Značkové oblečky, kde levně nakoupit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
rominka01
15.6.13 09:04

@luca001 dám na tvoji radu :) :hug:

• Citovat
  • Upravit
5254
15.6.13 09:07

@rominka01 Nemám zkušenost s dvojčátky, ale vím, že jsem jednou narazila i na bazárek určený přímo pro ně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6842
15.6.13 09:57

@rominka01
co jsou podle teeb „značkové oblečky“???
taky mám dvojčátka, nakoupila jsem jim doste věcí nových a dostali jsme si dost starších věcí
nakupovala jsem v různých dětských obchodech, ale i v tescu a vše drželo tvar, a jaké to má „logo“ je dětem úplně jedno a mi taky, protože z toho tak rychle vyrostli 8o

a jestli ti jde o to „machrovat“ tak to budeš jen tím, že půjdeš s dvojčatovým kočárkem :) za mnou (teda spíš za kočárkem) se otáčí téměř každý a více se dívají na kočár, než na to co mají děti na sobě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
15.6.13 10:18
@subsomi píše:
@rominka01
co jsou podle teeb „značkové oblečky“???
taky mám dvojčátka, nakoupila jsem jim doste věcí nových a dostali jsme si dost starších věcí
nakupovala jsem v různých dětských obchodech, ale i v tescu a vše drželo tvar, a jaké to má „logo“ je dětem úplně jedno a mi taky, protože z toho tak rychle vyrostli 8oa jestli ti jde o to „machrovat“ tak to budeš jen tím, že půjdeš s dvojčatovým kočárkem :) za mnou (teda spíš za kočárkem) se otáčí téměř každý a více se dívají na kočár, než na to co mají děti na sobě

Kočár je jedna věc, ale,,vystajlovaná,, dvojčata je věc druhá a jedna bez druhé být nemůže.. :mrgreen:
Mě to hrozně baví holky čančat..musí ladit.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
15.6.13 10:26

Taky kupuju svojí dceři značkové oblečky, ne že bych to měla tedy původně v plánu, ale kvalita rozhodla :palec: Objednávám z Anglie přes zprostředkovatelky, mám dobrou zkušenost s Adrianou (už tu na ní proběhl odkaz) a pak i s Marcelou http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…, od ní jsem brala teď dvakrát. Pořád to vyjde levněji, než u nás :-) Bodýčka doporučuju bílý v těch více-pakách z George, jedno vyjde asi na 35 Kč, jsou příjemný a dobře se oblíkají. Z běžných věcí jsou bodýčka a overálky next bezkonkurenčně nejlepší - opět v těch více baleních vyjdou vcelku slušně. Občas koupim i něco u nás, když narazím třeba na slevy, ale spíš to jsou jednorázové záležitosti, kvalitou hodně dobrý (opravdu hodně) je dětský Lindex, pokud ho máš někde poblíž, vyprav se tam, dávají něco do slev pořád. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
15.6.13 10:27

@peggy.sl Dvojčátka nemám, ale taky si ujíždím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
862
15.6.13 10:27

@subsomi pisatelka ma asi na mysli jakoukoliv kvalitnejsi znacku a ne vietnamce, ja jsem mela asi dve veci od nich a delka se smrskla, sirka vytahla :D kvalita proste des. Jinak jsem treba kupovala tricko v Nextu a udelalo mi to same.Me je treba jedno jestli oblecek stoji 100kc nebo 500kc proste se mi musi libit a neprijde mi to jako vytahovani mit mimco oblecene ve znackovem.Jak pise @peggy.sl kocarek je jedna vec a obleceni druhe, kazde mamince se libi kdyz ji nekdo mimco pochvali ze je hezky oblecene :palec: take rada malou cancam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
15.6.13 10:28
@Gonyosoma píše:
@peggy.sl Dvojčátka nemám, ale taky si ujíždím :-)

Tak to jsem ráda, že v tom nejsem sama.. :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6842
15.6.13 10:29

@peggy.sl
já mám kluka a holku, takže je „neladím“ :mrgreen:
ale už na začátku, když jsme se dozvěděli, že to budou dvojčata a ještě jsme nevěděli co, tak jsme se s přítelem shodli, že jestli budou stejní, tak je v žádném případě nebudeme oblíkat stejně. nikomu to neberu a když to tak chce dělat, prosím, je to jeho věc, ale mi to přijde ujeté :zed: :zed: :zed: :zed: chci mít 2 samostané osobnosti a ne 2 kopie :think: (můj názor)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
15.6.13 10:31

@peggy.sl Někdy, když se dívám, jak chodí děti u nás oblečené… Děs. Rodiče načančaní, maminky s umělými nehty (nic proti tomu) a děti ve starém opraném oblečení jen proto, že z toho brzy vyrostou. V zahraničí jsem si toho nikdy nevšimla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
15.6.13 10:33

@subsomi No, máme v rodině hodně dvojčat - přesně devatery, a ono to úplně ovlivnit nejde (myslím ta jedinečnost vzhledem ke genetické výbavě), možná jen do jistého věku, ale jak se začnou rozhodovat samostatně, pak se obléknou a udělají si stejně po svém :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
15.6.13 10:35
@subsomi píše:
@peggy.sl
já mám kluka a holku, takže je „neladím“ :mrgreen:
ale už na začátku, když jsme se dozvěděli, že to budou dvojčata a ještě jsme nevěděli co, tak jsme se s přítelem shodli, že jestli budou stejní, tak je v žádném případě nebudeme oblíkat stejně. nikomu to neberu a když to tak chce dělat, prosím, je to jeho věc, ale mi to přijde ujeté :zed: :zed: :zed: :zed: chci mít 2 samostané osobnosti a ne 2 kopie :think: (můj názor)

Já je neoblékám stejně!
Tím,,laděním,, jsem myslela, že musí ladit čepice, mikina, kalhoty a k tomu vhodná barva bot..prostě dokonalý outfit.. :mrgreen:
Nelíbí se mi dvojčata stejně oblečená..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
15.6.13 10:37
@Gonyosoma píše:
@peggy.sl Někdy, když se dívám, jak chodí děti u nás oblečené… Děs. Rodiče načančaní, maminky s umělými nehty (nic proti tomu) a děti ve starém opraném oblečení jen proto, že z toho brzy vyrostou. V zahraničí jsem si toho nikdy nevšimla.

No to je fakt děs.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6842
15.6.13 10:42

@lenama18
no tak u vietnamců teda neee, ale jak jsem psala je mi jedno odkud to je, hlavně když drží tvar. A neřeším, že mají bodyčko od jedné značky a tepláčky od jiné :roll:

jo a čančání :mrgreen: možná na to dojde teď létě, ale jinak si to matky jednoho dítěte mohou dovolit snáz než matka dvou dětí :roll:
pro představu (matky dvojčat mě snad pochopí) narodili se na konci října, takže už docela zima, jsem na ně sama, teda samozřejmě s přítelem, ale ten pracuje, takže přes týden kočárkové procházky nestíhá, babičky a dědečkové ještě pracují a bydlí 20 a 25km daleko, takže taky na procházky přes týden nepoužitelní
když jsem se rozhodla jít na procházku znamenalo to, přebalit, nakojit, odříhnout jedno dítě, přebalit, nakojit, odříhnout druhé dítě (pokud možno vše rychle, ať to první nemá zase hlad už během procházky :roll: ) oblíknout sebe (zimně) oblíknout děti (zase rychle, ať není jedno už uvařené a druhé ještě polonahé :roll: ) odnést oba do sklepa do kočárku, vyjet z domu, celá akce „před procházkou“ na 45 miut :roll: kdybych je k tomu měla ještě „čančat“ tak se na procházku nedostaneme :roll:
Možná teď, když už je oba nakrmím obědem naráz a nemusím navlíkat tolik vrstev si je začnu „čančat“ :think: ale je to jen pro dobbrý pocit matky, dětem je šumafuk co mají na sobě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5254
15.6.13 10:43

@Gonyosoma Já mám zas kolikrát zkušenost s opakem, dítko vyfešákované od botiček po čepici a mamina v sepraných riflích, mikině a sešmatlanejch botách. Což je podle mě horší:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat