 2,5 měsíčního mimča

Ahojky, maminky. Muj prcek 2,5 mesice je kojeny a prikrmovan UM Nutrilon comfort. Za poslední tri dny mel dvakrat stolici zelenou. Vim ze to muze byt z hladu, ale prcek neplace, je to slunicko. Napapka se z prsu a pak pripravim nutrilon at se doji. Nekdy da 90, nekdy treba jen 10, proste ani po odhrihnuti uz nechce a jazyckem flasku odstrkuje, je spokojeny, usmiva se, neplace. Muze byt zelena stolice z mleka? Premyslim nad sunarem a jaky je pro mimco nej? Jake mate zkusenosti prosim? V noci mi spinka zhruba po 2,5 - 3 hodinkach. Pri druhem vzbuzeni po koupani davam jeste UM, pak kdyz se vzbudi jen prso, protoze vetsinou do peti minut je tuhac:-) Nevim jestli ma malo, proto ta zelena stolice a zda ho sunar vice zasyti. Dekuji za radu, nebo nazor:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
47759
9.3.14 20:36

Zelená stolice může být z UM ;-) Pokud dobře papa, nemá problémy s vyprazdnovanim a nebolí ho bříško, tak bych UM neměnila ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
9.3.14 20:49
@ivana-domca píše:
Zelená stolice může být z UM ;-) Pokud dobře papa, nemá problémy s vyprazdnovanim a nebolí ho bříško, tak bych UM neměnila ;-)

Prave mi jeden den vynechal s kakanim, pak ta zelena stolice a ja mam hned infarktove stavy, jako ze zauzleni strev atd. 8o Na druhou stranu, kdyby mel trapeni da to najevo placem, prdiky ho potrapi tak jednou za tyden, ale to je s masazi briska desetiminutova zalezitost a je to venku :potlesk: Proste po dlouhe dobe mam mimco a jsem hotova ze vseho :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
9.3.14 20:52
@Katka.U píše:
Prave mi jeden den vynechal s kakanim, pak ta zelena stolice a ja mam hned infarktove stavy, jako ze zauzleni strev atd. 8o Na druhou stranu, kdyby mel trapeni da to najevo placem, prdiky ho potrapi tak jednou za tyden, ale to je s masazi briska desetiminutova zalezitost a je to venku :potlesk: Proste po dlouhe dobe mam mimco a jsem hotova ze vseho :|

kdyby měl nějaké problémy s briskem, nebo hlad, tak to dá jasně najevo pláčem ;-) Změnou UM můžeš nadělat víc škody než užitku :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
9.3.14 21:00

Já bych začala tím, že bych zkusila masírovat bříško nebo dala kapky ne prdy. Zelená může být i od bolení bříška, tak tím bych zkusila začít.

• Citovat
  • Upravit
256
9.3.14 21:19
@RadkaCh píše:
Já bych začala tím, že bych zkusila masírovat bříško nebo dala kapky ne prdy. Zelená může být i od bolení bříška, tak tím bych zkusila začít.

Masiruji tak 4krat za den, prave ze nastesti od narozeni netrpi na prdiky, kolika nevime co je. Davam mu espumizan pred kojenim a dobre. Vyzkousela jsem Baby calm a to mel boleni, neq, nesedly mu ty kapky. Pockam asi den, dva a kdyby byla stolice porad zelena zajdu k dr. uvidime co rekne:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
9.3.14 21:44

@Katka.U Tak uvidíš. Vyčkej, jestli to bude pokračovat a pak to začni řešit :)

• Citovat
  • Upravit
olikovka
11.3.14 21:01

Zdravím, i když já jsem se Sunarem moc spokojená, také bych UM neměnila, podle mne malému nic není, kdyby ho něco trápilo, tak by plakal…ale s tou zelenou stolicí bych také raději zašla za Dr. - tím nic nezkazíš, já tam také raději jdu, než aby sem malému zadělala na nějaké problémy…držím palečky :-)

• Citovat
  • Upravit
12262
11.3.14 21:05

Moje 2 týdenní mimi už mělo dvě mlíka, není od narození kojené a v porodnici mi dávali nutrilon, ale přišlo mi že nesedí, měla pořád průjmy, nezasytil jí a tak doma dostala sunar tak jako starší holka která taky nebyla nikdy kojená a sunar jí krásně seděl. z této zkušenosti jsem fakt zjistila že sunar sytí více než nutrilon, neb mi po sunaru déle v noci spí. při nutrilonu fakt jedla v noci co 3-4 hodinky a ode dne co je doma na sunaru budí se jen 1× 2× za noc a to spí od 17 hod. odpoledne do 6-7 hod. ráno ;) jinak ale zelená stolice je běžná u umělka, věř že by jí měl i při sunaru, naopak co mám od starší holky zkušenost sunar dělal zelený hovína ze všech mlík nejvíc:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
11.3.14 21:06
@Katka.U píše:
Prave mi jeden den vynechal s kakanim, pak ta zelena stolice a ja mam hned infarktove stavy, jako ze zauzleni strev atd. 8o Na druhou stranu, kdyby mel trapeni da to najevo placem, prdiky ho potrapi tak jednou za tyden, ale to je s masazi briska desetiminutova zalezitost a je to venku :potlesk: Proste po dlouhe dobe mam mimco a jsem hotova ze vseho :|

ono by stačilo si zadat tady na emiminu do vyhledávače zelená stolice a vyjede ti asi padesát diskuzí kde všechny matky uměláčků píšou že zelená stolice je při umělku normální, dokonce to kdysi bylo psáno na krabici že může být stolice zelená díky obsahu železa. takže neboj ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
11.3.14 21:08
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
11.3.14 21:33
@martulkasloník píše:
Moje 2 týdenní mimi už mělo dvě mlíka, není od narození kojené a v porodnici mi dávali nutrilon, ale přišlo mi že nesedí, měla pořád průjmy, nezasytil jí a tak doma dostala sunar tak jako starší holka která taky nebyla nikdy kojená a sunar jí krásně seděl. z této zkušenosti jsem fakt zjistila že sunar sytí více než nutrilon, neb mi po sunaru déle v noci spí. při nutrilonu fakt jedla v noci co 3-4 hodinky a ode dne co je doma na sunaru budí se jen 1× 2× za noc a to spí od 17 hod. odpoledne do 6-7 hod. ráno ;) jinak ale zelená stolice je běžná u umělka, věř že by jí měl i při sunaru, naopak co mám od starší holky zkušenost sunar dělal zelený hovína ze všech mlík nejvíc:-))

Prave se mi zda take Nutrilon hladove mleko, hlavne me stval ten prujem protoze je pak prcek zbytecne dehydrovany. Dnes jsem zacala davat Bebu comfort, tak uvidim co to s nim udela, ale je hutnejsi a urcite sladsi. Dcera mi na ni vyrostla a to pred 16-ti lety nebyl vyber a vselijake vitaminy a probiotika, jeden druh a konec, ale od 3 mesicu mi spala 12 hodin :palec: Kdyby nesedl, je v planu Sunar a Hip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
12.3.14 10:24

@Katka.U tak držím palce na tu bebu, u nás to bylo u holky nejhorší mlíko, sedla nejhůř. ten nutrilon přesně, to samé měla kámoška, pořád stolice ale kdyby normální ale taková divná průjmovitá několikrát denně a častější hlad, já právě chtěla v porodnici dát už sunar ale nedovolili mi že oni tam dávají jen nutrilon. ale doma jsem šupla sunar a fakt je to rozdíl v délce spaní i v těch hovínkách. uvidíš jak to bude sedět :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová