Změna vyplácení sociálních dávky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Jj četla jsem to tak Budem čekat než nám to pošlou
snad to bude brzy
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak mě poslali peníze o den dřív než normálně chodí takže doufám že to bude tak chodi pořád posílají mi peníze jedenáctého a tento měíc byly na účtu už desátého
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No tak já dnes volala na ÚP a pani mi potvrdila že se opravdu termín výplácení dávek mění, prý to má být kolem 15,mám si ještě pak kolem toho 15 zavolat a řekne přesné datum, tak to je fakt super ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dneska jsem mluvila z paní z UP a v Berouně se posílali dávky vždy 3 a tedka je zmněna na 11 vždy v měsíci takže tak 15 na učtu
Anna
- Citovat
- Upravit
Mě teda teď vlednu přišli peníze o dva dny dřív než jindy. Tak nevím, měla jsem je na účtu 12
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To nevim, ale mně bylo řečeno že jak to chodolo v lednu 15, tak už pořád jindy sem to mněla 4, ale hlavně že to příjde že ![]()
- Citovat
- Upravit
poradte
Prosím váa kde zjistím termíny výplaty dávek pro okres znojmo??konkrétně pro rodičovský příspěvek?
- Citovat
- Upravit
Zdravim jak dlouho kdo pobirate davky hmotne nouze?? Nebo jak casto musim jit a zazadat?? ja mam davku od 1.2.2013 a tedka cekam na penize a stale nic a vzdycky mi dosli kolem 20-23..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdenule. t
Kecalka
22.05.13 09:02
Zdravim jak dlouho kdo pobirate davky hmotne nouze?? Nebo jak casto musim jit a zazadat?? ja mam davku od 1.2.2013 a tedka cekam na penize a stale nic a vzdycky mi dosli kolem 20–23..
Ahoj, a už ti dávky přišli? je 24 a na účtě stále nic ![]()
- Citovat
- Upravit
@VjeraH Jeste nic neprislo me doslo na email od banky ze maji problemy s ČNB… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hmotná nouze mi chodí na účet. Jsem z Ústí nad Labem. Pro srovnání s ostatními uvádím datumy, kdy mi přišly od začátku roku 2013 na účet: leden 11., únor 14., březen 12., duben 11., květen 20.. Takže je to opravdu různé.
- Citovat
- Upravit