Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Holky díky.. a co ty vnitřnosti na polívku, ty mužů taky zmrazit?
@marmelada78 píše:
my je dáváme na mrazák, když kupejeme kapra dřív jak 23.12.
@marmelada78 píše:
Určitě ano. My dnes taky všechno dali do mrazáku, protože jsme včera dostali kapry.
Ahojky, jasný..
My dostali od tchánů kapra už minulý týden, tak si pěkně hoví v mrazáku ![]()
Já mám v mrazáku už měsíc od mé mamky, dělám to tak každý rok a super, je v sáčku a nikdy mu nic nebylo
![]()
Dnes jsem dostala od kolegyně půlku kapra a nevím, co s ním. Kterou variantu byste volily?
1. zmrazit, na Štědrý den rozmrazit, naporcovat obalit
2. naporcovat, zmrazit, na Štěsrý den obalit mražený (což nevím, jestli jde) a usmažit
3. naporcovat, obalit a zamrazit už obalené, na Štědrý den jen smažit
Díky za rady
@Halka
Naporcovat a zamrazit. Ráno na Štědrý den rozmrazit, zbavit vody, osolit, pepr a citron. Večer obalit a usmažit
Naporcovat, zameazit, rano rozmrazit, osusit, obalit, usmazit, snist ![]()
Taky už máme kapříka a zrovna ho manžel porcuje do mrazáku
Jen drobná rada, z mrazáku ho vyndavám už den předem, odpoledne nebo večer a nechávám ho rozmrazit v ledničce. Je to lepší, když se rozmražuje zvolna, protože pak nepustí tolik vody ![]()
@Halka píše:
Dnes jsem dostala od kolegyně půlku kapra a nevím, co s ním. Kterou variantu byste volily?1. zmrazit, na Štědrý den rozmrazit, naporcovat obalit
Díky za rady
2. naporcovat, zmrazit, na Štěsrý den obalit mražený (což nevím, jestli jde) a usmažit
3. naporcovat, obalit a zamrazit už obalené, na Štědrý den jen smažit
4. Varianta: naporcovat, obalit, usmazit a sníst
ne, doporučuji naporcovat a zmrazit. Obalit až po rozmraženi.
Rozhodně zamrazit teď, v sobotu večer vytáhnout, dát do lednice a na Štědrý den naporcovat a obalit. Pokud to obalíš teď, strouhanka se rozmočí a nebude to dobré.