Zmenšení prsou 2016

341
17.9.16 23:45

zmenšení prsou 2016

Holky chtěla bych se zeptat zda jste některá z Vás byla v poslední době na zmenšení prsou. ať už přes pojišťovnu či jste si to platily samy? Našla jsem tu sice příspěvky, ale většinou staršího data. Zajímali by mě všechny věci okolo toho a kam by jste doporučily jít a kam naopak nechodit. Mám po dvou dětech, prsa 80 asi I - teda aspoň kojící podprsenka je této velikosti. Chtěla bych to v první řadě zkusit přes pojišťovnu, tak co všechno je potřeba apod. Jinak nejblíž to mám asi Brno, Zlín. Díky za rady :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18.9.16 01:05

Bohužel nic o tom nevím, ale chtěla bych mít takový problem :):)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.9.16 02:15

Taky by mě tyto informace zajímaly. Budu pečlivě každý komentář sledovat, prsa jsem měla vždy velká a co teprve moje trpící záda a deprese, že na sebe nemůžu sehnat pěkné plavky podle svých pžedstav. O skákání, běhání.. nemluvě :mrgreen: :lol: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
9180
18.9.16 07:41

@Renulka Já bych řekla, že to jde přes obvodní lékaře, který tě zřejmě pošle k ortopedovi a nastane léčba, rehabilitace, pokud nepomůže, může to schválit ZP

http://www.martinkloud.cz/…tnich-duvodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
18.9.16 12:57

@MrsMaminka Věř tomu, že ani nechtěla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
18.9.16 16:07
@Anonymní píše:
Taky by mě tyto informace zajímaly. Budu pečlivě každý komentář sledovat, prsa jsem měla vždy velká a co teprve moje trpící záda a deprese, že na sebe nemůžu sehnat pěkné plavky podle svých pžedstav. O skákání, běhání.. nemluvě :mrgreen: :lol: :mavam:

No o těch plavkách ani nemluvím. A nejenom plavky, ale všechno trička abych tam narvala prsa, tak jsou jak na almaru…šaty to ani nevím co je kolikrát :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová