Značkové oblečení levné
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@matinkak píše:
Záleží co hledáte, dobrý je http://cs.sportsdirect.com/ je to česky, ale posílají z anglie za 400 takže je lepší víc věcí pro víc lidí
Mají i kamenné obchody, ale kvalita je otřesná (jako z tržnice, materiály nekvalitní, provedení mizerné…).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nechápu tu posedlost pseudoznačkami. To si raději dojdu do sekáče, osahám materiál, střih a vyberu no name.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Princess-ka píše:
A co, ze je to fejk. Hlavne ze mam na zadech Adidas (abidas)
![]()
nebo Mext pro mimíska, až budeme kočárkovat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JayLee píše:
musíš tam umet nakupovat za dobře originaly a nebo fejky k nerozeznanityhle shity co pises, tech je tam mrak pravda ale když vis kde objednat tak no problém
„nebo fejky k nerozeznaní“…
Joo, vono je to jedno, že kvalita je na dvě vyprání (pak se sepere i ta „adidas“ značka a všechny pruhy), hlavně, že to tam je nažehlené ![]()
Jako, asi nic. Zbytečné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Princess-ka píše:
To vis. Hlavne aby sla videt ta znacka, ne?![]()
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@monicák píše:
Ahoj holky, neví někdo, kde na netu koupit značkové oblečení levné? nějaké dobré stránky? díky moc
zcela určitě hledáš fejky, protože s tímhle zadáním nic neexistuje. Když ti napíšu, že na stránkách jako třeba aliexpress.com jsou jich mraky, smažeš tuhle diskuzi? Děkuji. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tiffany píše:
Víc pruhů, víc adidas
já myslela, že česká buranská honička za pseudoznačkami už pominula
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Princess-ka píše:
To vis. Hlavne aby sla videt ta znacka, ne?![]()
![]()
Když vono za těch pár dolarů ta značka půjde vidět tak do 5 nošení ![]()
Pak se to sepere, roztahá, látka se rozpadne… (to jsou takové „papírové“ materály, průsvitné už od pohledu, kvalita šití tamtéž)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den,
značkové dětské oblečení najdete v Bazaru eMimino.cz. Zadejte filtrem, kterou značku sháníte, a vyjedou vám všechny inzeráty. ![]()
Příjemný nákup přeje
admin Monika ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LauraLola píše:
Mají i kamenné obchody, ale kvalita je otřesná (jako z tržnice, materiály nekvalitní, provedení mizerné…).
pres net mají jiné věci než v obchodě a víc a je to origo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@matinkak píše:
@LauraLolapres net mají jiné věci než v obchodě a víc a je to origo
Tak to jsi měla štěstí
. My jsme přes net objednali a co se týká kvality, byla opravdu nesrovnatelná - jak co se týká materiálů, tak provedení.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@matinkak já jsem celkem spokojená s věcmi z eshopu i z kamenné prodejny (tam je samozřejmě lepší, že si to člověk může vyzkoušet) ale jinak se mi líbí, že Sportsdirect neprodává jen profláklé značky, které se fejkují, ale i míň známé jako Slazenger, Karrimor apod. Zrovna s těmito dvěma jsem tedy spokojená, poměr kvalita x cena a vzhled fajn. Nechápu, že některé uživatelky musejí neustále rýpat a shazovat… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit