Změna sunaru

24.12.15 11:27

Změna sunaru

Krásný sváteční den. Malá je od 2 měsíce na sunaru Complex (nyní ji jsou 3 měsíce),čím dál tím víc ji trápí bříško, dost ublinkává, někdy i 3 hodinky po krmení a má tmavězelenou stolici. Chtěla bych přejít na jiné UM, myslím si že ty problémy má právě od sunaru. Poradili by jste mi jaký UM vám nejlépe sedělo? Jen ne Nutrilon :) děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1053
24.12.15 12:25

Holce vyhovovalo UM z Rossmannu-Babydream. Nikdy mi ho nevyzvratila, a je cenove dostupne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6185
24.12.15 12:26

@ježourek x.x.x Nám vyhovoval Hipp. Měnila jsem jen z toho důvodu, že byl maloš pořád hladovej. Ale jinak žádný problém. Po sunaru jsme měli taky stolici jak brčál. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
24.12.15 12:55

Muj svagr je lekarnik a doporucil mi z Dr Maxe Amilk bifido. Mam malou, ktera ma 2 tydny a ted jsem ji zacala ke kojeni prikrmovat a neblinka a brisko ok. Tak ho zkus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
24.12.15 14:24

My dáváme Hami. Za mě na bolavé bříško nejlepší. Malou hodně bříško bolelo, pořád brečela a jen co jsem dala Hami bylo po problému. kamarádka si ho taky chválí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
24.12.15 15:59

Jak jste na tom finančně? řekla ti doktorka k tý barvě néco? zelenou mám spojenou s mléčnou intolerancí a teď je novinka od výrobcú kozí kaše i kozí um…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.12.15 11:36

@Gosi Tak finančně mi je to jedno, hlavně at je malá spokojená. Zítra jdeme k doktorce tak se s ní poradím co se týče stolice, ale četla jsem že zelená barva by mohla být železem co je v sunaru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
28.12.15 12:06

@ježourek x.x.x v tom případě bych zkusila to kozí… pokud bys na tom byla finančně hůř, zkusila bych se zeptat doktorky a na pojištovně, jeslti je to intolerance, tak jestli na nějáký mléko nepřispívaj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
31.5.16 11:14

Ahoj, my máme amilk bifido, je to výborné mliečko, veľmi dobre malému pracuje bruško a to mal predtým všelijaké problémy s kakaním. Vyskúšali sme rôzne mliečka, ja odporúčam. Aj nasýti, spinkáme celú noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
1.1.17 13:09

Ja som prešla na amilk bifido, keď začal mať syn zápchy. Mliečko obsahuje probiotiká, tak som to skúsila. Kakanie sa pekne upravilo a malému mliečko veľmi chutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová