Lahev Calma od Medely - teče mléko pomaleji?

266
22.12.15 15:29

Lahev Calma od Medely - teče mléko pomaleji???

Milé mamky,
máte prosím někdo zkušenost s lahví od Calma od Medely, že by mléko teklo pomalu jako z prsu??? :) Musím malého dokrmovat a u všech lahviček (Avent, Mam) se po dopití doslova rozčiluje, že už má vypito :mrgreen: čili by potřeboval, aby mu to teklo pomalu :mrgreen: Jsem ochotná pro jeho spokojenost zainvestovat, ale raději se ptám, jestli to tak opravdu je, nebo jestli to teče, jak z každé lahve :-D
Děkuji za Vaše postřehy :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
675
22.12.15 15:44

Mlíčko z Calmy neteče, když ji například otočíš dnem vzhůru neměla by ani ukápnout. Miminko musí sát podobně jako z prsu aby se k mlíku dostal, je v ní taková membrána přes kterou musí mléko vysát. Pokud kojíš a chceš přikrmovat lahví tak Calma je dobrá volba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenloth
22.12.15 16:01

@RadkazBrna Teče to opravdu pomalu a jen když dítě saje. Mimino se u toho docela nadře, jako u kojení, pokud nemáš silný spouštěcí reflex. Používala jsem Calmu při kojení na nárazové krmení, když jsem třeba byla déle pryč. Ale mám pocit, že se doporučuje až od 3 měsíců, že to mladší dítě nemusí utáhnout.
EDIT: Ale pozor, jestli dokrmuješ umělým mlékem, tak lahvička má tendenci se hodně ucpávat, přecejenom je to jiná konzistence než MM a ta dírka je strašně malinká.

• Citovat
  • Upravit
12330
22.12.15 16:05

S calmou nemám zkušenost, u nás byla dobrá flaška tommee tippee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
22.12.15 16:15
@iiiv píše:
S calmou nemám zkušenost, u nás byla dobrá flaška tommee tippee

Mrknu na ni ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
22.12.15 16:16
@Brouckova píše:
Mlíčko z Calmy neteče, když ji například otočíš dnem vzhůru neměla by ani ukápnout. Miminko musí sát podobně jako z prsu aby se k mlíku dostal, je v ní taková membrána přes kterou musí mléko vysát. Pokud kojíš a chceš přikrmovat lahví tak Calma je dobrá volba.

:palec: to by bylo ono :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
22.12.15 16:18

@Elenloth

Malému jsou dneska tři měsíce, dokrmuji um, to je pravda. Ale to by bylo ideální, aby mu to teklo pomalu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
22.12.15 16:42

Neteče pomaleji, teče na etapy, chvíli musí dítě sosat, aby se mlíko natáhlo do takové mezikomůrky v tom dudlíku a pak to teče chvíli lehce. Prostě jako u prsa, taky musí nejdřív stimulovat a pak to chvíli teče hodně a pořád dokola.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
22.12.15 16:43
@Brouckova píše:
Mlíčko z Calmy neteče, když ji například otočíš dnem vzhůru neměla by ani ukápnout. Miminko musí sát podobně jako z prsu aby se k mlíku dostal, je v ní taková membrána přes kterou musí mléko vysát. Pokud kojíš a chceš přikrmovat lahví tak Calma je dobrá volba.

lahev teče, když je nasáto do té komůrky.. nebo aspoň ta naše v tuhle chvíli tekla:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
22.12.15 16:54
@hofka píše:
lahev teče, když je nasáto do té komůrky.. nebo aspoň ta naše v tuhle chvíli tekla:-)

Ano, máš pravdu. Já to myslela tak že když do lahve dá UM a než ho dá miminku tak když otočí dnem vzůhu běžnou láhev tak z té to teče samo, ale z Calmy ne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
22.12.15 16:58

Ono i ty některý obyčejný, když je otočíte dnem vzhůru, tak netečou. Už jsem ji objednala a zítra vyzvednu. Tak uvidíme :) Je to sice hodně peněz, ale už jsem přišla o víc a když bude malej spokojenej, tak mi to za to stojí. Děkuji za rady holky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2299
22.12.15 17:26

Náš s tím měl trochu problém, protože jak se to nasálo do té komůrky a pak najednou teklo, tak se tím docela dusil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8841
22.12.15 17:33

Já jsem calmou krmiva malou um hned od propuštění z porodnice. Měla jsem málo mléka, tak jsme po kojení museli dokrmit. Mléko Teče fakt pomalu a prcek si musí u pití fakt maknout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
716
22.12.15 18:26

Já dala za Calmu 600,– a po několikátém vyvaření začala silně protékat, prostě kaput… už bych do ní nešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
22.12.15 18:43
@yoshua píše:
Já dala za Calmu 600,– a po několikátém vyvaření začala silně protékat, prostě kaput… už bych do ní nešla.
:think: Já ji dávala do parního sterilizátoru a to snad 1000 a v pohodě. A nevyvařila jsi i tu membránu? Ta se totiž nesmí…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová