Změna pohybu miminka (27. tt). Mohl se otočit?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
11.10.25 07:27

změna pohybu

Čauky holky zachvili začínám 27 týden těhotenství a od včera mi přijde ze cítím jinak pohyby. Jakoby malý kopal do orgánu (ale tak tlumeně)a celkově to je slabší může být jen nějak jinak otočený?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
821
11.10.25 07:40

Nejspíš je to normální muže být otočenej. Dej si čokoládu a lehni si na bok zkus to vnímat. Klidně si pro klid na duši zajeď do nemocnice na kontrolu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.10.25 07:46

Ja mam strach ze uz na me budou hnusni..byla jsem tam v těhotenství nekoliktsz(vzdy oprávněně)

• Citovat
  • Upravit
821
11.10.25 08:05
@Anonymní píše: Více

Neboj nebudou hnusní a pokud už byli tak jeď určitě klidně jinam. :srdce:
jedes tam a jsi v právu jde teď o tebe a malého víc bych neřešila :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
11.10.25 08:39

Samozrejme, ze v tomto obdobi muze byt dite jinak otocene, meni jeste svou polohu casto, ma tam dost mista. Byla bych v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.10.25 09:06

Ted je to trochu lepsi cítím pohyby ale jsou proste jine takze asi kope do orgánu protože na břiše nejde nic vidět..

• Citovat
  • Upravit
16928
11.10.25 10:22

Ahoj, s největší pravděpodobností se otočil. Hlavní je, že pohyby cítíš. Já dělala třeba i to, že jsem si lehla na záda a natáhla nohy - ani jedna z našich holek to neměla ráda a hned se začaly vztekat a kopat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.10.25 10:54

Taky jsem zkoušela a cítím ze se vlní ale asi fakt kope z druhe strany protoze to celkem i boli a je to proste jine :lol: tak snad se zas otočí zpět

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.10.25 12:46

Mne treba včera prcek kopal do spodku. Měla jsem pocit, že se snad chce prokopnout ven a vůbec to nebylo příjemné. Dneska má zas vražené nohy v mých žebrech :D ale radši tohle než to co bylo včera. Každý den je to jinak. Pokud něco cítíš je to pořád lepší než nic ;)

• Citovat
  • Upravit
2505
11.10.25 20:28

Také jsem teď 27tt a někdy mi kope do močáku 😅 a mnohdy mi dokonce přijde, jako by mi kopal přímo dole do „vchodu“. Ale je mi to fuk, hlavně že o sobě dává vědět 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2505
11.10.25 20:29

Přesně takhle mě taky malej zkouší 😅 čekám, kdy ze mě " vypadne" 😅 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.10.25 20:34

Děkujiii mooc za ujištění a vaše názory :srdce: jsem prvorodička po ztrátě..takže vyplašena úplně ze vseho

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky