Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Max 6 hodin denně. Můžeš si to rozložit na dopoledne a odpoledne. Max myslím do 19h.
@JancaS84 píše: Více
Ano, do 19 hod.
Pokud ti hrozí potrat, tak ti je možná ani nenapíše
Neomezené vycházky mají pouze onkologičtí a psychiatričtí pacienti. Ty budeš mít max 6hodin nebo taky žádné. Známá ti buď kecá nebo vůbec netuší, která bije.
Měla jsem 6 hodin, rozdělené na hodinu ráno a zbytek odpo, kontrola mi nikdy nepřišla, většinu času jsem byla v nemocnici, 2× jsem nebyla doma přes noc a měla jsem krytí od lékařů, protože věděli, jak bojuju, abych to miminko aspoň trochu donosila… 😊
@Anonymní píše: Více
Od 1 do 7 večer. Může se to rozdělit nebo mít jen dopolední.
To ti známá pěkně kecá. Jak píšou holky max 6 hodin a můžeš si to rozkouskovat.
Neomezené vycházky mají např pacienti z onkologie, tvoje známá ti kecala
máš nárok na klasicky 6hodin.
@izabe píše: Více
Přesněji řečeno ma nárok na tolik, kolik ji napise lékař, maximálně 6 hodin, on mize napsat i méně.
@izabe píše: Více
Nemá nárok na 6 hodin. Má nárok na to, co jí napíše doktor. Taky to může být být vycházek.
@j.a.n.i1 píše: Více
Ano, takhle jsem to myslela, jen jsem to blbě napsala
určitě nedostane více než 6 hodin nebo neomezeně
Jak píší ostatní, neomezené vycházky sice v těhotenství byly, ale zrušilo se to a teď je maximum 6h, záleží na vašem lékaři a pokud vám dá 6 hodin, tak je na vaši domluvě od kolika do kolika. Já si to dala od 13h do 19h a je to zvládnutelné úplně v pohodě.
@Anonymní píše: Více
A uz je to sakradlouho, co je zrusili, cca 14 let.
@j.a.n.i1 píše: Více
Joo, to já netuším
jen mi máma říkala, že to kdysi bylo. Ale víte jak to je, čím jsme starší, tím víc si idealizujeme jak ten čas letí ![]()
Zrušili to od ledna 2012, to vím přesně. Jinak sám o sobě jeden prvotrimestralni potrat v anamnéze není důvod k pn. Takže buď je tam ještě něco dalšího nebo si tam něco dalšího paní doktorka musela vymyslet. Tak jako tak, jsi rizikové těhotná a můžeš být ráda, když dostaneš těch 6 hodin.
Ahojky, chtěla bych se zeptat jak je to s vycházkami v těhotenství nikdy jsem nemarodila normálně natož takhle tak nevím jak to chodí 😄. Paní doktorka mi to nabídka kvůli předchozímu těhotenství který bohužel skončilo 9+6😔. Známá mi říkala že ma vycházky neomezeně celý den ( kromě noci 😄) tak by me jen zajímalo jak to je. Děkuju za odpověď