Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj jsem v prvním ročníku na gymnaziu a propadám ze 2 předmětů. Vim ze tahle škola neni pro me a rada bych přestoupila na jinou sš, konkrétně peďák. Jak prosím přestup probíha? Je šance, že mě vezmou do prváku už takhle v červnu?
@Balys takže ty propadáš v prváku a tvoje dcera v druháku? Co jste to za rodinku ![]()
@Balys píše:
Ahoj jsem v prvním ročníku na gymnaziu a propadám ze 2 předmětů. Vim ze tahle škola neni pro me a rada bych přestoupila na jinou sš, konkrétně peďák. Jak prosím přestup probíha? Je šance, že mě vezmou do prváku už takhle v červnu?
Holka, gratuluji, tu umíš cestovat časem, ještě před pár hodinami jsi byla matka co má dceru ve druháku a najednou seš zase dítě co je ve druháku. Normálně já ti závidím, ty mládneš
![]()
@Balys Časová smyčka? Známému takhle začala schizofrenie, pozor na to! ![]()
@Balys
když nevíte coby, najdete to.. na emiminu.. čéče, kam chceš přestupovat, když nemáš ukončený ročník? Začneš hezky od začátku, jestli Tě vůbec někde vezmou
možná na učňák..
Proč se děti bojí Deža z první třídy? Protože má tátu v osmé ![]()
@Ester13 píše:
Proč se děti bojí Deža z první třídy? Protože má tátu v osmé
To je hezké. ![]()
Aha, uz vim, proc se mi zdalo to tvoje liceni dceriny ucitelky tak neduveryhodne… a proc se mi zdalo, ze nejspis nejsi v obraze, protoze ti dcera keca… a ona nekeca dcera, ona je matka u dcera jedna osoba, takze vlastne kecaji obe
hle…
Aspon, ze sis nechala rict a necpes se opet na gympl… Jen by me zajimalo, co na to tvi opravdovi rodice
![]()
Příspěvek upraven 11.06.15 v 19:58
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.