Zmizely kaše Nutrilon HA?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Zmizely kaše Nutrilon HA?
Ahoj, už pár dnů marně sháním nemléčné kaše Nutrilon HA (vícezrnná, rýžová). Nevíte, co se stalo? Stáhly je kvůli nějakému problému nebo mění sortiment? Existuje nějaká alternativa? Díky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Chawa píše:
Ahoj, už pár dnů marně sháním nemléčné kaše Nutrilon HA (vícezrnná, rýžová). Nevíte, co se stalo? Stáhly je kvůli nějakému problému nebo mění sortiment? Existuje nějaká alternativa? Díky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jo a ta alternativa…s mlékem NUtrilon HA můžeš míchat jiné nemléčné kaše.Kupuji Hami nebo Sunarku,ta malé chutná nejvíc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já jí koupila ve středu??měli rýžovou do HA mlíka a pak vícezrnnou tu jsem koupila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Gábííí píše:
podívej se sem
http://www.nutrilon.cz/cs/aktualne/?…
Díky. To jsem docela zklamaná. Zase nechtějí, aby někdo kupoval jinou umělou než tu jejich. Škoda. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jejda, to jste mne zaskočily! U nás v DM je ještě mají, tak nakoupím zásobu. Prcek je totiž „rozmlsaný“ a tu vícezrnnou si moc oblíbil a jinou (jiného výrobce) už nechce ![]()
A já si říkala, když sem viděla jak snížili jejich cenu, že je určitě stáhnou ze sortimentu…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
je mi to taky líto,malá si na ně hodně zvykla,ale naštěstí jí chutnají i jiné kaše.Ta Sunarka je opravdu moc dobrá.Teď máme zrovna nemléčnou ovocnou a po té se může zbláznit. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja kupuju Netsle, me prijde ta od Nutrilonu strasne sladka.. uplne jsem se vydesila, kdyz jsem ji ochutnala, nechtela jsem je naucit na moc sladke veci.. Sunarku jsem zacala kupovat ted i HIPP, Hami, vezmu co je nekde v akci..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Lucah píše:
Ja kupuju Netsle, me prijde ta od Nutrilonu strasne sladka.. uplne jsem se vydesila, kdyz jsem ji ochutnala, nechtela jsem je naucit na moc sladke veci.. Sunarku jsem zacala kupovat ted i HIPP, Hami, vezmu co je nekde v akci..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
LadyA píše:
Jejda, to jste mne zaskočily! U nás v DM je ještě mají, tak nakoupím zásobu.
taky jsem kupovala v DM.
rýžovou do HA mlíka jsem koupila, kdž to vypadalo, že jinak mě mladej brzo sní, byly mu 4m a vzhledem k příšerné alergické anamnéze jsem radši koupila tuhle.
teď bych koupila jakoukoliv nemléčnou, chci dát lepek, ale oni prostě měli jen tuhle..
jinak je to sladký jako něco..
starší měl nejraději sunarky a pka DM kaše. a jako starší dostal jednou NEstle tu děsně drahou, s medem, a jak se olizoval.. ![]()
jinak mě to štve, přeci když dávám dítěti HA mlíko jiné značky, nekoupím mu kaši s nutrilonem.. to by mohl mít problémy po tom nutrilonu.. (zažila jsem po Bebě..)no jo, všechno dobré zmizí.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jestli kaše HA mizí z prodeje, budu muset nakoupit zásobu než zmizí úplně.
U nás ji měli v DM, tak jsem koupila vícezrnnou i rýžovou.
Naše holčička je „citlivá“ na normální kaše od různých výrobců a tahle nutrilonová byla jediná, po které nebyla flekatá.
No co už, vše dobré není nikdy navěky. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Trošku se vetřu s dotazem
Můžu tu kaši míchat i s obyčejným Nutrilonem, asi jo že ? Já mám ještě zásoby a pomalu přecházíme na obyčejný Nutrilon.
Jinak ty kaše mají v DM za výprodejovou cenu. Díky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit