Zmizel mi příspěvek. Proč?

12154
19.8.10 11:15

Zmizel mi příspěvek. Proč?

Dobrý den,
chci se zeptat (snad dostanu odpověď), proč mi zmizel příspěvek z diskuze: „Neustale stekajuci pes u susedov“?

Odepisovala jsem Soldi a přitom se zeptala anonymního „traviče“, jestli by se mu spalo pak dobře (poté, co anonym radil psa otrávit.).

Nechápu, co tak hrozného jsem napsala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5907
19.8.10 11:23

Radúno,určitě jsi nenapsala nic špatného,taky jsem chtěla reagovat.Ale hele on zmizel i ten příspěvek od anomymní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
19.8.10 11:28

A protože byl asi navázený reakcí s tvým, tak zmizely oba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
19.8.10 11:28

Milhaus, já vím, že zmizel, ale já to prostě nechápu. Rasistické výpady v diskuzi o zrušení porodného se tolerují a můj nevinný příspěvek se smázl????? Kde to jsme? Nikoho jsem nenapadla, nebyla jsem vulgární, a přesto…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
19.8.10 11:30

Radůno, myslím, že zmizel právě díky té citaci.
Kdybys ho napsala zvlášt, asi by zůstal. Možná to není technicky možné rozdělit je a odmazat jen citaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
19.8.10 11:30
makina píše:
A protože byl asi navázený reakcí s tvým, tak zmizely oba.

Maki, to docela chápu, ale v nějakých diskuzích, kde se objevily vulgární anonymy, ty se smázly, ale jejich citáty a následné reakce uživatelek zůstaly. Tak proč najednou takto?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
19.8.10 11:31

Taky to nějak nechápu.Úplně jsem s tebou souhlasila,trávit psa,jen že štěká,vždyť se dá snad řešit jinak.No možná se anonymní lekla,a tak to raději smazala vše,aby už nikdo nemohl reagovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
19.8.10 11:32

Myslím, že anonymní nemůže svoje příspěvky mazat sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
19.8.10 11:37

Uvedu příklad holky:
https://www.emimino.cz/…rankovani/3/

Koukala jsem schválně a je to třeba reakce RyBANY. Příspěvek té Makyty byl smazán, kdežto kopie citace a příspěvek od RyB. ne…

Tím ale nic proti RyB. nebo Makytě, je to pouze příklad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
19.8.10 13:37

Ono je taky možný, že se to někomu nelíbilo od anonyma a pak to viděl ještě v citaci od tebe, tak byly nahlášeny oba příspěvky. Ale nevím, já tu diskuzi ani nečetla, jen mě to tak napadlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20849
19.8.10 19:35
radúna píše:
Dobrý den,
chci se zeptat (snad dostanu odpověď), proč mi zmizel příspěvek z diskuze: „Neustale stekajuci pes u susedov“?

Odepisovala jsem Soldi a přitom se zeptala anonymního „traviče“, jestli by se mu spalo pak dobře (poté, co anonym radil psa otrávit.).

Nechápu, co tak hrozného jsem napsala?

Omlouváme se, nejspíše byl smazán omylem - měl být pouze zeditován. Mazali jsme příspěvek anonyma, který byl v rozporu s pravidly (nevhodné zneužití anonymního příspívání, rady na trávení psů na eMimino.cz nepatří). Pokud mažeme nějaký příspěvek snažíme se vždy smazat také reakce na něj - nedávali by pak pro nově diskutující, kteří původní smazaný příspěvek nečetli, smysl. Pokud jste v příspěvku odepisovala ještě na něco, měl být příspěvek pouze zeditován a odstraněna reakce na anonyma. Za chybu se omlouváme.

Pokud v některých diskusích nebyly reakce smazány jedná se chybu - nejspíše to bylo v některých diskusích, kdy se nám nepodařilo anonymy včas smazat.

radúna píše:
Milhaus, já vím, že zmizel, ale já to prostě nechápu. Rasistické výpady v diskuzi o zrušení porodného se tolerují a můj nevinný příspěvek se smázl????? Kde to jsme? Nikoho jsem nenapadla, nebyla jsem vulgární, a přesto…

Pokud někde něco takového je tak nejrychlejší cesta, abychom se tím zabývali je kliknout na „Nahlásit příspěvek jako nevhodný“. Tyto hlášení vyřizujeme jako první, pak se schvaluje apod.

Jinak anonymní příspěvek nemůže uživatel smazat sám - není u něho uloženo, že mu patří.

Admin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
20.8.10 12:00

Admini, díky za vysvětlení toho mého zmizelého příspěvku.
A ano, hlásím tedy rasistický příspěvek (diskuze „zrušení prodného“, str. 111, od ..... 17.08.10 09:37). A zároveň připojiju svou omluvu, myslela jsem, že je to už dávno nahlášeno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20849
20.8.10 12:05
radúna píše:
Admini, díky za vysvětlení toho mého zmizelého příspěvku.
A ano, hlásím tedy rasistický příspěvek (diskuze „zrušení prodného“, str. 111, od ..... 17.08.10 09:37). A zároveň připojiju svou omluvu, myslela jsem, že je to už dávno nahlášeno.

Děkujeme za nahlášení, vyřešeno :)

Admin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová