Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Krásný sváteční den. Malá je od 2 měsíce na sunaru Complex (nyní ji jsou 3 měsíce),čím dál tím víc ji trápí bříško, dost ublinkává, někdy i 3 hodinky po krmení a má tmavězelenou stolici. Chtěla bych přejít na jiné UM, myslím si že ty problémy má právě od sunaru. Poradili by jste mi jaký UM vám nejlépe sedělo? Jen ne Nutrilon
děkuji.
Holce vyhovovalo UM z Rossmannu-Babydream. Nikdy mi ho nevyzvratila, a je cenove dostupne.
@ježourek x.x.x Nám vyhovoval Hipp. Měnila jsem jen z toho důvodu, že byl maloš pořád hladovej. Ale jinak žádný problém. Po sunaru jsme měli taky stolici jak brčál. ![]()
Muj svagr je lekarnik a doporucil mi z Dr Maxe Amilk bifido. Mam malou, ktera ma 2 tydny a ted jsem ji zacala ke kojeni prikrmovat a neblinka a brisko ok. Tak ho zkus.
My dáváme Hami. Za mě na bolavé bříško nejlepší. Malou hodně bříško bolelo, pořád brečela a jen co jsem dala Hami bylo po problému. kamarádka si ho taky chválí.
Jak jste na tom finančně? řekla ti doktorka k tý barvě néco? zelenou mám spojenou s mléčnou intolerancí a teď je novinka od výrobcú kozí kaše i kozí um…
@Gosi Tak finančně mi je to jedno, hlavně at je malá spokojená. Zítra jdeme k doktorce tak se s ní poradím co se týče stolice, ale četla jsem že zelená barva by mohla být železem co je v sunaru.
@ježourek x.x.x v tom případě bych zkusila to kozí… pokud bys na tom byla finančně hůř, zkusila bych se zeptat doktorky a na pojištovně, jeslti je to intolerance, tak jestli na nějáký mléko nepřispívaj…
Ahoj, my máme amilk bifido, je to výborné mliečko, veľmi dobre malému pracuje bruško a to mal predtým všelijaké problémy s kakaním. Vyskúšali sme rôzne mliečka, ja odporúčam. Aj nasýti, spinkáme celú noc.
Ja som prešla na amilk bifido, keď začal mať syn zápchy. Mliečko obsahuje probiotiká, tak som to skúsila. Kakanie sa pekne upravilo a malému mliečko veľmi chutí.